Platina Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 (edited) Blah... Sranje... Ja trnutno nisam student nijednog faxa, pošto pauziram god pre nego što upišem novi, ali valjda će proći stari index.... Oh well.. Edited January 18, 2006 by Ewigkeit Quote
Stanmar Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Bar u KSTu sve prolazi! Sto se njih tice donesi i kevin index dace ti clansku kartu! Quote
Pretendress Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Videh danas u KST-u ovo obavestenje. Smor! Oh, well izvadicu novu. Ja bih iskreno volela da vise ne dolaze klinci... Osecam se matoro... Blah... Svi kojima sam ja pravila lazne clanske (a to su skoro svi ) ne racunajte da cu vise da se cimam. Ajde da se dogovorimo da idemo zajedno da izvadimo nove clanske... Pa da se ovaj put hvalimo originalima Quote
Марија П : Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Od ponedeljka 23. januar-a pocinje izdavanje novih clanskih karata za KST. Nove clanske karte mogu se izvaditi svakog radnog dana od 12 do 15 casova u sluzbenim prostorijama KST-a. Clansku kartu mogu izvaditi svi studenti bilo kog univerziteta i bez obzira na status (redovni, vanredni). Za izdavanje iste potrebno je poneti licnu kartu i indeks na uvid i 50 dinara na ime troskova vadjenja. Stare clanske karte bice u opticaju do kraja Mart-a a posle toga vaze samo nove. Takodje posle tog perioda nece biti moguc ulaz u klub bez clanske karte. smaraci How stupid! Sinoc sam bila u KSTu posle 500 godina i nista se nije promenilo... Quote
:Dea Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Ajde da se dogovorimo da idemo zajedno da izvadimo nove clanske... Pa da se ovaj put hvalimo originalima Da se hvalimo originalnim! Nikada necu zaboraviti akciju pravljenja laznih. Dogadaj za pamcenje. Bibi i ja idemo odmah u ponedeljak (23.1.) posto je to prvi dan za vadjenje clanskih. Ona predaje neke radove na faxu u 10, a KST se otvara u 9, idemo da budemo prve da dobijemo clanske sa 0001 i 0002 brojevima! Mozes sa nama. Pa da mozemo zajedno da se hvalimo kako smo tr00! Quote
Pretendress Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 OK,ja sam za ali dogovoricemo se jos u subotu Quote
MissionVao Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 ja sam za bedak samo za tipove... ipak je underage nekad jaka stvar Quote
Sinstrel Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Od ponedeljka 23. januar-a pocinje izdavanje novih clanskih karata za KST. Nove clanske karte mogu se izvaditi svakog radnog dana od 12 do 15 casova u sluzbenim prostorijama KST-a. Clansku kartu mogu izvaditi svi studenti bilo kog univerziteta i bez obzira na status (redovni, vanredni). Za izdavanje iste potrebno je poneti licnu kartu i indeks na uvid i 50 dinara na ime troskova vadjenja. Stare clanske karte bice u opticaju do kraja Mart-a a posle toga vaze samo nove. Takodje posle tog perioda nece biti moguc ulaz u klub bez clanske karte. smaraci A sta je sa nama koji vise nismo na fakultetu?! Quote
MissionVao Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 doneses stari index? gde tu pise da vise ne studiras?? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 ... mogu ja da uzmem nechiji index pa da dam.. mislim ne bih ja lichno to odnela..nego neko za mene....jest' da cu se necju zvati kao ja, ali Quote
MissionVao Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 aha, a posle kad ti traze licnu uz clansku, kao sto su meni X puta? Quote
shock! Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 ... mogu ja da uzmem nechiji index pa da dam.. mislim ne bih ja lichno to odnela..nego neko za mene....jest' da cu se necju zvati kao ja, ali to ti je isto ko da pozajmis clansku od nekoga Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 (edited) ahm- da....vidish - ja se toga ne bih setila ali, bojle da uzmem..od neke extremne fenserke koja nece sigurno zalaziti u kst i onooo.. opushtencija, ha ? @DF- ali meni vec dve godine ne trazhe lichnu? (a nisu ni pre ..kad sam bila 6 osnovne ) Edited January 19, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
shock! Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 (edited) kupi prazan index popuni ga lepo lupi neki pecat i valjda nece provaliti .i onako je samo na uvid.......mozda pogleda na brzinu a ti i ovako izgledas starije nego sto jesi Edited January 19, 2006 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 ma, napravicu lazhnu i to je to. fala na savetima. starije?? agrrrrh... znam . Quote
MissionVao Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 sve ti je to na srecu... meni jednom prvo zagledao index par minuta (sreca nije komentarisao sto sam sa ETFa), sledeci put clansku+licnu sve po redu... mislim meni je sve jedno, cak mi je krivo kad mi ne pogledaju jer imam "originale" ali ono... matore drtine i klinci su mi zaista nepotrebni,iako ovi drugi "odrzavaju" kst, po necijem misljenju... Quote
Black~Cat Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Nista bez Underage-a Gde bi ovaj svet otišao bez pedofilije....? Quote
Black~Cat Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 matore drtine i klinci su mi zaista nepotrebni,iako ovi drugi "odrzavaju" kst, po necijem misljenju... Bolje reći "izdržavaju". Quote
MissionVao Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 (edited) Bolje reći "izdržavaju". pa to sam i mislila hahahha kad se setim kada su neki 40godisnjaci pre 4 godine startovali mene i drugaricu (dakle imale smo 15 tada) da idemo u 5 ujutro na neku zurku a sjaje im se oci samo tako tacno prepoznas taj izbezumljeni see-thru pogled Edited January 19, 2006 by Double Fire Quote
Black~Cat Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 (edited) hahahha kad se setim kada su neki 40godisnjaci pre 4 godine startovali mene i drugaricu (dakle imale smo 15 tada) da idemo u 5 ujutro na neku zurku a sjaje im se oci samo tako tacno prepoznas taj izbezumljeni see-thru pogled Kao što je mene startovao neki prošle godine (isto tu negde, četrdesetak godinica ) i uveravao me je, prateći svaki moj pokret sektaškim pogledom (), da sam veoma produhovljena devojka i da mi "spirit" sjaji na kilometar... Pa me posle uhodio...ma jedva pobegoh! Thank Goth da se od ove godine smatram punoletnom Edited January 20, 2006 by Angel of Sorrow Quote
MissionVao Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 more u KST ili coporativno ili sa snaznim ionako nije mesto za upoznavanje novih ljudi Quote
Black~Cat Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 more u KST ili coporativno ili sa snaznim ionako nije mesto za upoznavanje novih ljudi Totalno se slažem... Samo se naleti na neke osobe koje želiš da zaboraviš Quote
MissionVao Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 pa da...sve neke sumLJive njuske ono ako hocu da vidim long lost bad experiences otici cu tamo Quote
Recommended Posts