VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 izgledace bukvalno a bice prikriveno mislim da ce se jedna dobra guza (1000-ti put ) upecati jebote, bibi, to ti je skroz do jaja ideja!! Obuces se skroz belo, ako imas neke pirsinge stavis UV nakit i realizacija po dolasku toplog vremena i prolasku obaveza!! Heh... belo Ja sam uvek mali kontrast Dok mi je midnjsuha na usni bila belo-rozle kako je dobro sijala ...samo onako trazhish tachkicu Quote
:Dea Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Dok mi je midnjsuha na usni bila belo-rozle kako je dobro sijala ...samo onako trazhish tachkicu E, da stvarno sam te tako trazila po kst-u. Sta je bilo sa tom mindjusom? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Nemam pojma Mislim da sam je izgubila nadam se uskoro vecheri Ekatarine :ekvsmajli: Quote
Wild Rose Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Dushan RASTURIO sinoc od mjuze u malom klubu!!!! Na LTBR-u je bilo divno takodje, super mjuza , mada sam to veche bila jako umorna, ali zato sinoc-zeeezaaanjeeee!!! Quote
:Dea Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Sta je veceras? Disco Da, domacica 80-ih! Najjace vece! Vece ekv-a ce verovatno biti u maju! Jedva cekam! Quote
CrniBombarder Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 taj smajli ne koluta ocima, on se plashi Аха,...,дооброо.(Be afraid,be very afraid.) onda cekamo lepse vreme, neki gothic pa svi u kst u belom sa UV nakitom jedva cekam! А да ви упозорите унапред ка` ће то да реализирате,да то вече понесем цвиџе(јесу архаичне и јесу пандурске,ал` ипак)? Quote
:Dea Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 E, danas videh u KSTu plakat za domacicu! EKV je napisan na prvom mestu! Jedva cekam! Quote
Buba :) Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 ceka se domacica 80ih. jedno od retkih bas dobrih veceri. Quote
Goatik Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 nista bez baste... ah tugo tugo...! Quote
dushmanin Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ..pored mene zive, sta ce tebi ona... e MOZDA idem i ja sa vama na domacicu 80ih ili sta god je u subotu u kstu.... Quote
shock! Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 (edited) ..pored mene zive, sta ce tebi ona... ....jedva disem ma pusti me vise..... juce na "dan zaljubljenih" Abba i Boney M night......dobro bilo Edited February 15, 2006 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ....tugo, tugo... ajd da svrshimo s pesmom elem.sto godina nisam bila... i , da... domacica 80ih ...weeee. Quote
dushmanin Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ja sam se sad setio da tad idem na fensi zurku......ljuuut.... ali to jedna od onih zurki koje ne smem da propustim...grsh...ide mi se na dom osamdesetih..... ajmo novu pesmu... ako imas petlju, ako imas cuku....... Quote
:Dea Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ...dijamantski prsten stavi mi na ruku... Daj, Dushane, ne seri! Domacica 80-ih je najjace vece! Kakva sad zurka, dodjavola! Quote
shock! Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 domacica 80-tih je stvarno mozda i naj vece u kst-u........(posle LTBR-a recimo) jedva cekam - ako imas petlju ako imas herca - Quote
:Dea Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 pokloni mi bundu od nerca Ja se vec plasim guzve koja ce biti u subotu... Ali, jao kada puste Mrzino Jato, Cacadou look... One najmesnije pesme! Kupila sam danas film Paket aranzman! Taman da se jos malo spremim za subotu! Inace bas sam dobila sam dva nova predmeta psihijatriju i neurologiju! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 ne znam dalje pesmu ajde novu [ ... ne mogu da se setim nichega..sad cu da idem na google ] ko je ona slatka mala koja zhivi od skandala.... inache- mozhda ne dodjem na dom.80ih ou. glupi chas matematike i cash glume Quote
:Dea Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 (edited) Brate, koji vam je svima?! Ova pravi makete, ovaj ide na fancy zurku, ti ides na MATEMATIKU i to subotom uvece! Daj obajsnicu ti ja matu na putu do KST-a! (He, jel se secas kada sam ti resavala onaj zadatak preko telefona? ) Juce sam drzala burazeru privatan cas iz hemije! Znas kako sam mu do jaja objasnila! Idete svi u KST! Jbt, pa ovo vece je jednom u tri meseca! edit: svakog drugog treceg dana njena naslovna je strana... I, Majo, ubuduce bez googla! Edited February 16, 2006 by dea Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 (edited) Dudi, jebo te..imam matematku u pola 4, glumu posle od 5 do 7 ... i zato n zznam da li ce mi moji kenjati shto nisam u kuci ceo dan a znash i ja kako bih ishla. pokushacu da ih ubedim secam se kad si mi objashnjavao matu ....ona radi sve isto ko ja.. [ korisitla sam google priznajem ] Edited February 17, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
dushmanin Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Ja nema sanse da dodjem u kst.....imam 18 rodjendan kod porodicnih prijatelja i to ne smem da propustim........pitam se kad je sledece rokanje ili headbangars (ako ce ga uopste biti)... kako ide dalje ono ko je ona slatka mala........Slaqaaatka MAAAlaaaaa... Quote
Recommended Posts