MissionVao Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 On je prizemlje, a ja sam drugi sprat Crni Bombarder mi kolega? Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 @ZVFAP: znas, ako se trudis da nikad ne obuces nesto "tr00" isti si ko ti sto to uvek nose Ne opterecujem se odecom....to je problemmm....... Nikada mi nije palo na pamet e sad treba da se obucem kao rasta,a sda kao goth,a sad kao Lepi Cane.... Nisam mislio da vredjam gote ili ove druge,ali nema mi smisla prozivati ljude zbog odece......Samo ne volim plastiku nikako jer plastika je gej(i bizar).... @DF zasto me stalno prozivas? Quote
MissionVao Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) cini ti se za prozivanje koincidencija...valjda jer cim si dosao bas si aktivan a ja volim da komentarisem naravno da ima smisla prozivati ali samo one sto pokusavaju ta budu "tr00" nesto a ne "true self" ako se osetim kao Lepa Brena tako cu se i obuci @bibili: zar zaista mislis da mi ono sto imam nije savrseno dovoljno? Edited February 1, 2006 by Double Fire Quote
Old Smuggler Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Crni Bombarder mi kolega? Pa zar ga ne znaš? On je baš redovan tamo Quote
Buba :) Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 ne zna se ko je redovniji u onoj zgradi @double fire: mislim da toga ima i vise nego dovoljno Quote
:Dea Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 ako se osetim kao Lepa Brena tako cu se i obuci Vi iz te zgrade preuzimate sve teme na forumu. Pocevsi od ispita npr. Quote
MissionVao Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Vi iz te zgrade preuzimate sve teme na forumu. Pocevsi od ispita npr. mnogo smo jaki!! Quote
CrniBombarder Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Crni Bombarder mi kolega? Само ти колутај очима. On je baš redovan tamo Зашто ми твоја порука смрди на иронију? Само да се волине сете да за домаћицу сместе озвучење и у "мали" клуб и све ће бити сјајно. Не тражим ја да сви буду тру и блек у КСТ-у,али ми је ипак чудно кад је однос оних који су "тру" обучени и оних који су фенси(значи не обично,већ заиста фенси) исти ко на журкама из мојих гимназијских дана.(Да будем јасан ових фенси је било крдо). Немам ја ниш` против не црног облачења,али је оно најпогодније за онај глупи блек лајт,између осталог.(Последњи пут кад сам натак`о бело осећ`о сам се к`о јебени ентерпрајз под тим глупим светлом.) Quote
MissionVao Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Само ти колутај очима. taj smajli ne koluta ocima, on se plashi Quote
Buba :) Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Последњи пут кад сам натак`о бело осећ`о сам се к`о јебени ентерпрајз под тим глупим светлом. ja sam dosla SKROZ u belom na headbangerse letos. ali sam bila previse cirke da bih se bilo kako osecala Quote
MissionVao Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 verujem da je jednom dosla devojka u belom minicu ono svuda mrak samo ide okolo svetleca guza hmmm kad otopli eto mene u beloj mrezastoj bluzi izgledace kao da pecam nesto Quote
Buba :) Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ma bice do jaja. ali na gothic. da sto vise svetlis Quote
Metal_Heart Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 verujem da je jednom dosla devojka u belom minicu ono svuda mrak samo ide okolo svetleca guza hmmm kad otopli eto mene u beloj mrezastoj bluzi izgledace kao da pecam nesto A ti kao ne pecas... Shala... Quote
Buba :) Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ali dobra ako pravilno shvatimo pecanje Quote
must be between Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Jel veceras HARD&HEAVY vece???????????????????????? Ajde neka mi neko odgovori molim vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Buba :) Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 let there be rock. jeste, veceras Quote
MissionVao Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ali dobra ako pravilno shvatimo pecanje izgledace bukvalno a bice prikriveno mislim da ce se jedna dobra guza (1000-ti put ) upecati jebote, bibi, to ti je skroz do jaja ideja!! Obuces se skroz belo, ako imas neke pirsinge stavis UV nakit i realizacija po dolasku toplog vremena i prolasku obaveza!! Quote
Buba :) Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 kazem ti, ja sam vec jednom isla, dobar je trip skroz onda cekamo lepse vreme, neki gothic pa svi u kst u belom sa UV nakitom jedva cekam! Quote
MissionVao Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Woohooo!! Bice jace od safari teme pretproslog leta A mozda i ostvarimo zli plan koji je tada propao Quote
MissionVao Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 nenenene ako neki goticar procita plan bice suvise spreman i nece nam uspeti you will be noticed Quote
Buba :) Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 onda mi samo ostaje da zeljno iscekujem Quote
Gothic Angel Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 izgledace bukvalno a bice prikriveno mislim da ce se jedna dobra guza (1000-ti put ) upecati P.S. Safari & Indiana Jones theme je rulala Ali ove godine cemo ostvariti zlokobni plan Quote
Recommended Posts