[4] Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 a fore su mu na nivou retardiranog klinca koji je upravo upisao 6. razred osnovne to je taj cuveni kvalitet, ti kazes nesto a on uzima subjekat/objekat iz tvoje recenice i popunjava taj tako orginalno humoristicki sablon: _______________ ti keva _______________ ti cale takodje, rechi koje dolaze u opticaj su: jebem, keva, karam, cale, sestra, kurac, retard suvi kvalitet zelim i ja da budem tako pametan i smesan Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Jbga pwnovao sam te... zelim i ja da budem tako pametan i smesan icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif Jbga za pamet ti ne mogu pomoci(tuzi roditelje),a lekcije humora su 5e+pivo za 3 sata... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ohi, isuse ('su ovo oni sarkastichni smajliji?) ugl. sutra whitesnake Quote
Buba :) Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 now you're gone. ako tu prezivim, ostalo cu lako. i too many tears. i sailing ships. ma urgh. Quote
Pretendress Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 znaci sutra je zabranjeno unosenje zileta,stakla i ostalih predmeta kojima se moze oduzeti zivot ...bice opasno na Whitesnake-u Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Ja nosim paket zhileta za svaki sluchaj, da ne moram da se grebem od drugih c ya girls Quote
Buba :) Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 manijaku jedan. ovaj put, nema alkohola. suvise opasno po zivot Quote
Pretendress Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ah,najzad glas razuma...prezivecemo mi vec to nekako...mislim ako se sad raspadnemo sta cemo da radimo na koncertu!!! Quote
Wild Rose Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ah,najzad glas razuma...prezivecemo mi vec to nekako...mislim ako se sad raspadnemo sta cemo da radimo na koncertu!!! Ma ovo je priprema! Ko prezivi ovo moze da ide na koncert! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ovo ce biti girly night ... ne rachunajuci shocka koji se jedini javio od mushkih Quote
Pretendress Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Pa dolaze valjda i Max i 3maj...da bice to girly night Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Pa dolaze valjda i Max i 3maj...da bice to girly night ne znam, dudi se nije chula sa 3majem, a max valjda doalzi. Quote
Buba :) Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 to je nebitno... ja jedva cekam shock se vise ne racuna u osobe koje dolaze, on je nesto kao boja na zidovima, deo ksta Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 shock se vise ne racuna u osobe koje dolaze, on je nesto kao boja na zidovima, deo ksta da,sad ce nas ubiti. vidim ga dole kako chita Quote
lady_of_the_snow Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Cek to je sigurno da je Whitesnake 5.1. a ne veceras 4.jer mi je drug upravo poslao poruku da je sada u KST-u i to na Whitesnake-u,aaaa. hoce li mi iko reci tko mene ovde zajebava!!!??? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 vecheras je rokanje. sutra je whitesnake, opusti se. Quote
shock! Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 ne rachunajuci shocka koji se jedini javio od mushkih naravno da sam se javio .....kako da propustim night jednog od omiljenih bendova.....jedino sto necu moci doci pre 15 do 2 shock se vise ne racuna u osobe koje dolaze, on je nesto kao boja na zidovima, deo ksta da, da kazu to ljudi ....inventar hoce li mi iko reci tko mene ovde zajebava!!!? zajebava te ortak sutra je WS da,sad ce nas ubiti. vidim ga dole kako chita ....pratim neke tekme na netu celu noc....mrzi me da postujem Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 naravno da sam se javio .....kako da propustim night jednog od omiljenih bendova.....jedino sto necu moci doci pre 15 do 2 Pa ti pobegni odatle odakle dolazish ,koristi i silu ako bude potrebo i lisice ako to bude sluchajno potrebno Quote
shock! Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 lisice jos nemam ..... ma igram neki fudbal u 12........ne bih smeo da ne dodjem......mada videcu jos do sutra Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 (edited) igrash fudbal?u 12 ? [ sad idu ovi sakratichni smajliji ----- ] Ne lupetaj ,nego se dovlachi. Edited January 5, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
shock! Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 (edited) igrash fudbal?u 12 ? [ sad idu ovi sakratichni smajliji ----- ] Ne lupetaj ,nego se dovlachi. da-a.....u balonu, tad je jeftinije..... ne znam....pa nije ni u 15 do 2 tako kasno .....samo da mi ne prodju Now You're Gone, Looking For Love ili Sailing Ships Edited January 5, 2006 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 m'da...samo..... Mi cemo reci specijano za shocka koji igra fudbal.... pa da puste kad ti dodjesh Quote
Buba :) Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 e ja cu njemu u inat traziti now you're gone ranije. nasao da se bavi sportom. pih a posto znam nas, trazicemo mi tu pesmu par puta u toku noci veceras Quote
Recommended Posts