ABIGAIL Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Respect za Arcturus (koji ruku na srce nije za kst) Dillinger i novi Raunchy... ovo ostalo je manje vise standardno. Molim, molim, molim??? A Soilwork - Overload, Project Pitchfork - Existence? Bilo je bas dobrih stvari Nikad bolji provod..... 1)Cula sam Overload 2)Ovaj ovde deda sto ga citiram je 'slemovao' Sta ces vise? Quote
Jackie Brown Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Juce je bilo jako zanimljivo u KST-u...Vadila sam umnjak,tako da sam bila propisno na lekovima...Drugarica i ja smo se zabole na onaj sto i jele puding...Nikad nam nije bilo jace... U KST vise nikad necu ici bez barem male doze necega,mleka i pudinga.... Quote
Flight_Of_Icarus Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Molim, molim, molim??? A Soilwork - Overload, Project Pitchfork - Existence? Bilo je bas dobrih stvari Nikad bolji provod..... 1)Cula sam Overload 2)Ovaj ovde deda sto ga citiram je 'slemovao' Sta ces vise? Mamu ti j...m, kakav je to provod bez mene??? Umesto da pises "smorila sam se, moja Tanja nije isla, bez nje nista..." ona tu pise kako se nikad bolje provela. Znas kad cu vise da idem bilo gde sa tobom... Quote
Sinstrel Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Molim, molim, molim??? A Soilwork - Overload, Project Pitchfork - Existence? Bilo je bas dobrih stvari Nikad bolji provod..... 1)Cula sam Overload 2)Ovaj ovde deda sto ga citiram je 'slemovao' Sta ces vise? Overload... njah! A Existence je standard. I zapamti... bez starca nema udarca! Starac (deda, penzos) Quote
niking Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Mamu ti j...m, kakav je to provod bez mene??? Umesto da pises "smorila sam se, moja Tanja nije isla, bez nje nista..." ona tu pise kako se nikad bolje provela. Znas kad cu vise da idem bilo gde sa tobom... Pa naravno da se super provela kad sam bio ja! Spavao doduse, ali svejedno... Idemo na rokanje? Quote
Flight_Of_Icarus Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Ako ne budem morala da ucim Quote
niking Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 uci, uci trebace ti... e na x jel si ti ovde bas ceo dan... sad postajem prilicno siguran da me pratis! Jel se ja to tebi svidjam? Quote
Angele Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 zheljko, nije bilo manje-vishe standardno, pushten je sikth Quote
Flight_Of_Icarus Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 uci, uci trebace ti... e na x jel si ti ovde bas ceo dan... sad postajem prilicno siguran da me pratis! Jel se ja to tebi svidjam? Ne pratim te, nego si ti na svim temama. Naravno da mi se svidjas, to nije nista novo, kao da to nisi znao Nego KST... Quote
ABIGAIL Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Mamu ti j...m, kakav je to provod bez mene??? Umesto da pises "smorila sam se, moja Tanja nije isla, bez nje nista..." ona tu pise kako se nikad bolje provela. Znas kad cu vise da idem bilo gde sa tobom... Zapravo sam se smorila nikag crnje, nego ja to tako bulaznim bezveze kako mi je bilo ql... Zeki, deda, primices udarac! Za Rejection Role narod polude, a to je vec standard! Quote
Sinstrel Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 zheljko, nije bilo manje-vishe standardno, pushten je sikth Rekoh da su pojedine pesme (ustvari vecina) bile standard a ne sve. Sikth je kewl samo onu pesmi nisam znao. Quote
:Dea Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Sinoc jedne od boljih 90ih! Prvo konacno je malo promenjen repertoar. Drugo strava drustvo. Cirka! Bas je bilo do jaja! He, ispunila sam svoju misiju! Quote
Guest Spirit Crusher Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Kme, trebala sam znaci da odem sinoc kad se ono bese otvara basta, u maju?? Quote
Flight_Of_Icarus Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Zapravo sam se smorila nikag crnje, nego ja to tako bulaznim bezveze kako mi je bilo ql... Sad je gotovo, sta se vadis, necu vise ni da idem sa tobom, pa da vidimo ko ce da ti nosi mob, sjaj, novcanik i sl. u torbi, ko ce da ti drzi ogledalce dok namestas siske, da ide stalno sa tobom do smrdljivog wc-a... Nema tebi 'leba bez mene. Quote
Branislav Stankovic Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Kme, trebala sam znaci da odem sinoc kad se ono bese otvara basta, u maju?? Jun. Quote
Jackie Brown Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Sinoc jedne od boljih 90ih! Prvo konacno je malo promenjen repertoar. Drugo strava drustvo. Cirka! Bas je bilo do jaja! He, ispunila sam svoju misiju! Da,bilo je jako lepo u momentima kada me nije boleo zub.... Inace,kao i svake devedesete,i ove su imale svojih svetlih i mracnih momenata... Meni je bilo divno zbog ''posledica''ovih devedesetih.. . I naravno,Dunjine misije,koja bas i nije samo njena.... Ali,neko je falio da ove devedesete budu jos lepse... Quote
:Dea Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 I naravno,Dunjine misije,koja bas i nije samo njena.... Dobro de! Jedva cekam sledece 90e. Drago mi je sto sam iskulirala one jedne i sada su mi bas kul! Quote
shock! Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Jel u subotu rokanje? ne .....rokanje bilo u sredu u subotu je disco..... sinoc na LTBR-u.....dosta ljudi, cirka, nesto slabija zika tokom veceri nego inace ali dooosta balada na kraju......dobro bilo kao i uvek inace sto se tice broja ljudi LTBR je ubedljivo najaci night od svih koji idu preko nedelje......mislim da je stvarno zasluzio da se ubaci u subotnju rotaciju Quote
Archibald Reiss Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 ne .....rokanje bilo u sredu u subotu je disco..... sinoc na LTBR-u.....dosta ljudi, cirka, nesto slabija zika tokom veceri nego inace ali dooosta balada na kraju......dobro bilo kao i uvek inace sto se tice broja ljudi LTBR je ubedljivo najaci night od svih koji idu preko nedelje......mislim da je stvarno zasluzio da se ubaci u subotnju rotaciju verovatno bilo vise balada jer je i na plakatu bio Dzon Bovi Bas sam se iznenadio... gde njega metnuse, obicno je tu Angus ili neki WASP-ovac... Quote
METAL Man Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 ne .....rokanje bilo u sredu u subotu je disco..... AAAAAAAA! Fuck. Da li ikada vikendom ima neka normalna muzika (bez uvrede ostalima), na primer Rock, Metal... Quote
niking Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 tesko... koliko je juce bilo dobro! 357 Haustor, Del Arno i "mali klub" koliko sam se ja gubio... Onaj Electro je dusu dao za neko tripovanje... ne pamtim kad sam se ovoliko gubio... u stvari jesam u X na svirci, ali to su bili Stringsi... Quote
shock! Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Da li ikada vikendom ima neka normalna muzika (bez uvrede ostalima), na primer Rock, Metal... ne.... verovatno bilo vise balada jer je i na plakatu bio Dzon Bovi haha......hm.....bio je i Diamond Ring Quote
Buba :) Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 ukrala sam plakat za ltbr iz ksta na 90ima je bilo odlicno, otisla sam u kst nakon 2 meseca - dan ne racunam sredinom aprila vece haustora. u neku subotu. moram da uzmem i taj plakat u ponedeljek, odlican je... Quote
Recommended Posts