MissionVao Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 ili index ili stara clanska ili nema nove Quote
:Dea Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 (edited) @dea: ma kako bre od 12 zar nije jesto mnogo ranije? Jao, sad nisam sigurna! Znam da je do 15h provereno. Cini mi se da je od 12h... Edited March 13, 2006 by dea Quote
MissionVao Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 znam da ste se pre ti i bibili ili neko drugi hvalile kako cete vec u 10h uzeti prve clanske pa zato Quote
Frankenchrist Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Heheheh, zato ja kad dodjem, kad ulazim sa francuskim licnjakom, uvek mi otvore vrata i pozele ugodno vece, i to na francuskom. Quote
MissionVao Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Bonsoir, monsieur. Ayez un séjour plaisant à notre club humble. Quote
:Dea Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 znam da ste se pre ti i bibili ili neko drugi hvalile kako cete vec u 10h uzeti prve clanske pa zato Da, ali nismo jer valjda nije moglo. Ne secam se! Bibi, javi se, sad sam skroz zbunjena... Quote
MissionVao Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 razumem skroz ni ja se ne secam kad sam uzela..znam da je bilo tipa pred kraj radnog vremena i da je bila zima i dan sto znaci nije bilo 15h mora da je 13 ili 14.... Quote
Old Smuggler Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 I ja sam bio od nesrećnika koji su svratili u petak ... ... i naravno smorio sam se ko mač u kamenu. Mada to je više zbog nekih levih stvari manje zbog zike i ljudi ... Ne znam kako je sad stanje, al jedan moj ortak je na petak-veče bez problema ušo u - zaboravio sam index - fazonu i zabo člansku, a ništa ne studira Brate lažite malo, niste nesposobni ... Quote
Buba :) Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 ma bilo je od 12 do 15 cini mi se... ali nisam sigurna da li jos uvek mogu da se izvade u toku dana! ipak, ako ne pustaju uvece bez njih, samo tad mogu da se vade.... uglavnom, bilo je od 12 do 15 ne znam da li je i dalje Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Синоћ је била једна од оних вечери када зажалим што не пијем,али заиста(руку на срце опет је(као и увек) и супротан пол имао удела у томе(да не буде да сам се сморио само због КСТ-а)). Што би неки рекли: ,,Боље бити пијан,него ...бла...бла...вино не зна да смо...бла...бла" (Куда иде овај свет кад сам ја кренуо да цитирам Сашу Л.,к` врагу) nema to veze sa time kuda Ide svet, nego dokle si ti stigao.... Quote
CrniBombarder Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Ах,да... КАКАВ БРЕ АФТЕРПАРТИ У ПЕТАК И КАКВИ БРЕ ОРТОДОКСИ? nema to veze sa time kuda Ide svet, nego dokle si ti stigao.... Можда је и то у питању,али знајући себе(колики сам егоиста) мислим да је ипак свет. Quote
CrniBombarder Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Мм,да ... волим када убијем тему у појам. Треба похвалити онај покушај ајриша у малом клубу у петак,а и хер Миша који пустио ,,Irish Rover"(и то кад Шејн пева) у великом клубу(мада је исек`о ортодоксе). У сваком случају,сад у среду ДОМАЋИЦА и то је оно што је битно(05.04. је вече групе Pink Floyd.) Quote
shock! Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 sad u sredu domacica - ne seri .......to mi reci..........idemooooooo....... Quote
shock! Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) сваком случају,сад у среду ДОМАЋИЦА и то је оно што је битно DOMACICA.........to mi reci brate......jedva cekam bas mi se ide na domacicu........prosli put mi rece DJ da ce biti gomila nove zike ovaj put Edited March 20, 2006 by shock! Quote
sabre Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 prosli put mi rece DJ da ce biti gomila nove zike ovaj put haha u kst-u nikad, nijedan dj, ni na jednom najtu nece pustiti gomilu nove zike. Quote
shock! Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 (edited) haha u kst-u nikad, nijedan dj, ni na jednom najtu nece pustiti gomilu nove zike. na domacici su novi DJ-evi ovo im je treci night mislim.......prosli put nije da nisu hteli nego nisu imali gomilu stvari koje ce sad valjda nabaviti.....tako barem rekose mada je to sto si rekao skroz tacno Edited March 20, 2006 by shock! Quote
Kveld Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 haha u kst-u nikad, nijedan dj, ni na jednom najtu nece pustiti gomilu nove zike. Quote
CrniBombarder Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Па добро,било је пар ствари по први пут.(,,Андреа"(То нешто на shock!-ов рачун,шта ли?)+..Лопове,Наркомане" ,,Кад ходаш" и још по нешто `бем ли га сад.),све остало је мање више класичан репертоар(ако је ико сумњао). Мада јесу на крају пустили неколико правих исконских баладица... И за крај ,,Свечане беле кошуље". Quote
Sinstrel Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) Sinoc je u KSTu bilo bas dobro. Nisam proveo bukvalno ni minut u klubu ali se zato iz hodnika nisam vadio! Odlicna mjuza, cool ekipa, svper vece! Respect za Arcturus (koji ruku na srce nije za kst) Dillinger i novi Raunchy... ovo ostalo je manje vise standardno. Edited March 25, 2006 by Sinstrel Quote
Wild Rose Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Sinoc je u KSTu bilo bas dobro. Nisam proveo bukvalno ni minut u klubu ali se zato iz hodnika se nisam vadio! Odlicna mjuza, cool ekipa, svper vece! Super mjuza, cela ekipa na okupu... Jedno vreme u hodniku nije bilo nikoga osim nashe ekipe... Rasterali smo ih, ili mozda zbog mjuze... Quote
niking Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Dosao sam u 2:00 iz desete, mrtav umoran (skakao celo vece) i skoro zaspao u velikom klubu (u koji nisam usao par meseci sigurno petkom)... onaj gothic na kraju je malo izvadio stvar... Quote
shock! Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) .(,,Андреа"(То нешто на shock!-ов рачун,шта ли?)+.. све остало је мање више класичан репертоар da.....klasicna domacica Мада јесу на крају пустили неколико правих исконских баладица... aha....."noc bez sna" pustio .....omiljena Sinoc je u KSTu bilo bas dobro. uf, ja sam bio u kst-u petkom mozda jednom u zadnja 2 meseca....njah.... veceras na devedesete Edited March 25, 2006 by shock! Quote
Wild Rose Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Uh, sledece srede Rokanje, a u chetvrtak je LTBR!!! Obaveze, a volela bih na oba da odem, ili makar na LTBR... Quote
Guest Spirit Crusher Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) edit: odgovorila sam sama sebi na pitanje Edited March 25, 2006 by Spirit Crusher Quote
Recommended Posts