VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Samo se ti smej .... ah....hocu ja da sam bila juche. blago vama doci cu i ja na domaciicu ..jednom za mesec i po dana kad budem imala raspust :smajliKojiVrishti: eto nama novog dj-a shock-a Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) Meni se nije islo na domacicu. Stringsi su imali prednost! savrseni su! Mislim da su oni novi ekv! Predivni su! Majo, objasnicu ti sutra ko je demon, kada nista ne kapiras! Hocu bre domace balade vece i strane balade vece! Edited February 23, 2006 by dea Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 shvatila sam ko je demon ..... da. hocu i ja. ali ... stvarno ne znam shta bismo radili na toj vecheri. ono ... .to bi bilo zlo za plakanje i plesanje. Mislim volim ja da plesem...to je tako kul .kao u 5 razredu . Dechaci biraju .. i tako siv pleshemo. kenjam Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) Kenjas! To bi bilo bas kul vece! Ali obavezno da bude odvojeno domace od stranog! OBAVEZNO! Sta bi radili? Njihali se i bedacili! I verovatno bih se ucirkala nikad gore da efekat bude bolje! Sinoc na stringsima POTOP! Kako bedace! Jel ti to u potpisu iz "Kako je propao r'n'r"? aaaaaaaaaaaaa Zeleni zub je borac protiv dosade! Kako je Koja sladak u tom filmu! Edited February 23, 2006 by dea Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 imas li mozda taj film?!?!?!?!? i onaj jos neki koji si spominjala a ja sam zaboravila kako se zove moras da mi prosledis baladice mice Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 imas li mozda taj film?!?!?!?!? i onaj jos neki koji si spominjala a ja sam zaboravila kako se zove moras da mi prosledis Naravno, da imam "Kako je propao R'n'R" i "Paket aranzman"! Idalje ne verujem da ih jos nisi gledala! Oba su mi na DVD-ju. Prosledicu ti! U Paket aranzmanu jedan deo filma se zove Noc bez sna! I na pocetku pevaju Babe! Majo, ako jos nisi pogledala treci deo - GLEDAJ! Najjaci je! I, zivota ti, ponesi mi sutra one moje diskove i onaj ako si mi narezala! Bibi, da li si gledala dva sata kvalitetnog programa? Tu se pojavljuju (i sviraju) Riblja corba, Bajaga, Babe, Familija, DLM, Elektricni orgazam... Dacu ti i to ako nisi gledala! E, da KST! Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 dunja onda ti to meni sve lepo donesi u subotu kod irish hocu azra vece i da mi puste ako znas bilo sto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 ja necu "ako znash bilo shto" nece me biti vishe :cryiiiish: @Dunja- ne odgledah josh treci deo znam za deo noc bez sna.svaki put se .ono kao .raspadnem. i , da.. dunja.ne mogu da nadjem pussycat dolls i shakiru nigde evo.trazhim.trazhim. Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 dunja onda ti to meni sve lepo donesi u subotu kod irish Donosim ti! Samo da mi Maja sutra vrati Dva sata kvalitetnog programa koja stoje kod nje jos od nove godine! E, a kada utvrdis znanje iz ta tri kultna filma na red dolazi: Tajvanska kanasta (gde ima puno muzike iz 80ih i pominje se EKV ), glavni junak je nezaposleni arhitekta! Sto volim te nase filmove koji prikazuju BG i gde ima puno domaceg roka! Nego, jel ima neko Davitelja protiv davitelja? Jos mi on fali! Koja i Idoli! Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Ja zelim EKV vece i da cujemo TONEMO! Majo, trazi tu Shakiru glavu cu ti sutra polomiti! Ne mozes jedan cd da mi narezes 100 godina! I gledaj taj jebeni treci deo Paket aranzmana, najbolji je kada ti kazem! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Ima jedan problem narezacu ti sve sem sledeceg: Black eyed peas- My humps a donecu ti pa da ubacish eto! i ja obozhavam te filmove 80ih . Puno Srdjana Todorovica da..kst..duuuudi...shta cu ja za lazhnu ? Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 glavni junak je nezaposleni arhitekta! takva me sudbina ceka dunja mnogo si ti opasna postala @maja: ako znas bilo sto je, mislim, najlepsa pesma ikad napisana... kad bi mi to negde pustili, stopala bih im ljubila ali to tek nakon sto bih se oporavila od pesme Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Daj, brate black eyed peas! neeeeeeeeeeeeeee! Znas da se lozim na nju! Narezi kako znas i umes! Dudi, eto sada sam Dudi! Kad god treba nesto nezakonito da se radi, svi mene zovu! Lepo sam ti rekla da savatas neku fenserku koja studira i ne ide u KST da izvadi clansku i da ulazis na njenu! Stvarno ne mogu vise da se patim oko falsifikovanja! Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 moracemo da odradimo neku akciju za clansku Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 a sta ako joj traze licnu uz clansku? Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 e onda prelazimo na plan b - kevojebachki dekolte Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 dunja mnogo si ti opasna postala Postala? A, juce si mi rekla kako sam postala fenserka koja slusa americki mtv rokic! Odluci se! Mislim da dekolte Maji nikada nije predstavljao problem! Jbt, nece joj traziti licnu zato sto joj nisu trazili nikad do sad! Uostalom i ti si imala clansku sa izmisljenim brojem licne! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 to neko pomenuo moj dekolte . uvek @bibi- ako znash bilo shto je predivna pesma ali... @dudi- kush tamo. nisi mi nikakava drugarica. necu ti nikada dati nishta nikada. :uvredjenoDizhenNos: Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) E, ovako lepa je pesma ako znas bilo sto! Ali je jedan EKV! Majo, ne seri! Ja ti ovde resavam probleme, a tako! Slepi i gluvi, vi sebicni ljudi. Sto pravite buku bez reda i smisla. Bez zasto i zato, za koga i kako. Bez pitanja koje bi mozda osusilo ponosni osmeh na licu bez suza, na licu sto nikada obraz okrenulo nije. Vi nemi igraci svog obrednog plesa. Vi sretni u transu, u svetu sto postoji samo u glavama ljudi bez skrupula, ljudi bez milosti, ljudi bez secanja. Vi sto ne znate pljuskove zvuka, boje i mirisa... Vi ljudi bez pameti! Unistismo temu! Edited February 23, 2006 by dea Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 da. jebo te. Pitam se kada cu ja ostati do fajronta. Na Sveti Kurcovdan?a.ne, ni tada . naravno. ekv Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Pitam se kada cu ja ostati do fajronta. Na Sveti Kurcovdan?a.ne, ni tada . Zasto ljudi nece da me slusaju? Zelis da ostanes do fajronta? Moras lepo da objasnis svojim roditeljima koliko ti to znaci! I kraj! Mene moji od I godine ne ogranicavaju! Ali sam krv propisala dok to nisam dobila! Jos je meni gore jer sam jedinica! Idi sada narezuj mi cd, uci jebenu istoriju i popravi to! I izvadi ta dokumenta za vizu! Sutra idemo do agencije! Jos manje od mesec dana do depeche-a! Ja odo' da ucim malo. Jebali smo kevu temi! Najgore smo! Stidim se! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Necu da uchim istoriju. Uchim perverznu gramtiku .gde su ovkao poredjani glagli doci/dodjem sesti/sednem dici/dignem zlo. dobro. ajd. zle smo mi i ja se stidim ajd.... Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Nismo zle vec okorele spamerke! Jos cu samo ovo da kazem - Duja je sanjao kako je Biljana rekla da joj je spam vazniji od sexa! toliko! Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 dunja vec slutim jos jedno kacenje izmedju tebe i mene oko azre i ekva tako da cu iskulirati e da, postala si fenserka koja slusa mtv (ne cak ni rockic) koja je usput zla. opasna - u kontekstu zla. eto ma tema bi bila mrtva da nema nas, nikome se ne jebe za nju i moram da kazem da me nije sramota!!!!!!! OCU VECE NOVOG TALAS!!!!!!!!!!!! zelim te dok se vozimo kroz noc!!!!!!!!! samo bubanj nek nosi me, i gitara nek svira, neka bubanj nosi me, da barem nikad ne prestane... ako bude ista od one ski staze novi talas ce da se cuje do novog beograda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 @dunja: pa dobro ali i dusan je slucaj za sebe Quote
Recommended Posts