Buba :) Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 @veronika: lepo ti stoji ispeglana kosa pile ajd dolazite u kst u ponedeljak vi zene opet na trac partiju! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 faaaala mozhe kafa ,daaaaa sinocj sam sanjala kst, i whitesnake veche..i vecjinu sa teme ... Quote
Pretendress Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 to su najjaci snovi...ako je bilo dobro da ponovimo veceras Quote
Sarah_Key Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 VEČERAS -NAJBOLJE VEČE-WS-SPREMNI .... Quote
Wild Rose Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 e ja cu njemu u inat traziti now you're gone ranije. nasao da se bavi sportom. pih a posto znam nas, trazicemo mi tu pesmu par puta u toku noci Taj neki zdrav razum.... Josh cu ja posle da mu nabrajam i nabijam na nos shta je sve proshlo od pesama! Quote
Buba :) Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 i jos par koje nisu bile cisto onako bas nije tr00, bavi se sportom Quote
Wild Rose Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 i jos par koje nisu bile cisto onako Pa to! Nishta se ti ne brini, radila sam mu ja to vec za svaki LTBR na koji zakasni jer bleji ispred i cirka! Nego, bojim se da i ja ne zakasnim, jer cu izgleda svratiti i na onu svirku... Vidim onda shta me cheka... Quote
Buba :) Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 najebaces! i on ce najebati! nema se para za izlaske na 2 mesta jedno vece Quote
shock! Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Pa to! Nishta se ti ne brini, radila sam mu ja to vec za svaki LTBR na koji zakasni jer bleji ispred i cirka! a tako znaci dobro,dobro tonight is the night Quote
Wild Rose Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 a tako znaci dobro,dobro Pa mi to samo da bi te odvratile od fudbala, i da bi doshao ranije.... Ipak je to WS. Jao, bice bash divno... Ko ce posle ovoga dochekati koncert.... Quote
Buba :) Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 evo slusam starkerse ne mogu da docekam... Quote
Archibald Reiss Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) i kako je bilo na WS? Kakav je taj novi DVD? Nisam mogao da dodjem iz opravdanih razloga Edited January 6, 2006 by J0N B0N J0\/1 Quote
shock! Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) znaci najbolji night IKAD u kst-u...... a kad je krenulo zaredom.......Now You're Gone...Looking For Love...Ain't No Love In The Heart Of The City...The Show Must Go On.......Sleeping.....Eyes Of A Stranger.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......... samo mi je zao sto nisam bio od pocetka a joj...... Edited January 6, 2006 by shock! Quote
Archibald Reiss Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 "sta sam nocas propustio?" "mmmmm... nista." - jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj! Quote
Pretender Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) Trebao sam i ja da svratim, posle posla, ali sam bio suvise umoran... Jbg, uvek propustim najbolje svirke Edited January 6, 2006 by Pretender Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Bilo je bozanstveno...Dugo se nisam tako dobro provela WS nikada nisam obozavala,ali mi je nocas jako prijao.... Quote
Buba :) Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 bilo je taaaaaaaaaaaaaaako nezdravo. smrt za organizam. kad su zaredjale pesme koje je shock nabrojao.... aaaaaaa prelepo je stvarno bilo ali kad su pustili now you're gone Quote
Wild Rose Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 NAJBOLJI NIGHT IKADA U KST-U!!!! Znachi kao LTBR+vishe Whitesnake-a... Za mene-najbolja moguca kombinacija! Ni ja nisam stigla na vreme... Neshto malo sam propustila, ali mi se chini, nevezano za to da nisu bash sve pustili shto bi mogli, ali su zato sve WS pesme koje su pustili bile savrshene, i josh su ubacili mnogo dobre pesme slichnih bendova... Nije pushtan onaj DVD, ne znam zashto, ali mozda i bolje, da stignu da puste vishe dobrih pesama... Bilo je bash dosta ljudi-pun KST. Nisam ochekivala toliko ljudi... Kad ce repriza??? Quote
lady_of_the_snow Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 znala sam da ce tako ispasti...mada tesim se...ziva svirka je ziva svirka...I can't wait 20.01. FEST. aaaaaaaaa Quote
shock! Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Kad ce repriza??? 'ocemo reprizu joooooj kako bilo dobro sta rece kad ce LTBR? 2.2 cini mi se.... ali kad su pustili now you're gone NAJBOLJI NIGHT IKADA U KST-U!!!! definitivno jos samo da su mi pustili "In A Darkened Room" ......rekose kasno si dosao Quote
Wild Rose Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 sta rece kad ce LTBR? 2.2 cini mi se.... Aha... Quote
Sarah_Key Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 JOJ ŠTO JE BILO LEPO MISLIM DA SAM KOMOTNO MOGLA DA UMREM SINOĆ....OĆU JOOOŠŠ Quote
Wild Rose Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 JOJ ŠTO JE BILO LEPO MISLIM DA SAM KOMOTNO MOGLA DA UMREM SINOĆ....OĆU JOOOŠŠ Nemoj josh da riknesh... Ide sad svirka Kaoar-a, pa josh par LTBR-a, pa tek onda prava WS svirka! E onda mozesh... Quote
Sarah_Key Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Nemoj josh da riknesh... Ide sad svirka Kaoar-a, pa josh par LTBR-a, pa tek onda prava WS svirka! E onda mozesh... Po mojim prognozama u Bugarskoj će biti pitanje života il smrti Quote
Recommended Posts