Buba :) Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 @katinsky: ma da planiraju da idu u kst isla bih sigurno Quote
dushmanin Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 @dunjah and maja ,,....sta vi imate protiv strebosa sa arhitekture...i ja pravim makete i crtam konstr. a po mogucstvu za srpsku idem nazalost u bosnu na jagnjetinu...boze gospode..... ocu i ja domacicu 80te... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Ti Dushane, mali shtreberu Quote
:Dea Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 @dunjah and maja ,,....sta vi imate protiv strebosa sa arhitekture...i ja pravim makete i crtam konstr. a po mogucstvu za srpsku idem nazalost u bosnu na jagnjetinu...boze gospode..... ocu i ja domacicu 80te... Jao, Bosna! Srecno ti bilo, znam kako dave... Nemam ja nista protiv strebera, ali Bibi vise voli makete od mene, ali neka neka. Kada meni krene praksa po ludarama nacicu ja novu drugaricu. Ja sam idalje za fest za srpsku, ali ove dve zapele za kst! @dea: ne mozes da me potkupis xxl lizalicom, nervira me ona zvaka unutra, hocu obicnu od pomorandze!!!!!!!!!! Ako nadjem obicnu od narandze i jos ti kupim unuce cuvene moskva vodke? Sto se tice subote ide se, ali ja ne cirkam. Rekla sam ti da od nove godine cirkam jednom mesecno i to ce biti za sprsku, tako da... AJDE SA NAMA, SMORU! Zene, vidimo se sutra u 12h u KST-u na kafi i na trach partiji. Jedva cekam! Quote
Buba :) Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 cekam vas u 12 ispred da se istracarimo, a za srpsku nema sanse, mozda samo svratim do kavane na brdu, setila sam se da mora i mehanika da se streba @dea: nadji nam vezu u ludnici!!! Quote
:Dea Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 a za srpsku nema sanse, mozda samo svratim do kavane na brdu, setila sam se da mora i mehanika da se streba Ovo cu ti oprostiti samo ako ti prosek bude 10.00! Quote
Guardian_Angel Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Shto da ne pochne? "Bili smo goli,mokri i znojavi,kada se njen tata na vratima pojavi" Quote
:Dea Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) Sto ne sluze onaj lepi nes nocu? Nasli smo danas stek gde drze stare plakate. Uspeli da uzmemo dva za LTBR. Ajde, Biljana, molim te uzmi ovih dana plakat sa WS veceri, molim te. Ako mi to nabavis, ne moras nista da mi kupujes za rodj! Edited January 11, 2006 by dea Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Ja sam maznula ova dva mogu i za whiteeeeesnake, ali da ne moram nisshta da ti kupujem da, lepi ness za 40 kinti Quote
Buba :) Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 ma dobar je nes ali cesto bude vise pene nego ... ostalog zato ja pijem moj produzeni sa mlekom @dea: dobices ti nesto za rodj u svakom slucaju samo se strpi da nadjem malo slobodnog vremena! ajmo u kst za novu! mozda bih isla... Quote
:Dea Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 (edited) Ok, nebitno ko ce da mi donese whitesnake plakat. Ko god da ga donese ne mora da mi kupuje poklon za rodj, samo se dogovorite ko ce da mi donese, nemojte da dobijem 6 plakata za rodj! Kako sam zahtevna! Lepi ness u KST-u nije 40, vec 35. @dea: dobices ti nesto za rodj u svakom slucaju samo se strpi da nadjem malo slobodnog vremena! Cuj strpi se! Jos nisam dobila ni poklon za novu! Bolje bi vam bilo da rodjendanski budu na vreme! ajmo u kst za novu! mozda bih isla... Pa, posto niko nece u fest, ide se u KST! Vazno je da cu se ja opiti! Mozda se prijavim da pevam na karaokama! Ali samo ako imaju Britney Spears! Dovodim i neku ekipu sa faxa! Edited January 12, 2006 by dea Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Neeee...ja cu da pevam ili shakiru...neeeeeeeee. Pevacu "DOn't cha" - by Pussycat dolls Treba da nacuhiti tex do sutra AKo uopshte odem Quote
:Dea Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 AKo uopshte odem Nemojte sada da me nervirate! Nabedite me da idem u KST i sad da pola vas ne dodje... Koji vam je svima vise aman? Ima da odem u fest! Quote
Buba :) Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 dunja, nes je 40 ipak necu nigde za srpsku novu, u takvom sam stanju da ce mi najbolji provod biti odmor Quote
Buba :) Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 sad videh i za veroniku. jbg. ja stvarno nema sanse da odem. sad kucam ovo i samo sto ne zaspem. tek trebam da radim za fax. ne zelim ni da razmisljam u kakvom cu stanju sutra biti... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Mislim.... ja cu verovatno ici.... hmm...treba mi...onako da se iskachem i tako te stvari Quote
dushmanin Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 eh ja sam vec u losem stanju ali evo spamujem ...kao i obicno...ja bogami idem za srpsku novu,pa makar i sa familijom na jagnjetinu...jeeeeste da! Quote
[MechanicalAnimaL] Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 sta je uopste u kstu za srpsku? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Dakle...u klubu je standard alternativna sa akcentom na domacjici kol'ko ja shvatih. A u hodniku karaoke.... Ulaz standard- 100 kiniti. Treablo bi da me placaju za ovo Quote
[MechanicalAnimaL] Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 mislim da cu ipak u voodoo... Quote
Recommended Posts