Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@ bibi

ma ne mogu da verujem da neko ima POTPUNO ISTE oci kao ja, a ne mogu da verujem d bih to mogla da budem ja laugh.gif

jedva cekam '90 icon_cool.gif

gledala sam danas studio b i pricali su o otvaranju bastice mice.... musik19.gif

Edited by Ocean_Soul
Posted
hocemo istu kombinaciju? alkos.gificon_mrgreen.gif

Moze! icon_rockdevil.gif

Joj, jedva cekam subotu. Dakle LTBR je u cetvrtak... Ako steknem uslov da izadjem na ispit iz genetike - IDEMO! 233.gif

Joj, koliko ce puno ljudi biti u subotu! biggreens.gif Jedva cekam!

Jovana, ko jos dolazi iz kraja? biggrin.gif

Posted

jedva cekam subotu........volim povode za slavlje.......danas sam polozio voznju nakon 100 godina......lep povod - alkos.gifalkos.gif

jos kad ni dobili Argentinu sutra icon_uhoh.gif

Posted
@ dragana

ej, cija ti je to slika iz avatara?

moja ph34r.gif

jedva cekam '90 

gledala sam danas studio b i pricali su o otvaranju bastice mice.... 

icon_cry.gif a ja necu ici icon_cry.gif

glupi ispiti wallbash.gif

Posted

brate bolje zbog ispita da propustas otvaranje baste nego kompletan exit icon_smile.gif

@jackie: aha icon_da.gif pa da im trazim poison - so tell me why wub.gif na svu moju zalost, samo jednom sam bila na LTBRu.

@shock!: braaaaaaaaavo!!!!! ej, castis nekim pivom! icon_mrgreen.gif

Posted

brate bolje zbog ispita da propustas otvaranje baste nego kompletan exit icon_smile.gif

propustila prosle godine icon_sad.gif

valjda necu ponovo ph34r.gif

a, otvaranje baste cekaaaam.... ali dobro.... proci ce i ovih meseca dana icon_mad.gif

Posted

Aha

Bila sam na 90im i jedno od boljih večeri u Kstu ikad...

Muzika je toliko bila extra u klubu da nisam ni išla u bašti. Najjači je bio onaj dens domaći blok kad je puštao 200 na sat, tap 011, funky g, djoganija, b3, kneza... icon_rockdevil.gif

Posted
Muzika je toliko bila extra u klubu da nisam ni išla u bašti. Najjači je bio onaj dens domaći blok kad je puštao 200 na sat, tap 011, funky g, djoganija, b3, kneza... icon_rockdevil.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Bilo je ludo i nezaboravno.....

Napokon sam se ponovo uvukla u svoju veselu,roze kosuljicu... icon_redface.gificon_redface.gif

Posted

U subotu je bilo zanimljivo u KST-u.Za divno cudo nije bila tolika guzva...

Propustila sam blok domacice jer i nisam neki ljubitelj,ali sam zato morala o tome da slusam u naradna dva sata.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Sve u svemu,koktelima sam se najvise obradovala... icon_redface.gificon_mrgreen.gif

Posted

90e su bile FENOMENALNE!

Ne secam se kada sam se onako dobro provela. biggrin.gif

Bibi, ja necu moci na LTBR posto sam dala uslov za genetiku i pomerili su mi ispit 5 dana unapred. icon_sad.gif Moram strebati da bi mogle da idemo na more! wub.gif

Posted

zar nisi juce trebala da imas genetiku??? jebote, gubim se...

samo strebaj, ide nas i vise nego dovoljno. tj ako i odemo na kraju jer sam poprilicno nervozna zbog ispita icon_sad.gif

Posted

Haaaaaahahahah!!! Bilo je eeeeextraaa!!! laugh.gif

Najbolji LTBR do sada! Bilo je (muzichki) boljih, ali su zato sad bile na repertoaru neke "rain" pesme... icon_smile.gif Djuskanje na kishi-zakon! icon_mrgreen.gifbiggrin.giflaugh.gif Cryiiiiing iiiiin theeee raaaiiin!!! wub.gifbiggreens.gif Mokra zurka-skroooz! icon_rockdevil.gificon_smile.gif Bilo je mnogo veselo, svi su se bash zezali, a bilo je i dosta ljudi, chak i onih koji su ostali da djuskaju na kishi. icon_smile.gifbiggreens.gif

Nego, ko je dobio upalu pluca? laugh.gificon_smile.gif