Buba :) Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 mozd je prso rw, nemam pojma. prosledila sam ga dusanu danas sa materijalima pa cemo videti sta ce biti... komsije ce da me biju zbog preglasnog rock'n'rolla pominju mi familiju teraju me dodjavola Quote
:Dea Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 komsije ce da me biju zbog preglasnog rock'n'rolla pominju mi familiju teraju me dodjavola Samo za taj osjecaj kada smo snimili prvi demo i mislili da ljudske ruke nikada nisu napravile nesto bolje, kada smo prvi put gostovali u emisiji, kada smo prvi put culi da neko trazi hladno pivo na radiju! Ovo je koncert samo za taj osjecaj! Sva sam se najezila! Ceo dan ih slusam! Jedva cekam da dodju! Quote
Buba :) Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 i ja!!!!!!!!!!!!!!! moras taj live sto pre da mi prosledis!!!!!!!!!! Quote
Sarah_Key Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Samo za taj osjećaj-najjača pesma na albumu Da sam prazan list ,potpuno čist koristio bih puno,puno deblji kist i samo jarke i šarene boje da napišem ime tvoje i moje Da sam prazna glava potpuno zdrava Ne bih više nikad učio zabadava Samo onolˇko ,kolˇko mi treba Da još ostanem paf od tolikog neba Da se mogu ko nekad vratiti na početak I biti onaj isti bahati dječak Ne bih forsirˇo neki ležeran stil Niti se trudio da uklopim Moj svijet u ovaj svijet Moje snove u raspored Riskirao bih svaki pokušaj da zadržim taj osjećaj... Sorry na spamu bilo je jače od mene Quote
dushmanin Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 kakvi ste spameri...dea i bibi su okupirale ovu temu...brate....e, sad nesto razmisljam i meni se ide na ltbr, pa mozda cemo moci kolima, a?,a? Quote
Buba :) Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 jao dule to mi kazi!!!!!!!! onda racunam da idemo na LTBR u martu tj na pocetku aprila Quote
:Dea Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ne bih forsirˇo neki ležeran stil Niti se trudio da uklopim Moj svijet u ovaj svijet Moje snove u raspored Riskirao bih svaki pokušaj da zadržim taj osjećaj... Najjaci deo! Znaci idemo na sledeci LTBR! Ja nisam bila od letos, ako ne racunam Novu godinu! Jos ako ce Duja da nas vozi, mora da se ide! Quote
[4] Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 ljudi (i spameri), rokanje vecheras dolazi li ko? sem lepog Duje Quote
:Dea Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Unplugged u KST-u Za sve ljude koji su voleli MTV unplugged svirke i hvata ih nostalgija za početkom 90ih kada je grandž žario i palio prava poslastica u KST-u u četvrtak. Nastupice Ivan i Stevan poznatiji kao \"Glory Box\". Oni će izvoditi repertoar grupa Alice In Chains, Nirvana, Pearl Jam i Red Hot Chili Peppers. Svirka počinje u 15 časova, a ulaz je slobodan. Ne pise koji cetvrtak, ali valjda je sutra! Quote
:Dea Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Unplugged u KST-u Za sve ljude koji su voleli MTV unplugged svirke i hvata ih nostalgija za početkom 90ih kada je grandž žario i palio prava poslastica u KST-u u četvrtak. Nastupice Ivan i Stevan poznatiji kao \"Glory Box\". Oni će izvoditi repertoar grupa Alice In Chains, Nirvana, Pearl Jam i Red Hot Chili Peppers. Svirka počinje u 15 časova, a ulaz je slobodan. Ne pise koji cetvrtak, ali valjda je sutra! Sad videh - svirka je bila proslog cetvrtka! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 pi*ke :kme: :joshjednoKme: :kmeeeeeee: Quote
METAL Man Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Da li neko zna sta ima u nedelju 5. MARTA??? Quote
Wild Rose Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Da li neko zna sta ima u nedelju 5. MARTA??? Pa nedeljom nema nishta, osim ako nisu odredili neku svirku i sl. za to veche... U programu nema nishta u najavi za taj dan. Vecheras je LTBR!!!!! Weeeeeeeeeee!!!! Quote
Jackie Brown Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Dolazim veceras i nadam se da ce biti savrsen provod.. Quote
:Dea Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Procitah danas u novom yc-u - 8.3. Women night - Blood'n'Rose DJ Mouse @Bibiljija i Dusan - sledeci LTBR je 30og! Quote
METAL Man Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Pa nedeljom nema nishta, osim ako nisu odredili neku svirku i sl. za to veche... U programu nema nishta u najavi za taj dan. Jbg nisam znao, nisam iz Bg. Thnx! Pozz Quote
dushmanin Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 idemo na sledeci lTbR....btw, meni je bilo fenomenalno na rokanju! Quote
CrniBombarder Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Procitah danas u novom yc-u - 8.3. Women night - Blood'n'Rose DJ Mouse Wt-FUCKIN`-F? Quote
shock! Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 bilo brrrrrrrrrrr na LTBRu.........................exztraaaaaaaaaaaa........... ssssssss......ja odo da spavam Quote
GOTZE Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 - - ---DA , BILO JE OK - ---POSLE SMO SE GRUDVALI ISPRED - ---OČEKIVAO SAM VIŠE LjUDI POSLE SOULFLAJA, ALI... - ---OČEKUJEM VAS !!! - -- - ---- - ---VIDETI TEMU POD "KONCERTI I OKUPLJANJA" Quote
:Dea Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Sreda 15.3. vece Azre Bibi, ostvarila ti se zelja! Quote
Recommended Posts