shock! Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) meni juce bilo dodo yaya ortaku bio rodj. napili se pre......unutra bilo dobro btw sto se riba tice - eh kad bi uvek bile ko juce.....bio bi kst bolje mesto..... Edited January 29, 2006 by shock! Quote
Jackie Brown Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Dosla sam oko dva,tako da sam propustila veci deo veceri...Drugarica sa kojom je trebalo da se nadjem je bila smorena za sve pare,pa jos dodatno,tako da nije bas bio zagarantovan dobar provod...Dosla sam hiper,a spustila me je za sekund i navela da se utopim u blejacku smorenu sredinu....Sledeci put cu dobro razmisliti kako je drustvo raspolozeno,pa otici.... Quote
CrniBombarder Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Ма синоћ `90 к`о `90,крдо технозе са блоковима квалитетне музике између. Али да се надовежем на г`ђицу краљицу... ЈЕБЕМ МУ МАТЕР ОВО ЈЕ ПРЕВАЗИШЛО СВЕ ГРАНИЦЕ КАД САМ СИНОЋ ИЗВАЛИО ДА СЕ ДВА ТИПА КРЉАЈУ НА СРЕД ПОДИЈУМА,МА У КУРАЦ,ГДЕ СВЕ ОВО ИДЕ!!!!!! Мало ми је било чудно након ове српске нове године,али ово богме... Quote
Old Smuggler Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Aukurac Jesi siguran Tarzane ? Ima tamo baš žnihru riba (mada istina ima valjanih, nešto me nema često u poslednje vreme tamo, ali ako je bilo puno koleginica ko što kažete, sigurno su vadile prosek ) , svako može da pogreši ... možda si pomešao U kstu si do sad stvarno svašta mogao da vidiš, ali fegete živeli Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Eto zashto je bolje shto nisam bila Stvarno gre'ota je da se i kst rpetvori u sranje... mogli bismo da pravimo shutke da zaplashimo fensere @shock- ti idi na splavovoe onda Quote
Buba :) Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ma kakve shutke, u kst se vise ne zalazi bre, bar neko vreme... i opet da naglasim, kafice se ne racunaju @SoulForged: neko mi je ranije rekao da je video dva tipa kako se krljaju. ja fala kurcu nisam nista videla Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Bibi, pa shta se taaako desilo .khm? a, dobar avatar Quote
Buba :) Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 kako sta se desilo? a? ne kapiram? u kstu? pa nista posebno. upravo to. blah. a avatar. hm. hvala Quote
bradati_simce Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Bibi, pa shta se taaako desilo .khm? a, dobar avatar e pa da......to ti je ona BITCH maja:rockdevil: Quote
MissionVao Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 to ti je ona BITCH maja jok ti si a ko drzi maju? Quote
bradati_simce Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 jok ti si a ko drzi maju? grudi drzi neko sa strane...zenska ruka...moguce da je ona...ili...... o ne....pa to si ti...tvoje ruke ti drzis bibiline _______ . Quote
shock! Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) @shock- ti idi na splavovoe onda ja idem svuda. nemam nikakva ogranicenja....kao sto odem na death metal odem i na narodnjake......samo najvise volim kst ubedljivo Edited January 30, 2006 by shock! Quote
Buba :) Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ili dolazis u kst nakon blaywatcha u uskoj beloj majchici @bradati: rus u potpisu ti je keva a to za ruchice vatrice moje su nazalost e da su bar necije Quote
:Dea Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 moje su nazalost e da su bar necije Mislis moje? Quote
Buba :) Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ne govori tako pred ljudima!!!!! Quote
Wild Rose Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Ma j****e vas 80-e, 90-e i sl.... U chetvrtak je LTBR!!!!! Cetvrtak 2. februar: Let There Be Rock vece hard rock & heavy metal muzike 80ih Uh... A u sredu je Rokanje, a u petak Dushan pushta mjuzu u hodniku (shto znachi Rokanje2 ), a ispitni rok vec pocheo... Mada mi od srede ovo odgovara, pa se ide verovatno na sve! Quote
shock! Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) Cetvrtak 2. februar: Let There Be Rock vece hard rock & heavy metal muzike 80ih ili dolazis u kst nakon blaywatcha u uskoj beloj majchici stvarno strasno......najgori sam.......kako to da uradim ko jos nosi obicnu belu majcu dugih rukava .......to vece u kst-u dobio sam komentare kao da sam......ne znam.....navukao kurton na glavu i izasao na ulicu stvarno ne mogu da verujem da nekome moze da smeta ako se neko slucajno obuce suprotno "tr00" "metal modi"....... u subotu na devedesetima nekoliko riba koje su bolje nego 99,99% riba koje redovno izlaze u kst obuklo mini suknjice jel su lepo gradjene imaju dobre noge sto je naravno skroz ok i odmah desetine zlih komentara i pogleda a devojke od kojih sam neke i znao skroz opustene znaju vecinu pesama i lepo djuskale i zajebavale se celu noc..... ja na kst gledam kao na opusteno mesto gde je najbolja 'zika u gradu dzaba pivo i gde imam gomilu ortaka i zato tamo izlazim redovno......a ne kao na....ne znam.... neku rupu gde treba da se okupljaju "tr00" metalci i mracni gotichari koji su toliko "tr00" da nece da izlaze nigde drugde...... Edited January 30, 2006 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) kako mozhe biti preneseno znachenje bitch maja @Andrej- nemo' se vredjash odma' bre Ja sam se samo malo zajebavala to za splavovoe..ali u susthini tipichan fenseraj me nervira kada vidim onako na goimili u kst-u...nema to veze sa troo-ocjom .. prosto bla... Nema niko nishta protiv tvoje fancy majichice a kondom nije losha ideja Edited January 30, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
Buba :) Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 jao bre shocku da li si ti normalan?!?!?!?!? pa jebote ja dolazim u beloj majici i roze suknjici u kst, zar stvarno mislis da sam u "tr00" fazonu ti si puko, svega mi zar bi neka osoba u ovim bojama to mislila : Quote
Sarah_Key Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 JEEEEj jedva čekam 02.02 @bibili:avatar je-wooowww! Quote
:Dea Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 @Bibili - jedva si docekala da okacis neku svoju sliku! Imas martinke i crni shal, odjebi metalko! I gle svi ti hvale avatar... A, ko je odgovoran za to? Sto se tice kondoma... Jel to nesto na moj racun? Ja sam htela da idem u ljubicastom kondomu iz jazasa, ali mi je bio veliki... Quote
Buba :) Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 @sarah_key: hvala jedva si docekala da okacis neku svoju sliku Imas martinke i crni shal, odjebi metalko ali, ali.... A, ko je odgovoran za to? ti mi uvek sve dobro predlazes i nalazis znas na sta mislim dunja, je li ti bio veliki da stane u kondom, ili si htela nesto drugo da kazes? Quote
:Dea Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ti mi uvek sve dobro predlazes i nalazis znas na sta mislim Znam na sta mislis! Najjaca sam! dunja, je li ti bio veliki da stane u kondom, ili si htela nesto drugo da kazes? E, nemo' sad i ja da kacim svoje slike u tom kondomu! Ja sam bila mnogo mala za taj kondom. Otvor za oci mi je bio kod vrata, a unutra su pored mene mogle da stanu jos dve osobe. I kako je sav od sundjera mnogo je vruce... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Hahahahhaha.... dobro vis te lude Quote
Recommended Posts