Jump to content

Recommended Posts

Posted

Срећом сам,игром случаја,избег`о гужву у суботу иначе би опет нека несрећница платила цену(тј. била израчена).

Зато среда+домаћица+довољно простора за губљење=лудило!!!

Шта је било курац у петак,цело вече сам био у "малом" клубу тако да нисам у току?

Posted

kad smo vec krenuli, ja hocu veche azre, kerbera, bon jovia, powera i skid rowa. eto icon_mrgreen.gif

i da ubace tu negde pilote i fit icon_mrgreen.gif

@moni: mislim da znam na koga mislis icon_wink.gif

jedva cekam da vas vidim u sredu wub.gif

Posted (edited)

i da ubace tu negde pilote i fit

moras to da mi narezes.....sjebo mi se hard pre nedelju-dve imao sam milijardu stvari koje nisam imao po diskovima na njemu a pogotovo domaci rock.........ubicu se icon_mrtav.gif

Edited by shock!
Posted
a jel sad u sredu domacica? nesto se kroz maglu secam da je pricao DJ......i sta ima ove nedelje uopste?

Sreda 22. februar: Domaćica

veče domace muzike

dj's Goran-Che & Luke Selecta

Četvrtak 23. februar: Gothic Night

dj Stevie

Petak 24. februar: Can't Stop The Rock

veče alternativne muzike

dj Mouse J

Subota 25. februar: Devedesete

dj's Mouse J & Duca

Kada smo vec kod veceri. E, ovako ja za pocetetak zelim vece EKV-a! STO PRE! Potrebno mi je! icon_da.gif

E, a od nepostojecih veceri - vece QUEEN-a, vece Riblje corbe, Filma i Idola (zajedno), mogu i Piloti sa njima. icon_da.gif

Vece U2-a, koje sam propustila... icon_sad.gif

Vece cranberries-a i dire straitsa! icon_da.gif

Ah... biggrin.gif

@Maja - vece domacih balada! icon_cry.gif Jbt! Zamisli to - Shal od svile, Anestezija, Noc bez sna, Jedino moje, Rekla je, Nebeska tema, Cuvam noc od budnih, Docicu ti u snovima, Tonemo, Pijan, Sve jos mirise na nju, Jesen u meni, Ako trazis nekoga, Brod od papira, Da te bogdo ne volim, Kad zaboravis juli, Kao ptica na mom dlanu...aaaaaaaaaaaa icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

I sve ostale koje sam zaboravila! icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

Posted
@dunja: vece cranberriesa je bilo sa u2 icon_razz.gif

violent.gifviolent.gifviolent.gif

To je bilo vece U2-a na kome su pustili dve ipo pesme cranberriesa tako da to nije to! icon_da.gif

Uostalom JA ove godine slusam U2 uzivo! Oni su mi iskreno trenutno na prvom mestu! Zajebali su i whitesnake! icon_da.gif

I naravno da si sve pogodila kada ne izbijas iz kst-a (danju)...

Ovo ce biti prve 90e posle koje propustam posle 9 meseci! icon_da.gif

Posted

Šta je 27-og?

nista icon_smile.gif

znaci domacica u sredu........do yaya musik19.gif

ima da smaram DJ-a celo vece icon_smile.gif

vece domacih balada!

eeeee to bi bilo vece.......mozda bolje da naprave night balada uopste - domaci, strani rock nebitno.......

Posted
kad smo vec krenuli, ja hocu veche azre, kerbera, bon jovia, powera i skid rowa. eto icon_mrgreen.gif

i da ubace tu negde pilote i fit icon_mrgreen.gif

@moni: mislim da znam na koga mislis icon_wink.gif

jedva cekam da vas vidim u sredu wub.gif

koja tuga, ove maja nista ne kapira icon_razz.gif

bibi razumemo se icon_wink.gif

e da, ja hocu vece ekv-a i novog talasa. a mogao bi i neki punk, da zvanicno isecem vene kada bude bilo hladno pivo , pijan i dobri prijatelji icon_cry.gif

Posted

@Moni - sada kada sam malo razmislila dopada mi se tvoj demon. Mislim meni se nikad ne bi dopao, ali mi je dopada sto je drugaciji, a to se ceni! icon_da.gif

Ti si moj majstor za poljupce... icon_smile.gif

Jedva cekam da izadje yellow cab da vidim sta ce biti one cetvrte subote u mesecu. To vece me trenutno jedino zanima! icon_da.gif

Skocicu do neba ako bude ekv! biggrin.gif

Posted

HOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

HOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOCUUUUUUUUU KERBEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

I DOMACI KVALITETAN ROCK/PUNK da budeeeeeeeee

ALI NAJVISE KERBERI I CORBA icon_smile.gif))

Posted (edited)

uf bilo mnogo dobro na domacici.....samo opet nista od balada na kraju.....samo neki Vampiri........

nista bez balade - nighta.................moracemo snazno da agitujemo........i mene za DJ-a mhihi.gifmusik19.gif

aaaaaaaaa........... icon_frown.gif

Edited by shock!