CrniBombarder Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Срећом сам,игром случаја,избег`о гужву у суботу иначе би опет нека несрећница платила цену(тј. била израчена). Зато среда+домаћица+довољно простора за губљење=лудило!!! Шта је било курац у петак,цело вече сам био у "малом" клубу тако да нисам у току? Quote
Buba :) Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 kad smo vec krenuli, ja hocu veche azre, kerbera, bon jovia, powera i skid rowa. eto i da ubace tu negde pilote i fit @moni: mislim da znam na koga mislis jedva cekam da vas vidim u sredu Quote
shock! Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 (edited) i da ubace tu negde pilote i fit moras to da mi narezes.....sjebo mi se hard pre nedelju-dve imao sam milijardu stvari koje nisam imao po diskovima na njemu a pogotovo domaci rock.........ubicu se Edited February 20, 2006 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 e tuga fit= kao machka tiii ikrzuhish oko mene.. to je kul zamislite... veche The greatest ballads of yu ex rock. umrla bih. zhilet Quote
Buba :) Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 @shock!: ok nije problem. samo javi kad na pp. Quote
Buba :) Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 @maja: fit ima mnogo boljih pesama Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 ali ova je tako.... machkasta Quote
shock! Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 a jel sad u sredu domacica? nesto se kroz maglu secam da je pricao DJ......i sta ima ove nedelje uopste? Quote
Buba :) Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 domacica je 22og, tj u sredu. mislim da su 90e u subotu. i neki gothic ili electro, sta vec, u cetvrtak... ali nisam sigurna. Quote
:Dea Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 a jel sad u sredu domacica? nesto se kroz maglu secam da je pricao DJ......i sta ima ove nedelje uopste? Sreda 22. februar: Domaćica veče domace muzike dj's Goran-Che & Luke Selecta Četvrtak 23. februar: Gothic Night dj Stevie Petak 24. februar: Can't Stop The Rock veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 25. februar: Devedesete dj's Mouse J & Duca Kada smo vec kod veceri. E, ovako ja za pocetetak zelim vece EKV-a! STO PRE! Potrebno mi je! E, a od nepostojecih veceri - vece QUEEN-a, vece Riblje corbe, Filma i Idola (zajedno), mogu i Piloti sa njima. Vece U2-a, koje sam propustila... Vece cranberries-a i dire straitsa! Ah... @Maja - vece domacih balada! Jbt! Zamisli to - Shal od svile, Anestezija, Noc bez sna, Jedino moje, Rekla je, Nebeska tema, Cuvam noc od budnih, Docicu ti u snovima, Tonemo, Pijan, Sve jos mirise na nju, Jesen u meni, Ako trazis nekoga, Brod od papira, Da te bogdo ne volim, Kad zaboravis juli, Kao ptica na mom dlanu...aaaaaaaaaaaa I sve ostale koje sam zaboravila! Quote
Buba :) Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 jao sve sam pogodila @dunja: vece cranberriesa je bilo sa u2 Quote
:Dea Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 @dunja: vece cranberriesa je bilo sa u2 To je bilo vece U2-a na kome su pustili dve ipo pesme cranberriesa tako da to nije to! Uostalom JA ove godine slusam U2 uzivo! Oni su mi iskreno trenutno na prvom mestu! Zajebali su i whitesnake! I naravno da si sve pogodila kada ne izbijas iz kst-a (danju)... Ovo ce biti prve 90e posle koje propustam posle 9 meseci! Quote
shock! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Šta je 27-og? nista znaci domacica u sredu........do yaya ima da smaram DJ-a celo vece vece domacih balada! eeeee to bi bilo vece.......mozda bolje da naprave night balada uopste - domaci, strani rock nebitno....... Quote
miss Penny Lane Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 kad smo vec krenuli, ja hocu veche azre, kerbera, bon jovia, powera i skid rowa. eto i da ubace tu negde pilote i fit @moni: mislim da znam na koga mislis jedva cekam da vas vidim u sredu koja tuga, ove maja nista ne kapira bibi razumemo se e da, ja hocu vece ekv-a i novog talasa. a mogao bi i neki punk, da zvanicno isecem vene kada bude bilo hladno pivo , pijan i dobri prijatelji Quote
Sarah_Key Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 E stvarno bi moglo da padne veče punka i novog talasa Quote
crusader84 Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 nista To se moglo i pretpostaviti! Quote
:Dea Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 @Moni - sada kada sam malo razmislila dopada mi se tvoj demon. Mislim meni se nikad ne bi dopao, ali mi je dopada sto je drugaciji, a to se ceni! Ti si moj majstor za poljupce... Jedva cekam da izadje yellow cab da vidim sta ce biti one cetvrte subote u mesecu. To vece me trenutno jedino zanima! Skocicu do neba ako bude ekv! Quote
ZmYchE Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 HOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I DOMACI KVALITETAN ROCK/PUNK da budeeeeeeeee ALI NAJVISE KERBERI I CORBA )) Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Dodjavola...ko je demon? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. wc demon ok.odustajem.reci cesh mi glasom ah, to za veche balada bilo kojih bi bilo divno i bolno. ali ..shta bismo radili... plakali...i plesali Quote
shock! Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) uf bilo mnogo dobro na domacici.....samo opet nista od balada na kraju.....samo neki Vampiri........ nista bez balade - nighta.................moracemo snazno da agitujemo........i mene za DJ-a aaaaaaaaa........... Edited February 23, 2006 by shock! Quote
Guardian_Angel Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 i ja sam imala duge camper fancy chizmice E zato je sinoc bilo relativno prazno i odlicno...prava stara domacica...punk-rok vece...milina @ZmYchE To samo u privatnoj varijanti...u kstu neces doziveti... Quote
Recommended Posts