Buba :) Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 sinoc. ok ali nista posebno. nikad, ali NIKAD vise trezna u kst. aj bar da kazem da nisam htela da pijem, ali cirkam ja, cirkam, a ono nista... "smarash" "dobro" zla sam Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 "smarash" "dobro" zla sam Sad ustadoh Meni je bilo baaash super,, bila sam trezna so what?! Meni je i tako uvek kul, jedino kada se vi sve urokate Tako...lepih ljudi. Napravile smo vozic i zhensku shutku na "Mladicu moj" DO jaja ~~~~~~~~Izuzimajuchi trochlani skuc na hodniku - heartless bitch wanna be- haha. dobro. Quote
ALEXIE_AIC Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Meni nije bilo bas nesto sinoc...Ortakinja i ja smorile, prijavile se za karaoke, a nismo bile tamo kad su nas prozvali ...Posle nam nisu dali da se ponovo prijavimo ili da se prebacimo u neki drugi krug... Quote
:Dea Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Kakvo vece! aj bar da kazem da nisam htela da pijem, ali cirkam ja, cirkam, a ono nista... Nismo se ni pripile. Granica nam je do jaja pomerena. Stvarno nam puno treba da se opijemo. Ja ne cirkam narednih par meseci dok mi se ne vrati granica na normalu... "smarash" "dobro" zla sam Nije isto zla i heartless bitch. Nisi bila zla, vec heartless bitch, a to si i htela... zhensku shutku na "Mladicu moj" Bas smo bile kul! Izuzimajuchi trochlani skuc na hodniku E, dok ste se vi skucavale ja sam djuskala uz Enjoy the slince (samo jos jednom da napomenem sta ste propustile ). Sto me podseti - PROFO, MRTAV SI! Meni je bilo bas super, bilo je stvarno svega od muzike, super! Karaoke - Jos je najbolja bila ona riba sto je pevala whitesnake. Ali ona sto je skrnavila ekv - posle sam cula jos nekog lika koji je pevao krug! I neki lik je pevao depeche, uglavnom cula sam kako ljudi pevaju sve moje omiljene bendove. I queen naravno! Shkora me pitao gde mi je kugla! Morala sam da mu pricam celu pricu! Krda je bio kul, jao kako je kul, samo se posle nesto skucao. Uros i Pop se opet nisu pojavili. Nadam se da ce doci na 90e! Quote
Buba :) Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 @veronika: ma onaj lik sto je smarao svaki sekund dok smo sedele u hodniku. i krenemo gajbi, ja nesto iznervirana, i on nam se pristeka, mi ga kuliramo on nikako da ode, i krene jos nesto da pita i ja mu samo kazem SMARAS!!! i on maksimalno potisteno "dobro" i ode a bas je bio do jaja skuc u hodniku uglavnom: "...tri kondoma skoro dvadeset kuna...." ili "kap po kap kisha sprema se ..." sa maksimalnim falsiranjem Quote
Buba :) Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 sad sam se setila, seek & destroy Quote
:Dea Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 uglavnom: "...tri kondoma skoro dvadeset kuna...." Ma, bre: Ne volim te nit sam te ikad volio Na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor Bio sam mlad it totalno zagorio Tako je valjda sve to krenulo I, Bibi, hvala ti sto mi nisi dala da se skucam uz Kada padne noc! Quote
:Dea Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Zaboravih da na pisem da su najjaci bili na karaokama na kraju kada su uzeli ovi iz kst-a da pevaju Big in Japan. Cini mi se njih cetvorica, onaj jedan dj, pa neki iz obezbedjenja... Ma, koma! Umirali smo! Quote
profa Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Izuzimajuchi trochlani skuc na hodniku E, dok ste se vi skucavale ja sam djuskala uz Enjoy the slince (samo jos jednom da napomenem sta ste propustile ). Sto me podseti - PROFO, MRTAV SI! Why? Šta sam uradio? Propustio sam karaoke. Quote
:Dea Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Why? Šta sam uradio? Ne secas se? Pa, malo si me izblamirao. Ti i tvoj kaziprst! Quote
Pretendress Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Joj cual sam sta se sve izdesavalo...propast @Dea-napisala si i to jos zelenom bojom Quote
Buba :) Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 ha ha ha, skroz sam zaboravila profu i njegov prst Quote
:Dea Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 @Dea-napisala si i to jos zelenom bojom ha ha ha, skroz sam zaboravila profu i njegov prst Quote
Buddha on Mescaline Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 E onaj 80s party "zatvorenog tipa" jel to sad ili u sledeci utorak? Quote
shock! Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 sledeci utorak .......nije lose bilo na 80-s u subotu.....nije bila onakva guzva kakva zna bude...... Quote
shock! Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Od ponedeljka 23. januar-a pocinje izdavanje novih clanskih karata za KST. Nove clanske karte mogu se izvaditi svakog radnog dana od 12 do 15 casova u sluzbenim prostorijama KST-a. Clansku kartu mogu izvaditi svi studenti bilo kog univerziteta i bez obzira na status (redovni, vanredni). Za izdavanje iste potrebno je poneti licnu kartu i indeks na uvid i 50 dinara na ime troskova vadjenja. Stare clanske karte bice u opticaju do kraja Mart-a a posle toga vaze samo nove. Takodje posle tog perioda nece biti moguc ulaz u klub bez clanske karte. smaraci Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 A. mi sa lazhnim? POnovo lazhiramo..ha? Quote
shock! Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 valjda ce moci......bice smor ako ne bude mogao da udje vise niko ko nije student bas su smaraci...sta im sad fali!?.........mozda opet neka kampanja zatvaranja kst-a Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 njaaaaaaah. Dodushe, u sushitni i sad je tako da kao ne mozhe niko ko nije student... oh, well... nishta- pravi se lazhna.. da li uzeti isti fax lii neki drugi ... smislicu vec Quote
shock! Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Dodushe, u sushitni i sad je tako da kao ne mozhe niko ko nije student... sad se ulazi na licnu kartu.......znaci dovoljno je da imas 18........imam dosta ortakinja iz kst-a koje su 4 godina imaju 18 ali jebiga nisu studenti....... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ja imam 16. Nisam student. Nemam lichnu. Ulazim. Quote
shock! Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 (edited) Ja imam 16. Nisam student. Nemam lichnu. Ulazim. fora je sto na pocetku price sa clanskim nisu trazili nista za vadjenje iste tako da je gomila ljudi izlazirala........cuo sam da kasnije nije mogla tako lako da se izvadi......pa mu mozda ovo dodje kao pokusaj da stvarno samo studenti imaju clanske sto je kazem smor ......... Edited January 18, 2006 by shock! Quote
:Dea Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Videh danas u KST-u ovo obavestenje. Smor! Oh, well izvadicu novu. Ja bih iskreno volela da vise ne dolaze klinci... Osecam se matoro... Blah... Svi kojima sam ja pravila lazne clanske (a to su skoro svi ) ne racunajte da cu vise da se cimam. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ko klinka, ha? meni...? [ shlihtam se....] Quote
Recommended Posts