:Dea Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 I da definitivno donosim Oskar Tomasa na domacicu. Da mi DJ pusti IGLE! Quote
Buba :) Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 (edited) pokusavala sam par puta, a ws plakata nikad nema ajde ipak da sutra odemo po clanske ako zavrsim ranije s onim poklonom! jao kad bi nam pustili igle Edited January 23, 2006 by bibili Quote
dushmanin Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 za celu ekipu sa dushmandie nisam siguran bas....zato sto dosta njih ide pre podne u skolu a mi sa faxa ladimo jaja kao i obicno pa nam je svejedno...kad bi mi pali headbangeri u ovom periodu kad imamo ispite ili bar rokanje bio bih secan... a do tada 90TE i domacica, OPREM DOBRO Quote
:Dea Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 (edited) @belgarat - Opa, da li ti to opet planiras na 90e? Zar nisi rekao da su sranje i da se osecas kao na nekoj glupoj americkoj tinejdz zurkici? @bibi - Ne verujem za plakate. I mrzim onu kucku sto nam danas nije izvadila clanske, zakasnile smo svega 15 minuta! I jos nismo mogle da izvadimo plakate. Makar da smo uzele one flajere da razbacamo po hodniku. Cisto da se bolje osecam. Kucka raspala. 100% donosim oskare sutra, pa cemo da molimo dj-a. I napravila sam spisak zelja. Idoli - Nebeska tema Film - Neprilagodjen Hladno pivo - Dobri prijatelji Haustor - Mijenjam se Leb i sol - Cuvam noc od budnih Parni valjak - Uvhati ritam Prljavo kazaliste - Marina Oktobar 1864 - Carte blanche Divlji andjeli - Voli te tvoja zver Babe - Noc bez sna Vjestice - Totalno drugaciji I bilo sta od Vampira! Ako bude ista od ovoga, ja srecna! Edited January 24, 2006 by dea Quote
Sarah_Key Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Ja sam plakat za WS tražila ovima u kstu 04tog na rokanju i nisu hteli da mi daju nego mi rekli da tražim 05tog što sam ja je li skroz zaboravila pa mi je ortakinja skinula plakat isped skca i super je čitav je ispravila sam ga i planiram da ga okačim na zid. Dea želim ti da nabaviš plakat!!! Quote
:Dea Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Dea želim ti da nabaviš plakat!!! Jao, kako si dobra! Hvala! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 ja sutra ne mogu na domacjicu tuzhna sam Quote
cancer Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Pridruzujem se zeljama od sveg srca. Quote
:Dea Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 ja sutra ne mogu na domacjicu tuzhna sam Sta da radim kad moras u skolicu? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 you cruel evil cold hard bitch! marinko madzhgalj je sedeo pored mene Quote
:Dea Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 you cruel evil cold hard bitch! marinko madzhgalj je sedeo pored mene Slikala sam se sa Kojotom, pored mene pre neko vece bio Stefan Kapicic, sedecu sa Kicicem kad budemo isle na Depeche! I da domacica! Na listu zelja dodajem i eyesburn teh more u tell dem! Quote
CrniBombarder Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 (edited) Vjestice - Totalno drugaciji Ма нема силе,да ово омаше!!! Edited January 25, 2006 by CrniBombarder Quote
Jackie Brown Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Da li ste sigurni da ce KST raditi veceras i sutra? Pitam zbog dana zalosti koji je uveden. Cak je i koncert u SC odlozen za subotu...... Quote
Buba :) Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 @dea: clanske i plakate juce u kstu necu ni da komentarisem zaboravila si azra - ako znas bilo sto a nadam se da jackie nije u pravu jer cu se ubiti ako mi ne bude domacice Quote
Buba :) Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 nema domacice, zvala sam kst, otkazana je Quote
shock! Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 aaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Tatyannahhh Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 nece KST raditi uvece zbog dana zalosti...do petka cini mi se (nisam sigurna i za petak) Quote
:Dea Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 @dea: zaboravila si azra - ako znas bilo sto Nisam zaboravila, to sam namerno ostavila da ti izaberes sta zelis, vidis da nisam nista ni od ekv-a navela... Ne mogu da verujem, prvi put se dogovorimo, okupimo ekipu... Domacica nece biti odlozena za sledecu sredu, vec je tek 22.2. (procitala sam na kst forumu). I kst ne radi ni sutra! Bolje bi im bilo da 18.2. bude domacica 80ih! Quote
:Dea Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ok, ovakav program stoji na site-u kst-a: Zvanični program KST-a Sreda 25. januar: Domaćica veče domaće muzike dj's Goran-che & Luke Selecta Četvrtak 26. januar: Gothic Night dj Stevie Petak 27. januar: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 28. januar: Devedesete dj's Mouse J & Duca Sreda 1. februar: Domaćica vece modernog gitarskog zvuka dj C.H.I.P.I. Cetvrtak 2. februar: Let There Be Rock vece hard rock & heavy metal muzike 80ih Petak 3. februar: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam? vece alternativne muzike dj Mouse J Subota 4. februar: Devedesete vece plesne muzike dj team: Back2Back dj krew Znaci tek mi sad nista nije jasno! Quote
Buba :) Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 ta domacica 90ih bi bas dobro dosla 18og da se iskacem nakon kolokvijuma Quote
Platina Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ok sad... Jel će onda biti gothic sutra ili ne? Quote
Tatyannahhh Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) cenim da u petak radi normalno Edited January 26, 2006 by Dodjavola! Quote
Man at arms Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Postujem to sto nisu radili za dan zhalosti ali nerazumem kretene koji to nisu okacili na tablu ili bar je skinuli a ne da se ljudi cimaju za dzabe Quote
:Dea Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ta domacica 90ih bi bas dobro dosla 18og da se iskacem nakon kolokvijuma Podsvest ti je cudo! Mislis domacica 80ih? Bili danas u KST-u, izvadili lepe nove zuto-narandzaste clanske sa rednim brojevima 26 i 27! Uzeli plakate za 90e sa Andjelinom :drool: i gomilu flajera koji nam u principu ne trebaju. Onaj jedan cika sto radi na ulazu mi je kolega! KST ne radi jos veceras, od sutra sve normalno. Domacica i gotik su otkazane, znaci ne pomeraju se za sledecu nedelju. Toliko. Quote
Platina Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Ma dobro i u petak će biti ok.. U hodniku valjda će biti gothic i sl... Quote
Recommended Posts