Jump to content

Recommended Posts

Posted

A ko pusta veceras uopste? Mada za svaki Toolj i APrC mogu da iskuliram u klubu. Osim ako tamo ne bude promocija onda cu moci da kuliram u hodniku. Osim ako tamo ne bude promocija onda cu moci da kuliram isped. Osim ako tamo ne bude promocija onda cu moci da kuliram u parku. Osim ako tamo ne bude promocija onda cu moci da kuliram na stanici. Osim ako tamo ne bude promocija onda cu moci da kuliram u autobusu. Osim ako tamo ne bude promocija onda cu moci da kuliram kod kuce.

Posted
Osim ako tamo ne bude promocija onda cu moci da kuliram u KST-u, bolje tamo nego Tool na gajbi.

Kad ce neki dobar cert u kst-u, jel ima nnesto u planu smoke_break.gif

Posted

za one koji ne znaju:

KST ponovo organizuje unplugged

preko dana, i to u petak 12 maja u 15h, bend MESANO MESO svirace hitove domace muzike (Azra, Ekv, Riblja Corba,Van Gogh, Dordje Balasevic, Partibrejkersi, Zabranjeno Pusenje itd).

Svratite i uživajte!

Bilo je diiivnoooo. icon_wink.gif Tako sam ponosna na svoje drugare... icon_mrgreen.gificon_cool.gif

(Inache trio koji je ovo radio su Tica, Aca i Fidzi... icon_wink.gif )

Ako je neko bio-da li ste videli onog lika (iza Ace-pevca icon_smile.gif ) kako pushi cigare???? Ono je bilo kooomaaa... Kontam da ga je neko platio da pravi onakav shou.... icon_smile.giflaugh.gif

Posted

Osim ako tamo ne bude promocija onda cu moci da kuliram u KST-u, bolje tamo nego Tool na gajbi.

Zeljko-preterano s***sh! icon_razz.gif

Penzioner-samo da ne mora da izadje iz kuce.... Znachi treba te Tool-om isterivati sa gajbe? icon_smile.gif Jedna Tool kompilacija stize! biggrin.gificon_smile.gif

A da-ne dolazim vecheras... ph34r.gificon_smile.gif

Bilo je skroz oki na Rokanju... I tako...

Kad ce LTBR? Trebalo bi da bude sl. nedelje, ali nije tada po programu... icon_sad.gif

Izgleda tek one posle toga... icon_cry.gif

Evo programa za narednih par dana...

Subota 13. maj: vece grupe Depeche Mode

dj's Goxy & Bogy

Sreda 17. maj: Domaćica

veče domaće muzike

dj's Goran-che & Luke Selecta

Četvrtak 18. maj: Electro

dj's Goxy & Bogy

Petak 19. maj: Can't Stop The Rock

veče alternativne muzike

dj Mouse J

Subota 20. mart: Devedesete

dj's Mouse J & Duca

Posted

Sreda 17. maj: Domaćica

veče domaće muzike

dj's Goran-che & Luke Selecta

Зар није Оскар у среду?

pa da GEI je do jaja, samo je sad u petak smorio...

Па није било другог електро блока,па се човек није мог`о људски искакат,што јес` јес`...

Posted

Kad ce LTBR? Trebalo bi da bude sl. nedelje, ali nije tada po programu... icon_sad.gif

Izgleda tek one posle toga... icon_cry.gif

ne bi trebalo da bude sledece nedelje... ide: gothic - '60'70 - electro - ltbr - gothic - '60'70 - electro - ltbr - gothic - '60'70 - electro - ltbr - gothic - '60'70 - electro - ltbr - gothic - '60'70 - electro - ltbr ..... (bar dok se ne otvori basta, pa pocne da radi i utorkom..... onda je drugacije)

tako da bi trebalo da bude za dve nedelje, da ne kazem 25.5. pivopije.gif

Posted

jeste domacica, samo sto ce neko vreme svirati i tomasi.

a posto ja odgovaram na ovu temu nekih pola sata nakon sto sam je otvorila pretpostavljam da je pajaga vec nesto napisao icon_mrgreen.gif

Posted

nisam, bibili icon_wink.gif enivej, jeste da cemo svirati u sredu, ali cemo svirati Domacicu... ideja je da se Domacica malo ozivi, tako da - to sto ce biti ziva svirka moze samo da poboljsa utisak!

Posted

ne bi trebalo da bude sledece nedelje... ide: gothic - '60'70 - electro - ltbr - gothic - '60'70 - electro - ltbr - gothic - '60'70 - electro - ltbr - gothic - '60'70 - electro - ltbr - gothic - '60'70 - electro - ltbr ..... (bar dok se ne otvori basta, pa pocne da radi i utorkom..... onda je drugacije)

tako da bi trebalo da bude za dve nedelje, da ne kazem 25.5.  pivopije.gif

Jao, jeste tada... icon_da.gif Ma znam da ide na chetiri nedelje, nego sam se ja neshto zabrojala oko datuma... Mislila sam da je sada vec chetvrta nedelja od proshlog LTBR-a... icon_uhoh.gif

Pa dobro-onda se cheka dve nedelje... icon_mrtav.gif

pivopije.gif

Posted

По ономе што сам ја начуо било је конза или сам ја пролетео у правом трену(што ме не би изненадило,Марјана-Гасолина).