Branislav Stankovic Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 (edited) .... Edited April 3, 2006 by [adept] Quote
Wild Rose Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Taj fazon... Ma voli Bane KST, pa sve shto zeli pishe na toj temi... Inache, na LTBR-u je bilo ok u toku vecheri, ali je bio malo vishe talme repertoar, ali je zato kraj bio praaaviiii LTBR... Sve one balade, onoliko Snake-ova... Bukvalno smo na kraju pevali bez muzike... Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Bila sam jednom na LTBR-u i nije za mene Quote
Wild Rose Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Pa dobro... Ali zato je meni to veche prava uzivancija... Bukvalno da odem solo (dobro `ajde ne rachunam shto sretnem tamo ljude ) i da mi bude extra... Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Ok, ok, poštujem što ljudi to vole. Možda treba malo više da se nacirkam tamo pa će mi biti bolje Axy: H.B. Quote
Wild Rose Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Ok, ok, poštujem što ljudi to vole. Možda treba malo više da se nacirkam tamo pa će mi biti bolje Axy: H.B. Ma naravno, ljudi su tamo pozitivci i uglavnom je vesela ekipica, ali u principu bi trebalo da ti odgovara taj zvuk da bi ti bilo dobro... Hehe... Hvaaalaaa... Quote
Dragana Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Onaj Electro je dusu dao za neko tripovanje... electro je najjaci... kad je bio Quote
Dragana Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 glupi ispit u subotu pre par meseci mi ne bi palo na pamet da idem na gothic/electro ali, prevarise me ljudi Quote
Branislav Stankovic Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 pogresna tema yup....jebiga, otvoram po 10 prozora u operi...moram jedno da se zajebem poz! Quote
ABIGAIL Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 (edited) Sad je gotovo, sta se vadis, necu vise ni da idem sa tobom, pa da vidimo ko ce da ti nosi mob, sjaj, novcanik i sl. u torbi, ko ce da ti drzi ogledalce dok namestas siske, da ide stalno sa tobom do smrdljivog wc-a... Nema tebi 'leba bez mene. U pravu si. Bas mi je krivo sto sam propustila electro, ali dobro, imam i vise nego pravo opravdanje, zar ne Axi? Edited April 3, 2006 by ABIGAIL Quote
Wild Rose Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Bas mi je krivo sto sam propustila electro, ali dobro, imam i vise nego pravo opravdanje, zar ne Axi? Hehe... Ofkors-kisha, torta i blokovi... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ko ce da mi nabav lizhnu chl. ? someone? plizz? Quote
niking Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 (edited) koliko je ovo delovalo perverzno na prvo citanje... pogotovo uz avatar... Edited April 3, 2006 by niking Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 mislila sam - lazhnu a ne lIzhnu Quote
ABIGAIL Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Sad je gotovo, nema vadjenja.. @Wild Rose Neobjasnjivo cudno i neponovljivo iskustvo, moram se sloziti.. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ja oo moram imati mislila sam lazhnu ..to mozhe kad god Quote
niking Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 pa, ono, ako si ti ovo na avataru... moze kad god... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 marsh tamo ja sam ozbiljna Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 a kako si zamislila da ti neko izvadi laznu?? Quote
niking Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 pa, valjda da neko izvadi za sebe, a da joj ne treba, pa da joj da... samo je malo los izbor reci... Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 aha kako da ne... a kako misli da izvede poklapanje imena na clanskoj i u licnoj? takodje na clansku sada ide i maticni broj. Quote
niking Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ali, da li mora da pokaze i licnu uz clansku? mozda joj ne traze na ulazu? Quote
Recommended Posts