:Dea Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Hahahahhaha.... dobro vis te lude nananananana Mozda dodje simply red u BG! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 "tr00" metalci i mracni gotichari koji su toliko "tr00" da nece da izlaze nigde drugde...... Ja sam bila u Gutenbergu iLukasu odavno nisam chula rech kurton za kondom Quote
:Dea Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Gutemberg je bas sladak! A, i ja sam bila na Lukasu. Bila ziva svirka. Bend je cak svirao i Neko te ima nocas od van goga. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Dunja.,..josh.... mesec i po dana Quote
:Dea Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Dunja.,..josh.... mesec i po dana Znam, sto je blize to je dalje! A, onda ludilo nikad vece. Jao, kad cujem enjoy the silence... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 A ako ne bude stripped... ou Quote
:Dea Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Meni nesto govori da ce biti. Ja bih zelela i master i servant, ali to je jako tesko da ce biti... Quote
Buba :) Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 spameri okoreli. ovi sa faxa me cimaju da idemo na disco. plasim se da ne popustim i odem u kst na kraju Quote
Pretender Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 kao sto odem na death metal odem i na narodnjake......samo najvise volim kst ubedljivo Ok, this is kindda...weird Ima 2 meseca od kada sam poslednji put bio u KST-u Quote
Queen of Destruction Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Veruj mi nishta nisi propustio, ochito! Quote
CrniBombarder Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Jesi siguran Tarzane ? Ima tamo baš žnihru riba (mada istina ima valjanih, nešto me nema često u poslednje vreme tamo, ali ako je bilo puno koleginica ko što kažete, sigurno su vadile prosek ) , svako može da pogreši ... možda si pomešao Па тешко да сам био јанпи,није да сам буљио(два типа су на дну листе ствари које ме пале,тик изнад мужа Гвинет Палтроу),тако да се надам да сам лоше вид`о,али сумњам. Не причај ми о ружним рибама у КСТ-у(да не просипам форице о томе овде,било би неумесно). И ти си се бацио на акцију ,,`ладан туш" к`о Риле,желим вам много среће кад се довучете и јак оклоп за одбрану. Боље твоје колегинице,него моје. У Здравље и теби(не сумњам да си разјебаваш испитни рок). Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Osnovna shkola. still. Quote
:Dea Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) Osnovna shkola. still. U osnovnoj je najjace zezanje. Nista nisam ucila, a bila sam vukovac. Srednja me skenjala. @bibili - Jeb'o te disco. Ja sam bila jednom i nije bilo lose. Ali poznavajuci tebe iskreno mislim da bi se smorila... Pitaj Duju! Smoru, ajde sa nama da slusamo Kojota kako svira Marlija i na SKA. Bice puno vecelih rasta, Kiza ce biti tamo 100% (a mozda cak i Rasha i Marijana ) i tako... Edited February 1, 2006 by dea Quote
Buba :) Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 ako idem na disco idem pod uslovom da ide mnogo ljudi i da sam bas cirke. onda ce mi i moci biti dobro. e reggae ce me uspavati nakog odredjenog vremena, sigurna sam a sto se tice ska...nemam dovoljno kondicije za to jao boze rasha i marijana Quote
METAL Man Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 VET-s Racunari. Dal' moze neko da mi kaze sta ima u KST-u za vikend? Nisam iz Bg-a a hteo bi malo da vas posetim. Quote
[4] Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) alo gomilo spamera dodjite na rokanje da roksujemo EDIT: veceras Edited February 1, 2006 by [4] Quote
:Dea Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 a sto se tice ska...nemam dovoljno kondicije za to Pa, nemam ni ja! ali kad se ukombinuje sa regeom, dobro dodje... A, sad nesto sto mi je ulepsalo dan! Kupim ja yellow cab kad ono SVE MOJE MOLITVE USLISENE! NJENO VELICANSTVO - DOMACICA 80-IH 18.2. Radujte se, ljudi! Quote
Sarah_Key Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 E ja nikad nisam bila na domaćici 80-tih,gledaću da banem a rokanje -jbg što baš večeras zapade Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 stvarno strasno......najgori sam.......kako to da uradim ko jos nosi obicnu belu majcu dugih rukava .......to vece u kst-u dobio sam komentare kao da sam......ne znam.....navukao kurton na glavu i izasao na ulicu stvarno ne mogu da verujem da nekome moze da smeta ako se neko slucajno obuce suprotno "tr00" "metal modi"....... u subotu na devedesetima nekoliko riba koje su bolje nego 99,99% riba koje redovno izlaze u kst obuklo mini suknjice jel su lepo gradjene imaju dobre noge sto je naravno skroz ok i odmah desetine zlih komentara i pogleda a devojke od kojih sam neke i znao skroz opustene znaju vecinu pesama i lepo djuskale i zajebavale se celu noc..... ja na kst gledam kao na opusteno mesto gde je najbolja 'zika u gradu dzaba pivo i gde imam gomilu ortaka i zato tamo izlazim redovno......a ne kao na....ne znam.... neku rupu gde treba da se okupljaju "tr00" metalci i mracni gotichari koji su toliko "tr00" da nece da izlaze nigde drugde...... Bravo za btart/sestra(mrzi me da proveravam) kkoji sedi na mom kompu u igraonici......So trOO,so trOO...ja nikad nisam biJo crno obucen u kst-u......... Quote
MissionVao Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) ipak uzeh clansku 15 minuta za ubijanje ucini svoje ma sta serem, drago mi je i volem KST da me neko pita sto ili ne bih znala ni jedan ili bih znala 1000 razloga... osecam se kao pritajeni shock! @ZVFAP: znas, ako se trudis da nikad ne obuces nesto "tr00" isti si ko ti sto to uvek nose Edited February 1, 2006 by Double Fire Quote
Buba :) Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 domacica 80ih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo da ne sjebem mehaniku i eto me Quote
Old Smuggler Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 aj sad. ko je koji fax ovde? On je prizemlje, a ja sam drugi sprat Quote
Recommended Posts