Pecora Nera Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Pazi na tako velike reci, mozes izazvati revoluciju Pa nije deo kulture, imas mnogo vise fenserki koje iz fazona rade to+se drze stalno za ruke na ulici Sto je simpa ako si polupijan+su nevidjeno slatke (goticarke, ne fenserke). Slazem se, ali meni ne smeta kada vidim da se devojke drze za ruke... Ponekada stvarno to deluje slatko... @genius Mislim da to nema veze sa spoznajom ljubavi.Mozda je to vise neko eksperimentisanje i opipavanje granica.... Quote
Pecora Nera Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) dupli post... Edited May 29, 2006 by Pecora Nera Quote
Branislav Stankovic Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Poshto imam josh malo prilika da vas zabavim narode, shaljite pp sa nekim zheljama za busicj sada u petak...proshiricju malo pravce metala koji cje se pushtati ako bude publike da slusha to... Budite realni sa zheljama... Hvala... Poz! Quote
Dragana Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 glasam za SOAD skini tu haljinu Slazem se, ali meni ne smeta kada vidim da se devojke drze za ruke... Ponekada stvarno to deluje slatko slatko? idu dve curice i drze se za ruke? cemu? @ genius Quote
Branislav Stankovic Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 To kada budem organizovao video beam Quote
genius Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) @Bane Ja 'ocu znash vec, neshto od Death-a...dobicesh spisak...Jednom davno si mi pustio 'Ijadu ochiju od njih, pa k'o velim opet cesh... @Pecora Nera Ipak mislim da to ima veze sa tim da su tim devojchicama zaspale sive celije, OBE! @Dragana BTW, mrzim da se obracam ljudima pomocu nikova sa yumetal-a, osim kad moram jer ne znam ime... Edited May 29, 2006 by genius Quote
niking Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 @adept: 1. as i lay dying - distance is darkness , ako nema, onda bilo sta drugo od njih... 2. SOIL 3. neki Death By Stereo (znam da nije bas metal, ali blizu je...), mozda Boy Sets Fire? 4. ne znam da li i sta pustas od Machine Head-a Quote
Branislav Stankovic Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Soil mozhe, ali nije najslavniji izbor jer ga ljudi generalno ne vole...i ti to dobro znash Bobo Death By Stereo niko zhivi tamo nije chuo ( ja jesam, ali...)...Boy Sets Fire je vecj druga pricha, ali je opet malo ekscentrichna zhelja... Machine Head ide sigurno...mada ljudi znaju 3 pesme od njih, shto je bedak... Ali ne brini, bicje za tebe neshto koliko ja vidim! Quote
niking Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 *khm* *khm* Distance is darkness *khm* *khm* znam da su ekstrentricne zelje, bas zato sam ih stavio, posto bi se malo ko setio tih stvari... a od Machine Head-a nije bitno, moze i Imperium sasvim lepo da legne, ako mislis da ljudi ne znaju druge stvari (samo ne Davidian, smorio je) u svakom slucaju hvala! i velika podrska za inicijativu za unosenje bilo kakvih noviteta i promena u program... Quote
genius Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 ' date='29. 5. 2006, 16:06'] Bicje death-a, bicje... To sad u petak?!? A, pa onda da li se ikada u KST-u pushtao Destruction?!?! Milsim da nece ni sad... A da li bi razmotrio to da pustish Elvisa - Suspicious Minds? Shalim se, ali pesma je do jaja...Elem, znachi malo Death-a i malo thrash-a, za moju dushu...I narafski Blinded By fear... Quote
CrniBombarder Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Зна ли се шта је наредне(не ове,него оне) суботе? И наравно кад се отвара башча тј. од кад креће домаћица сваке среде. A da li bi razmotrio to da pustish Elvisa - Suspicious Minds? Не верујем.Ја,формално,не верујем. rekla da ponekada provuce i nesto osamdesetih. Otisla sam u klubic u nadi da cu cuti nesto iz tog bloka, ali nisam bila te srece... Омашила си.Било: Everything+How Soon is Now+Love Song Заломи га око тројке. Quote
veseli pivopija Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) Basta.....Otvaranje baste..... Kako to daleko zvuci? Mislim da cu poceti da ozbiljno bojkotujem KST.Smorio je...Bio sam u petak i nikada se jace nisam smorio... Bilo je nekoliko momenata koji odskacu iz nekog mrtvog, ustaljenog toka, neka tuca i lik koji lomi staklo nogom...Smejao sam se kao lud.... Омашила си.Било: Everything+How Soon is Now+Love Song Заломи га око тројке A,toliko je cekala...Samo zbog toga me je i vukla u goth deo.... Edited May 30, 2006 by veseli pivopija Quote
genius Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Не верујем.Ја,формално,не верујем. JBG, a ja bash mislila da ce da pusti to na metal najtu... Quote
sata Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ipak mislim da to ima veze sa tim da su tim devojchicama zaspale sive celije, OBE! i da, onaj lik sto je razbio staklo u petak... Quote
MissionVao Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) Bilo je nekoliko momenata koji odskacu iz nekog mrtvog, ustaljenog toka, neka tuca i lik koji lomi staklo nogom. Koliko znam ko pravi tuchu ne provede se lepo sa obezbedjenjem Jel odreagovao neko? Eto, svima koji su zeleli da se ne kuvaju na gotiku se donekle ispunila zelja... it's cold Al ja opet ne mogu da idem... Edited June 1, 2006 by Double Fire Quote
Jackie Brown Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Queen je bio zanimljiv...Bilo je nekoliko pesmica koje bas i nisu bile neophodne, ali i kao takve imaju nekih svojih cari.... Zao mi je sto je bilo toliko malo ljudi, nadam se vecem broju neki drugi put... Sinoc je bilo fino na gotiku. Bilo je vise ljudi nego poslednji put kada sam bila.... Lepo sam se provela i sada je vreme za strebanje.... Quote
Buba :) Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 (edited) jackie sreco izlazis li ti iz tog ksta? Edited June 2, 2006 by bibili Quote
Jackie Brown Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 jackie sreco izlazis li ti iz tog ksta? Naravno da izlazim iz KST-a.... Posto spremam dva ispita za isti dan, do sedamnestog me nema na toj lokaciji, a verovatno i posle toga....Smorio je...Eventualno, mozda nekim cudom navratim desetog na domacicu osamdesetih SAMO jer sam obecala svome muzu.... Quote
Buba :) Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 domacica 80ih 10og??????????????????????? Quote
Branislav Stankovic Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 OTVARANJE LETNJE BASHTE!!! SUBOTA 10.06. DOMACJICA OSAMDESETIH by DJ Lapac Vidimo se tamo!!! Quote
:Dea Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yesssssssssssssssssssssss Domacica 80ih, pa jos i otvaranje baste! Joj, jedva cekam! Eh, da queen vece... Bese lepo, samo sto je moglo da bude malo vise queen pesma. Quote
Recommended Posts