shock! Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) JOJ ŠTO JE BILO LEPO MISLIM DA SAM KOMOTNO MOGLA DA UMREM SINOĆ....OĆU JOOOŠŠ hm....ti si bila juce na onoj strani gde se sedi pri sredini u svetlim farmerkama juce? mislim da sam te prepoznao(sa avatara) Po mojim prognozama u Bugarskoj će biti pitanje života il smrti definitivno Edited January 6, 2006 by shock! Quote
Sarah_Key Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 hm....ti si bila juce na onoj strani gde se sedi pri sredini u svetlim farmerkama juce? mislim da sam te prepoznao(sa avatara) definitivno Pa da...a čekaj da ti nisi onaj lik u crnoj majici bez rukava i maramom na glavi...isto si đuskao tu negde Quote
shock! Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Pa da...a čekaj da ti nisi onaj lik u crnoj majici bez rukava i maramom na glavi...isto si đuskao tu negde taj sam ....kako si to pogodila? Quote
Sarah_Key Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ma nemam pojma slučajno prepoznala sam Wild Rose s avatara a ti si bio tu negde...e oduševio si me sinoć zaista Quote
Wild Rose Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 taj sam ....kako si to pogodila? Verovatno zato shto si se gubio najvishe-po obichaju... Quote
Platina Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Meni je krivo što sam stigla u 3h kad i nije bilo skoro u opšte više WS... Ali nema veze ušla sam na moju omiljenu pesmu, Ain't no love in the heart of the city, tako da je vredelo... Quote
Buba :) Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 pustili su DVD, samo par pesama, ali taaaaaaaaaako je dobro zvucalo. prva je bila burn meni je zao samo sto nije bilo Don't fade away... samo da bude onog koncerta u bugarskoj i dajem sve pare, telo, zivot (koji mogu da uzmu posle koncerta) i aaaaaaaa ja nisam videla saru kej i shipka!!!!!!!!! e da sam imala alkohola u krvi... mene je pola veceri podsecalo na svirke prorocka Quote
Pretendress Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 ja nisam videla saru kej Videla si je,pokazala sam ti devojku...reklasam ti da lici na Jokanovicku mene je pola veceri podsecalo na svirke prorocka vala bas,samo je Srki falio Meni je bilo extra,pogotovu pred kraj...i pustili su mi cak DVA puta Lepog Jovu i kako sam odlepila na "is this love" ...I "Sailing Ships" mi je isto bio cool,ovo je prvi put da sam cula originalnu verziju,do sada sam znala samo onu sa Starkersa...I za kraj U2 i Scorpionsi...ma ne znam vise ni sta da kazem,ovo je bilo jedno od NAJ EXTRA veceri IKADA u KST-u i shipka!!!!!!!!! eh,dzabe su sve one ribe cepale pi**u na sipci,Mihajlo je bio bolji od svih njih zajedno Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Meni je bilo hmm onako...ali iz drugih razloga. KRivo mi je shto nisam mogla duzhe da ostanem ali bilo je i A, vi pi**e, nijedna nije htela sa mnom na shipku Biljana, sledeci put- Tebi cu da dam alkohol , meni vala ne treba Quote
Buba :) Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 @pretendress: ne secam se jesi sigurna da si meni rekla? ja sam se odusevila kad sam videla nekog drugog e da, mihajlo je bio ubedljivo najjebozovnija riba tamo kako smo samo uhvatili on i ja jadnog ogija u sendvich i izvatali ga @veronika: jel bilo... khm khm... nesto??? sledeci put idemo na shipku sigurno ako me opijes... svi znamo za moju ljubav prema sipkama absinth je sve rekao Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 ma nije next time- shipka is ouuuuuur offtopic- Dobila sam novu Shakiru Quote
Pretendress Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Da,sigurna sam ,prvo sam je pokazala tebi a posle i Dei... Quote
shock! Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 e oduševio si me sinoć zaista Verovatno zato shto si se gubio najvishe-po obichaju... da-a.......bas smo se svi gubili za medalju......WS je to Quote
