Zen Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Da, elektro je bio za svaku pohvalu. Jedino me brine Bogi, svaki put kada ga vidim sve je otkinutiji... Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Taj electro je svakog drugog cetvrtka, right? Od kako ne idem na fax vise uopste nisam obavestena Quote
Dragana Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 za dve nedelje je gothic, pa dve nedelje posle toga electro... znaci, svakog cetvrtog cetvrtka... Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 uuu znaci svake druge vredi otici... nista, eto mene za 2 nedelje prvi put od... od nekog avgustovskog HBa Quote
Frankenchrist Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Kad ce biti Let There Be Rock, zna li iko? Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Nesto se spominje da je veceras Bogi u hodniku, ili ja to imam zastarelu netacnu informaciju? Anyway i ja bih volela da znam Quote
Jackie Brown Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Kad ce biti Let There Be Rock, zna li iko? Trebalo bi da bude sada u cetvrtak,to je valjda 27.4. Quote
Sinstrel Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 DJ Flanger sinoc pustao u hodniku. Bilo je prilicno standardno ali zabavno! Royksopp i Vast za kraj! Quote
Flight_Of_Icarus Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Bese odlicno. Imam upalu misica. Steta sto nije pustio Tigu kao i svaki put. Hello, You gonna want me, But when you want me, It might be a different story... Najjaca pesma! Quote
BloodElfica Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Bilo je lepo, iako je veche bilo pff, poshto je bilo 10 ljudi, lepo sam se provela, jer nisam bila 2-3 meseca. Nisam znala da je toliki broj metalaca pobozan, pa ostaje kucji sa Veliki Pjatak. Quote
Dragana Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 hehe... bejah na onom cudu sinoc... bas zanimljivo.... bilo mi je stvarno super u kstu posle duzeg vremena.... ali ovo vece ne treba da bude mnogo cesto.... jednom - dva puta godisnje je dovoljno ali je bilo fensi likova dva sa pola tri Quote
Sinstrel Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Koja ludnica sinoc! Napokon sam bio na tehno tehno tehno folk zurci u KST-u! Zanimljivo nema sta. Quote
Jackie Brown Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Dance devedesetih me je vratio u neke davne dane...Uzivala sam i iskakala sam se za sve pare....Ostatak veceri i nije bio nesto,ali tih sat vremena je bilo ludo i prilicno nezaboravno Quote
Dragana Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 jos uvek ne mogu da verujem da sam znala skoro sve pesme meni je i ostatak bio ql..... na devedesetimje super i u klubu i u hodniku.... nikada ne znam kako da se rasporedim... ali je stvarno bilo Quote
Jackie Brown Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Ma opusteno...Svi smo znali tekstove...Nekako to nam ide u rok sluzbe,ne zaboravlja se takva nebuloza od tekstova lako...To treba pamtiti,pa pricati na cemu smo mi rasli... Pa,to u sustini i nije smesno... Quote
sabre Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 (edited) ja ozbiljno mislim da se ponasanje dj-a koji radi 90-e u velikom klubu moze podvesti pod neki laksi psihicki poremecaj. ne znam za mali klub, ali ljudi, bojkotujte 90-e u velikoim klubu ako malo samopostovanja imate... a ako vam je dobro onda nista. mislim, ISTI REDOSLED PESAMA SVAKI PUT, jebote... p.s. u subotu sam svratio samo zato sto sam cuo da je kao promenjena plejlista sto naravno nije bilo tacno... ma covek se u zarezu nije pomerio... sacekao sam smiths-e i bohemian like you i zapalio oko keca... Edited April 24, 2006 by sabre Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 slazhem se znam napamet redoosled . uzhas stvarno ima josh pesama koje mogu da se dodaju pod broj jedan. ako ne to - onda bar da se zimeni jbn redosled Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 sta je tu cudno, mrzi ih da menjaju pa su narezali disk i puste ga e zasto ih mrzi to je vec drugo Quote
Demonic_Alliance Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Dance devedesetih me je vratio u neke davne dane...Uzivala sam i iskakala sam se za sve pare....Ostatak veceri i nije bio nesto,ali tih sat vremena je bilo ludo i prilicno nezaboravno tih vremena zelim da se setim samo uz duge mitraljeske rafale.... Quote
Dragana Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Ma opusteno...Svi smo znali tekstove...Nekako to nam ide u rok sluzbe,ne zaboravlja se takva nebuloza od tekstova lako...To treba pamtiti,pa pricati na cemu smo mi rasli... Pa,to u sustini i nije smesno... e,da.... to mu dodje kao traume iz detinjstva cime su nas trovali... sad jeste smesno .... tada nije bilo Quote
Wild Rose Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Program za ovu nedelju: Sreda 26. april: Žurka studentske organizacije Arhitektonskog fakulteta \"ASK05\" Četvrtak 27. april: Let There Be Rock veče hard rock & heavy metal muzike 80ih dj\'s Goxy & Mancha Petak 28. april: Can\'t Stop The Rock veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 29. april: D.I.S.C.O. veče plesne muzike dj team: b2b dj Krew Weeeeee!!!! LTBR JESTE u chetvrtak... Quote
CrniBombarder Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 sta je tu cudno, mrzi ih da menjaju pa su narezali disk i puste ga Ма `ајде што су га срезали,али зар мајку му стару немају суфле или рандом опсцију на оној својој скаламерији? Барем то. А о песмама које би још могли да пусте,нећемо. Мислим ако ,,Wonderwall" или ,,Only happy when it rains" нису за `90,као ,,Take on Me" за `80,не знам шта јесте... Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Hehehe pa shuffle je vec visa matematika za naprezanje Enivej, sledeci cetvrtak je goth ili electro? Quote
:Dea Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 A,sada krivim,krivim sudbinu sto mi Zmiki nije tuuuu Bas sam tuzna sto nisam bila, ali jbg. Hvaja ti jos jednom sto si mislila na mene kada za vreme Samo u snu. Nadam se da ce uskoro biti opet zeldi vece. Sada se ceka domacica 80ih. Joj, sva sam domacica! Quote
Recommended Posts