Jump to content

Recommended Posts

Posted

Taj fazon... icon_smile.gif Ma voli Bane KST, pa sve shto zeli pishe na toj temi... icon_smile.gificon_biggrin.gif

Inache, na LTBR-u je bilo ok u toku vecheri, ali je bio malo vishe talme repertoar, ali je zato kraj bio praaaviiii LTBR... wub.gif Sve one balade, onoliko Snake-ova... Bukvalno smo na kraju pevali bez muzike... icon_smile.gificon_cool.gif

pivopije.gif

Posted

Ok, ok, poštujem što ljudi to vole. Možda treba malo više da se nacirkam tamo pa će mi biti bolje  alkos.gif  icon_biggrin.gif

Axy: H.B.  icon_wink.gif

Ma naravno, ljudi su tamo pozitivci i uglavnom je vesela ekipica, ali u principu bi trebalo da ti odgovara taj zvuk da bi ti bilo dobro... icon_da.gif

Hehe... Hvaaalaaa... icon_wink.gifpivopije.gif

Posted (edited)

Sad je gotovo, sta se vadis, necu vise ni da idem sa tobom, pa da vidimo ko ce da ti nosi mob, sjaj, novcanik i sl. u torbi, ko ce da ti drzi ogledalce dok namestas siske, da ide stalno sa tobom do smrdljivog wc-a... Nema tebi 'leba bez mene. icon_smile.gif

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

U pravu si.

Bas mi je krivo sto sam propustila electro, ali dobro, imam i vise nego pravo opravdanje, zar ne Axi? cool.gif

Edited by ABIGAIL
Guest Spirit Crusher
Posted

aha kako da ne... a kako misli da izvede poklapanje imena na clanskoj i u licnoj? takodje na clansku sada ide i maticni broj.