Wild Rose Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Pishe im u programu da je ono 60-e i 70-e veche, ali bitno je da je na onoj tabli LTBR! Samo da ne bude tako i zapalicu ih! Quote
sata Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 pa i bitno je da su svuda polepili ltbr plakate Quote
Wild Rose Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 pa i bitno je da su svuda polepili ltbr plakate Je l`? Eeeee, to je vec neshto! E, da! Ako nekog interesuje: -u sredu 31. maja-veche QUEEN-a, -30-og jula, posle Whitesnake `certa-after party u KST-u, -naredni LTBR night-ovi su 25-og maja (bice, bice ), 22-og juna, 20-og jula, 17-og avgusta.... -sad u petak je Bogi u hodniku, pa posle Bane, pa Mancha-i tako u krug... Quote
Dragana Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 takvu zabunu su napravili i sa electrom i gothicom.... koliko tesko moze biti uskladiti informacije na siteu i plakatima Quote
Jackie Brown Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 (edited) Juce je bilo fenomenalno na LTBR Bila je gomila ljudi koje znam,tako da sam uvek imala sa kim da djuskam... Bilo je nekih mracnih trenutaka veceri,kojih ne bih zelela da se secam MARIJA... Edited May 26, 2006 by Jackie Brown Quote
MissionVao Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 takvu zabunu su napravili i sa electrom i gothicom.... koliko tesko moze biti uskladiti informacije na siteu i plakatima pa jel next week gothic? Quote
Dark Sonja Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Juce je bilo fenomenalno na LTBR Bila je gomila ljudi koje znam,tako da sam uvek imala sa kim da djuskam... jao jeste... "ima devojke, ima svasta... " Quote
CrniBombarder Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 OK ... wtf ... `е л` онај човек луд? Па он ће ме формално докусурити.Мислим пустити High Hopes на ГЕИ вечери,да не залазим у то што је пустио(напокон) Shine On(треба ли рећи обраду) место Eclipse. Свашта. Стварно свашта. Quote
Jackie Brown Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Juce je bilo jako istripovano vece.... U rupici je bilo fino,lepo sam se provela,ali su neki ''faktori'' imali tendenciju da mi pokvare vece.... Quote
sata Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 u kstu bilo diiiivno...a i pre ksta... e da, a stooo su mi smesne one devojke u kst-u tipa:'ruzna sam i debela, pa cu se vatati sa drugaricom mozda privucem neciju paznju...' uopste nisu lep prizor Quote
Asenora Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Juce je bilo fenomenalno na LTBR Bila je gomila ljudi koje znam,tako da sam uvek imala sa kim da djuskam... Bilo je nekih mracnih trenutaka veceri,kojih ne bih zelela da se secam MARIJA... Sta se bunis???Bilo ti lose, mozda??? A i sinoc je bilo super, samo jednu stvar ne razumem-zar toliko malo dobrih riba ima u kst-u da su prva dva sata svi slobodni momci blejali u klubicu i gledali nas tri?Posle su nestali, razumljivo, naisle goticarke Sreda, Queen!!! Quote
Pecora Nera Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 e da, a stooo su mi smesne one devojke u kst-u tipa:'ruzna sam i debela, pa cu se vatati sa drugaricom mozda privucem neciju paznju...' uopste nisu lep prizor Prvo,znaci navoda se pisu sa dve crtice,sto izlgeda OVAKO '' Mislim da znam na koga mislis.....Ako ti toliko smeta,onda nemoj gledati... Svoga decka za ruku i idi u neki cosak u kojem ih ne vidis.... Vooolim ja svog decka,ali iskreno...I ja bih se vatala sa njenom ortakinjom.... Quote
niking Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Prvo,znaci navoda se pisu sa dve crtice,sto izlgeda OVAKO '' ajde sve, ali jos je ispravljas, a jos i pogresno napises! samo u ovom citiranom delu imas dve greske... 1. posle zareza ide razmak 2. znaci navoda (dve crtice0 su poseban znak - " a ne pise se kao dve crtice '' cisto, eto, da znas... Quote
Jackie Brown Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 (edited) Sta se bunis???Bilo ti lose, mozda??? Sreda, Queen!!! Zloco.... I dalje mislim da je ono sa H'n H' bilo jaaako znas vec ti sta.... Nisam sigurna za sredu....Ali,ne mogu da odolim prizoru tebe u MANOWAR majci... Edited May 28, 2006 by Jackie Brown Quote
Pecora Nera Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 (edited) ajde sve, ali jos je ispravljas, a jos i pogresno napises! samo u ovom citiranom delu imas dve greske... 1. posle zareza ide razmak 2. znaci navoda (dve crtice0 su poseban znak - " a ne pise se kao dve crtice '' cisto, eto, da znas... Ja prihvatam ispravku.... Posle su nestali, razumljivo, naisle goticarke Nemoj tako, nisu one krive..... Edited May 28, 2006 by Pecora Nera Quote
niking Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Ja prihvatam ispravku.... ql... svaka cast... nisi kao mnogi ovde... Quote
sata Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 (edited) kao prvo a kao drugo, ja sam govorila generalno, ne razumem kako ste svi shvatili o kome pricam , i nigde nisam rekla da mi smetaju vec sam se drugacije izrazila... Edited May 28, 2006 by sata Quote
Pecora Nera Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 a kao drugo, ja sam govorila generalno, ne razumem kako ste svi shvatili o kome pricam , i nigde nisam rekla da mi smetaju vec sam se drugacije izrazila... U jednom momentu jako zanimljivog petka u KST-u , svratila sam samo da vidim sta se desava u klubicu. Jedna od drugarica koja voli gothic i jedva ceka da Bogicevic pusta mi je rekla da ponekada provuce i nesto osamdesetih. Otisla sam u klubic u nadi da cu cuti nesto iz tog bloka, ali nisam bila te srece...Tamo sam videla dve devojke koje tako ''igraju''... Sorry, nisam znala da mislis generalno... Ali, zar takav nacin igranja i savatavanja sa drugaricama nije deo te goth kulture? Quote
*lyllaby* Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 a...ma neka se vataju..svako sa svakim...keep on rockin' in a free world...meni licno niko ne smeta..mogu i da se jebu sto se mene tice... a da li je deo goth kulture ili ne..to je vec na onima koji su deo te kulture..neki su takvi neki ne..... Quote
MissionVao Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Ali, zar takav nacin igranja i savatavanja sa drugaricama nije deo te goth kulture? Pazi na tako velike reci, mozes izazvati revoluciju Pa nije deo kulture, imas mnogo vise fenserki koje iz fazona rade to+se drze stalno za ruke na ulici Sto je simpa ako si polupijan+su nevidjeno slatke (goticarke, ne fenserke). Ona basta mi usra planove za cetvrtak... valjda ce makar ostati hladno vreme. Quote
genius Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) To rade klinke, ili odrasle jedinke kojima telo sazreva geometrijskom progresijom u odnosu na mozak... ...Josh nisu upoznale shta je ljubav i zao mi je stvarno...Osim ako nisu lezbo shto je opet ok, mada sumnjam da jesu...Tako, bilo bi vreme da i mozak krene da se razvija u neshto vece od makovog zrna... Edited May 29, 2006 by genius Quote
Recommended Posts