CrniBombarder Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Enivej, sledeci cetvrtak je goth ili electro? Теоријски Готик,као што је ГЕИ сваког трећег петка,па се заломи изузетак... (ГЕИ stands for GothicElectroIndustrial,дакле свака сличност са ... је случајна.) Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Gay znaci i zabavan, nemoj tako Quote
Natasha! Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Ko večeras pušta muziku u Kstu? (o onom metal delu) Quote
Branislav Stankovic Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Mancha....Radi se Metallica night...Uzhivajte... Quote
Guest Spirit Crusher Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Metallica night veceras?? Quote
Branislav Stankovic Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 ....shto znachi da ja idem vecheras u plastic... Quote
Wild Rose Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Mancha....Radi se Metallica night...Uzhivajte... Jaaooo, da! Ja zaboravila na to... Rekli sinoc na LTBR-u, i taman rekla kako necu u KST, i danas se dogovorila da idem... Smor... (Volim ja `tallicu, ali i ovako je ima dovoljno, sad josh i taj mali metal deo da bude samo to... ) Je l` unutra u klubu "normalna" mjuza? Btw, sinoc na LTBR-u bila divna mjuza, kao i uvek... Samo shto ovaj put (nazalost) nisu produzili sve za nekih pola sata, kao proshli put... Sledeci je 25-og maja... Quote
Lady in Black Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Meni je bilo prilicno dosadno sinoc, sto se muzike tice. Mogu oni i mnogo bolje Jedva cekam 25. Quote
Branislav Stankovic Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 PLASTIC! MKDSL & Flip...Zasrali su muziku do 01.30-02.00 a onda su rastruili! Gomila ljudi kojih poznajem, neke dve ql plavushe (veliki pozdrav za njih ), gomila booksne, sjajna atmosfera i 2 rmx-a Aesop Rock-a u house fazonu! VRH! E da....kako je vama bilo u KST-u? Quote
Natasha! Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Hm, svratila sam sinoć do Ksta na Metallica veče posle dužeg vremena, smorila sam se ko niko, nije bilo ljudi, bila sam oko pola sata i otišla na neku žurku...... Quote
Wild Rose Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Ja sam doshla kasno sinoc, oko 2-pola 3, i bilo mi je super! Ali stvarno... Mjuza u malom klubu je bila skroz heavy i thrash, i bash sam djuskala uz neke stare pesmice, plus uz neki punkic u klubu... Inache u poslednje vreme nije neka nevidjena guzva u velikom klubu, pa moze da se izdrzi par pesmica i unutra... A mali klub je sinoc bio bash pravi nastavak LTBR-a, samo naravno jachi zvuk... I uopshte nije bio bash preterano `tallica night, vec skroz cool uklopljeno... Quote
Flight_Of_Icarus Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Da, nije bilo toliko Metallice, samo svaka peta pesma Salim se, nisu preterivali, ali meni je bilo mnooogo dosadno... Quote
Sarah_Key Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Sinoć je u kstu izbor muzike bio daleko lošiji nego pre jedno 3 petka(kad sam poslednji put bila),vrhunac "Alma Mater" ....al društvo je bilo super što je i najvažnije Quote
niking Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 (edited) Da, nije bilo toliko Metallice, samo svaka peta pesma Salim se, nisu preterivali, ali meni je bilo mnooogo dosadno... znaci smorio sam te? dobro, dobro... Edited April 29, 2006 by niking Quote
Wild Rose Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Da, nije bilo toliko Metallice, samo svaka peta pesma Pa upravo tako... Za "Metallica night" sasvim oki... Quote
Slave To Moonlight Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Da, nije bilo toliko Metallice, samo svaka peta pesma Salim se, nisu preterivali, ali meni je bilo mnooogo dosadno... Pa gde je metalac u tebi?? Quote
Flight_Of_Icarus Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Alo bre sta ste navalili na mene? znaci smorio sam te? dobro, dobro... Nisi, naravno, smor mi je bila muzika, ali sam se ludo provela sa tobom, kao i uvek. Pa upravo tako... Za "Metallica night" sasvim oki... Pa to i kazem, dobro je kako je moglo da bude, svaka peta da bude neMetallica Pa gde je metalac u tebi?? Nema ga, gone with the wind Sad sam pozerka Mada sam uvek i bila Quote
shock! Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 sinoc na discu bio smor za medalju.....u petak bilo dobro.....popravlja se malo.... jedva cekam bastu Quote
CrniBombarder Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Gay znaci i zabavan, nemoj tako На то сам и циљао(Геј-весело као опозит од Готик-убедачено).Пу,пу на шта ли си ти помислила(Јесте Готик у четвртак,у среду неки `церт.) jedva cekam bastu Вала баш. Quote
mass_destruction Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Vidimo se u sredu ... Ekipa! Complain NoYz? Volvox Quote
:Dea Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Joj, joj, joj! 31.5. Vece QUEEN-a u KST-u! Ne mogu da verujem da sam ovo dozivela! Quote
deley-a Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 sinoc na discu bio smor za medalju.....u petak bilo dobro.....popravlja se malo.... jedva cekam bastu da basta rulles ,milion puta bolje od one rupcage unutra.Prolepsalo se vreme otvorice je valjda uskoro.Bejah proslog petka i bilo je ok..pred kraj negde oko dva,tri bila nikad jaca mjuza Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 @dea- bash mi je drago 'cuz of you da.......bashta...bar mozhe da se dishe. dodushe na 80im i 90im je isto guzhvetina. ali zato electro i tgothic- kuuul. Quote
Recommended Posts