Jump to content

Recommended Posts

Posted
E jebiga a ja dolazim u subotu... U sledeci petak cu verovatno biti mrtav covek icon_cry.gif

Jebiga bedak. Izdrži do sledećeg petka. Lik stvarno razvaljuje koliko pušta strava muziku. Ima blok od jedno sat vremena i samo cepa black i death i to ne Cradle nego Mayhem, Setherial, Marduk, D.Funeral, EMPEROR, Morbid Angel, Deicide, Cannibale, Hypnos, Monstrosity icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

A ti ako hoćeš dođi u subotu na Astrix! Ja tamo idem i biće do jaja icon_rockdevil.gif

Posted

sto je onakav raspad bio metalu??? ja sam kao i inace sve vreme skakutala na alternativi i bila po hodniku, bilo mi je tako do jaja - verovatno zato sto nisam bila citavu vecnost...

Posted

bila ja zadnji petak, ali da ti pravo kazem ,pojma nemam ko je pushtao muziku a pogotovu ne kako je bilo icon_smile.gif (mislim da Slovenac nije ,poshto je bio na Prolecnom metal festivalu, i mislim da je on bio proshle nedelje ,dakle ostaj Dushan ali nisam sigurna icon_rolleyes.gif )...

Posted (edited)

ccc... jednom propustish kst i odmah se raspitujesh kako je bilo...

ja bio na fensi zhurci... o5 biggrin.gif

" You're a fuckin' fagget dude!".

To sam ti rekla vec negde, ali mislim da i ti to znash...Alo breeee, kad ces ti jednom da platis pivo u KST-u!!!!!!?????

Edited by genius
Posted

Uskoro bi trebao Marko Miranovic (Hornburg) da pocne da pusta muziku zajedno sa Slovencom, tako da se nece stalno vrteti isti repertoar, a i bice dosta extremnije muzike icon_rockdevil.gif

Posted
Uskoro bi trebao Marko Miranovic (Hornburg) da pocne da pusta muziku zajedno sa Slovencom, tako da se nece stalno vrteti isti repertoar, a i bice dosta extremnije muzike icon_rockdevil.gif

Tamo sam cim on bude pustao muziku, jos i black...STRAVA !!!

Posted
Tamo sam cim on bude pustao muziku, jos i black...STRAVA !!!

Jebote dete, skidaj Marka sa avatara (pod jedan), i mnogo je jadno dolaziti u kst samo zbog onog ko pušta muziku a ne zbog muzike (pod dva), i odrasti (pod tri)! icon_rolleyes.gifno.gif

Posted
Jebote dete, skidaj Marka sa avatara (pod jedan), i mnogo je jadno dolaziti u kst samo zbog onog ko pušta muziku a ne zbog muzike (pod dva), i odrasti (pod tri)! rolleyes.gifno.gif

Sta ti imas protiv mene ??? I kakve ti veze imas sa njim? A on ce sigurno u KST-u pustati black metal jer to uvek radi kad dodje na 202.

Posted
Sta ti imas protiv mene ??? I kakve ti veze imas sa njim? A on ce sigurno u KST-u pustati black metal jer to uvek radi kad dodje na 202.

Nemam ništa protiv tebe lično ali imam protiv takvog loženja na likove iz bendova. Nekako dečije izgleda. I znam da će puštati black i death, nisam od juče! icon_rolleyes.gif Kad malo sazriš biće te sramota zbog ovakvih postova. To ti je moj savet! icon_mrgreen.gif

Posted
He, he mhihi.gif , ne namerno posejano seme zla, proklijalo kao ludo mrred.gif

Hehe...hteo si ti to, znam ja mhihi.gif . Evil is inside you!!! mrred.gif

@zene

Aman zene...PP-ujte se orangelistening.gif .