Jackie Brown Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Volim bastu,nekako je prijatnije.... Petak je bio zanimljiv... Quote
shock! Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Joj, basta! Jedva cekam MOKRU ZURKU! nikad nisam bio na mokroj zurci ......uvek iz nekog razloga propustim ove godine valjda necu Quote
deley-a Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 nikad nisam bio na mokroj zurci ......uvek iz nekog razloga propustim ove godine valjda necu jes' vala jos pre tri godine krenuh sa planovima da odem na mokru zurku i nikako da odem , a cuo sam bas epske price vezane za te zurke.ma ili ove ili nikad p.s. nikako da provalim kako da kvotiram vise ljudi od jednom,mogo bi mi neko obajsniti ako zna Quote
bradati_simce Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 jes' vala jos pre tri godine krenuh sa planovima da odem na mokru zurku i nikako da odem , a cuo sam bas epske price vezane za te zurke.ma ili ove ili nikad p.s. nikako da provalim kako da kvotiram vise ljudi od jednom,mogo bi mi neko obajsniti ako zna kopiras neciji tekst u ovom prozoru gde pises ides na quote pastujes tekst pa opet na quote i to je to skapiraces Quote
:Dea Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Mokra zurka je nesto najjace sto postoji u KST-u. Ja se nikada i nigde nisam tako dobro provela kao tamo. Potpuno je drugacija atmosfera i ljudi i sve. Jedva cekam da bude opet. Quote
CrniBombarder Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) Теоријски Боги(ако се мењају на три недеље),тј. пушта се ГЕИ. Али наравно,пракса је сасвим друго,сврати па види,ако има дима биће и ватре... ,,We shall see,we shall see"(Јебем ти живот колико ово користим у последње време,треб`о би га бацит` у потпис.Али би онда морао да се прилагодим новој дужини потписа што не желимо.Да,да.Brainstorming with my self.) Edited May 5, 2006 by CrniBombarder Quote
sata Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 ma ja cu sigurno svratiti nego reko da se informisem unapred hvala u svakom slucaju Quote
Branislav Stankovic Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Vecheras - Dj Bogy - Goth/Electro/Alter Quote
Dragana Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 ocekujem eternal torture i little angel, posto ih sinoc nisam cula Quote
niking Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Znavicni program KST-a: Sreda 10. maj: Rokanje veče modernog gitarskog zvuka dj C.H.I.P.I. Četvrtak 11. maj: Rock'n'Roll 60ih & 70ih dj Ciomi Petak 12. maj: Can't Stop The Rock veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 13. maj: vece grupe Depeche Mode dj's Goxy & Bogy "ZNAVICNI" to, Rokanje! Quote
shock! Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 kako je bilo vruce u subotu .....jebo kst dok se ne otvori basta.....otici cu samo na LTBR.... Quote
sabre Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 osamdesete su jedino sto ima smisla posecivati u ovom klubu. ona ideja sa bioskopom im je bila dobra ali vidim toga vise nema... Quote
CrniBombarder Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Био је много добар онај,да га тако назовем,готик део у такпе... Мислим: Everything, Gasolina, More, Friday, White Wedding, What Differance, и као врхунац Ramones... Нешто је закинуо на електрици,ал` је испало кул,пуштен је Мизар и то је доста... Зато су људи у суботу показали шта значи суфле(да не кажем шафл),након `иљаду година: True Faith, Sweet Dreams, Do you wanna dance with me(и даље не верујем да су то пустили), Са комичном компонентом људи који пале џоинт на Enjoy the Silence... Све у свему било би конза на три квадрата кад би за DM отворили башту и пуштали спотове,али слаба вајда... Quote
Frankenchrist Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 E jel zna neko kako je na Depeche Modu, jel ima ljudi i sta se jos pusta sem DM? Quote
CrniBombarder Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Јесенас у башчи,беше солидна гужва(крдо људи,ал` си опет мог`о одскакутат` на миру уза шта си `тео). Музика,рецимо 87% ДМ. Оно ресто је био понеки Кјур,НО,Смитси,Блек,тај тип мјузе("дарк" бедаци `80).У једном трену су заждили у тешку електрику(пустили су Carry mea.k.a. ,,Advance",Шилера и Пецу(треба ли трошити речи на то коју песму са Лебена) и као потпуни шок лајбах(били неки јанези,па су пустили због њих)). Quote
Buba :) Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 htela sam da ti ukradem plakat danas ali nisam uspela Quote
genius Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 (edited) E, znate shta, KST je tako postao gei mesto da to nije normalno...Kad se setim kak'a je muzika bila i koji su se ansambli pushtali svakog ponedeljka u KST-u pre neku godinu, bude mi muka kad pomislim na one njanjavine shto se pushtaju sad petkom...Ali neko i to voli...Ne, sad ozbiljno da izjavim totalno nezadovoljstvo radom KST-a i josh uvek trazim GITAR NIDL!!!! JBG, znam da je nemoguce ali shta da se radi... Vi uzivajte u ovoj gei muzici ja ne dolazim...Osim ako se bude pushtalo neshto lepo...Eto, ostajem pri svome...Tako... Edited May 9, 2006 by genius Quote
niking Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) za one koji ne znaju: KST ponovo organizuje unplugged preko dana, i to u petak 12 maja u 15h, bend MESANO MESO svirace hitove domace muzike (Azra, Ekv, Riblja Corba,Van Gogh, Dordje Balasevic, Partibrejkersi, Zabranjeno Pusenje itd). Svratite i uživajte! EDIT: pa da GEI je do jaja, samo je sad u petak smorio... Edited May 10, 2006 by niking Quote
Pajaga Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 da obavestim narodne mase da ce sledece srede biti jedna "update-ovana" domacica dakle, bice jedan bend koji ce da svira pesme domaceg roka, koje se inace (uglavnom) pustaju na domacici. Tako da, bice dobar provod i zezanje, pa ko voli nek izvoli... doduse, ta zajebancija ce prouzrokovati mali rast cene karte (120) dinara, ali verujem da ce se isplatiti! vidimo se tamo! Quote
:Dea Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) htela sam da ti ukradem plakat danas ali nisam uspela Joj, Bibi, uzmi mi molim te. KST ponovo organizuje unplugged preko dana, i to u petak 12 maja u 15h, bend MESANO MESO svirace hitove domace muzike (Azra, Ekv, Riblja Corba,Van Gogh, Dordje Balasevic, Partibrejkersi, Zabranjeno Pusenje itd). Svratite i uživajte! Uhu, bas mi se dopada, dolazim sigurno! Edited May 10, 2006 by dea Quote
ALEXIE_AIC Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Je l` nacuo, mozda, neko kad se otvara basta ? Jedva cekam prve `80 u basti... Basta rulez! Quote
Recommended Posts