Buba :) Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 @veronika: moras shakiru sto pre da mi prosledis!!!!!!!!!! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 offopitc- 'ocu, al' ovo je neshto VOl.1 ,tj sve je an shpanskom, i nema DOn't bother , ali nema veze, fino je i ovo Quote
Sarah_Key Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 da-a.......bas smo se svi gubili za medalju......WS je to Da znaš da jesmo Quote
:Dea Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) Uh na koliko stvari treba da odgovorim! Bilo je prelepo! Ne znam kako im je palo na pamet da puste now you're gone i looking for jednu za drugom, pa ain't no love bla bla, pa the show must go on ne izdrzah Jedino me je nerviralo sto je bilo dosta toga sto nije bilo ws i sto gomila pesama nije bila. Ispunise mi na kraju too many tears. Dvoumila sam se izmedju toga i don't fade away. I onaj U2 me ubi. Glas mi je otisao, jutros nisam mogla da pricam. Ponosna sam na sebe sto sam iskulirala cirku, jer bih se sigurno raspala tamo. Jedva cekam koncert! Ceo dan slusam starkerse - SMRT! absinth + biljana = sipka @Bibili - Mislim da sam videla onog preslatkog rokera sto smo ga videle pre godinu dana na LTBR-u! Savrsenstvo! Prelep ti je potpis! Bilo je puno ljudi sa jako lepim ws majicama! Drago mi je sto sam usla na samom pocetku i ostala do samog kraja. Bedak sto nisu vise pustali taj live still of a night, onaj burn je jebao kevu! Edited January 6, 2006 by dea Quote
CrniBombarder Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Значи синоћ... The Cure - Lovecats Мизар - Амфилохиј Bauhaus - She`s in Parties Joy Division - Shadowplay The Sisters of Mercy - Nine while Nine мислим,шта рећи још кад у клубу сфасује ,,Should I Stay or Should I Go" још је маса остала код куће због Божића(читај напокон петком довољно простора),дакле... Quote
Buba :) Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 ide mi se u kst , ali takodje zelim da iskuliram sa alkoholom, a to u kstu ne moze... pa cu verovatno pokusati da ne dolazim neko vreme. taman ce ispiti pa eto... slusam starkerse sad je soldier of fortune Quote
[4] Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 biblijo, dodjesh mi kopirajt za avatar Quote
:Dea Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 ide mi se u kst , ali takodje zelim da iskuliram sa alkoholom, a to u kstu ne moze... pa cu verovatno pokusati da ne dolazim neko vreme. taman ce ispiti pa eto... Ista situacija kod mene. Samo sto nije alkohol problem. KST ce me vidjati jednom mesecno (na 90im) i kada se smiluju da naprave domacicu 80ih. Quote
Buba :) Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 ] biblijo, dodjesh mi kopirajt za avatar oprosti brate po avataru, nisam znala mada, moj je nesto mnogo mutan, mora to da se sredi... Quote
:Dea Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Evo programa za Srpsku novu godinu: PETAK 13.1. SRPSKA NOVA GODINA u KSTu Dupli program, u klubu Mouse J sa specijalnim izborom muzike za ovu priliku no ipak u pop rock fazonu, sa dosta domace muzike, vesela varijanta, ali i sve ostalo sto ide, u busicu, KARAOKE (i to i domace i strane, i metal (ko se jos seca METAL KARAOKA) ali i svi ostali pravci, nabavicemo sto vise pesama pa da birate), i sve to na video beamu, da svi vide, prijavljivanje za karaoke u toku veceri, a ako ima neko posebnu neku zelju moze da se prijavi nedelju dana ranije (u petak) ne bi li nasli i tu pesmu. Ostatak programa zatvara DDT sa izborom domace muzike i sl. Cene karata - standardne (100 din) i nece ih biti u pretprodaji, stoga dodjite ranije jer ce broj biti ogranicen. Ulaz od 22.30. Ostale cene ce biti standardne KST-ove, znaci nema lazi nema prevare. Znaci, bice dobar provod, pa dodjite! Quote
Guardian_Angel Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 sledeci put idemo na shipku sigurno ako me opijes... svi znamo za moju ljubav prema sipkama absinth je sve rekao e to bih voleo da vidim... Quote
Recommended Posts