shock! Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 nadam se da ce sutra biti dobro isto koliko je veceras bio smor.........DJ-a treba killovati - only solution Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 i ja se nadam da cu ici i da ce biti Quote
Jackie Brown Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 (edited) Domacica 80ih Ja dolazim...Obecana mi je kutija DOMACICE,ako se pojavim.... Nocas je bilo strasno cudno vece.Ne mogu da kazem da sam se smorila,ali opet ne mogu da kazem da je bio jedan od onih neprevazidjenih petkova.. A,takvih davno nije bilo Edited February 18, 2006 by Jackie Brown Quote
shock! Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 A,takvih davno nije bilo nece ih ni biti dok gos'n Misa pusta muziku Quote
dushmanin Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 I kako je bilo u dnu sinoc...mnooogo mi je zao sto ne bih.... ehhh...... ajmo novu pesmu..... kasandra, kasandra........... Quote
Sarah_Key Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Živote KOLIKOOO je ljudi bilo sinoć.... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 videla sam te joooj, goooomila ljudi. najbolje veche... Quote
miss Penny Lane Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 pokloni mi bundu od nerca Ja se vec plasim guzve koja ce biti u subotu... Ali, jao kada puste Mrzino Jato, Cacadou look... One najmesnije pesme! Kupila sam danas film Paket aranzman! Taman da se jos malo spremim za subotu! Inace bas sam dobila sam dva nova predmeta psihijatriju i neurologiju! alo, ocu ja taj film juce je bilo divno ... votkica + sangria = vishnjica je nedostajala jedino Quote
Buba :) Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 nisam bila ali sam jebala sve keve na mehanici! cekam maj! Quote
:Dea Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 kasandra, kasandra........... ...lepotice ti neznana... I to bez googla! Petak je sranje. Propustili ste nikad bolji bon jovi trijbut u festu! Sinoc! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jbt! Usle smo medju prvima, izasle poslednje... votkica + sangria = Dobra je bila kombinacija! I dobra mera! Taman! Znaci bili su ljudi koje uopste nisam ocekivala. Tacnije jedan! Nekako mi nije delovao kao kst tip. A, jos manje kao domacica! Bili su Pop i Uros! Sve u svemu do jaja vece! Na kraju dj nije hteo da mi pusti ekv! Kaze bilo je pet, sest pesama, zar ti nije bilo dosta? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hocu ekv vece! Dakle sledeca domacica 80ih u maju! A, ranijih godina je uvek u maju bilo ekv vece! Ako ga ne bude bilo uskoro... Quote
shock! Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 (edited) ja sam usao tek oko 3 ..bile prodate sve karte pre toga nije mi pustio ni kazaliste ni parni valjak na kraju Propustili ste nikad bolji bon jovi trijbut u festu bio dobar a? jao ja sam se dvoumio da li da idem u fest ili bioskop/kst a u kst bio smor Edited February 19, 2006 by shock! Quote
:Dea Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 (edited) bio dobar a? Bio je odlican! Svirali negde izmedju 25 i 30 pesama. Nisam upamtila kako se zovu! Volela bih da ih cujem jos koji put... @moni i maja - tek se sad setih onog skucavanja iza ksta i pevanja Noc bez sna! Edited February 19, 2006 by dea Quote
Sarah_Key Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 videla sam te joooj, goooomila ljudi. najbolje veche... Stvarnoo...aj se javni sledeći put,važi @bibili:svaka čast za mehaniku Quote
shock! Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Nisam upamtila kako se zovu! kalkuta Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 @Sarah- @Dea- vidish moj potpis E, sledeci put cu da pobegnem od kuc i ostacu do kraja da. uzeo mi Pop broj sad cemo moci da ga nadjemo Quote
miss Penny Lane Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 meni je bio divni covek jbt, I'm in loved ... dea: STOJIM NA KANTUNU U qrac ono je bio smeh smehova... inace, zvanicno sam izasla u pidzami u kst ali sa novom frizurom Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 divni...divni chovek? THE CHOVEK? ja sam videla nekog... .... bla.niko nece shvatiti o kome se radi. monchi frizura ti je Quote
miss Penny Lane Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 divni...divni chovek? THE CHOVEK? ja sam videla nekog... .... bla.niko nece shvatiti o kome se radi. monchi frizura ti je majo, jbt demon je bio tu ... mislim da mi je ponestalo pljuvacke... u qrac, kako zivo bice moze da izgleda onako ? ma, friz ... kao joan jet Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 comeee on. ne izgleda on tako... bash nisi videla od frizure Joan Jett Demonov drug je bio Quote
miss Penny Lane Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 comeee on. ne izgleda on tako... bash nisi videla od frizure Joan Jett Demonov drug je bio ne mislimo na istog demona ... ja mislim na jednog jedinog DEMONA koji je dosao kad si ti otisla, SAM dakle, DEMON je blaaaaaaaaaaaaaa ............................. Quote
sabre Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 hm, sad u petak svratih prvi put posle jache od mesec dana petkom udjoh u pola 12, odoh oko keca raspadnut od smora odoh na demiju i provedoh se k'o zmaj, no to je sad neka druga prica... a na domacici 80ih se jos grdje smorih i otisao sam mozda i pre keca forsirao dj sarajevsku scenu i slicne ljigavstine umesto novi talas i punk... a i dzibera je bilo kol'ko 'oces... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 pa shta ako je bilo dzhibeera/ to shto su dzhiberi uslovno recheno ..im ne daje pravo da slushaju punk...novi talas.ili shta god i ja sam imala duge camper fancy chizmice Quote
Recommended Posts