Ocean_Soul Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) @ bibi ma ne mogu da verujem da neko ima POTPUNO ISTE oci kao ja, a ne mogu da verujem d bih to mogla da budem ja jedva cekam '90 gledala sam danas studio b i pricali su o otvaranju bastice mice.... Edited June 15, 2006 by Ocean_Soul Quote
:Dea Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 hocemo istu kombinaciju? Moze! Joj, jedva cekam subotu. Dakle LTBR je u cetvrtak... Ako steknem uslov da izadjem na ispit iz genetike - IDEMO! Joj, koliko ce puno ljudi biti u subotu! Jedva cekam! Jovana, ko jos dolazi iz kraja? Quote
shock! Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 jedva cekam subotu........volim povode za slavlje.......danas sam polozio voznju nakon 100 godina......lep povod - jos kad ni dobili Argentinu sutra Quote
Dragana Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 @ dragana ej, cija ti je to slika iz avatara? moja jedva cekam '90 gledala sam danas studio b i pricali su o otvaranju bastice mice.... a ja necu ici glupi ispiti Quote
Buba :) Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 brate bolje zbog ispita da propustas otvaranje baste nego kompletan exit @jackie: aha pa da im trazim poison - so tell me why na svu moju zalost, samo jednom sam bila na LTBRu. @shock!: braaaaaaaaavo!!!!! ej, castis nekim pivom! Quote
Dragana Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 brate bolje zbog ispita da propustas otvaranje baste nego kompletan exit propustila prosle godine valjda necu ponovo a, otvaranje baste cekaaaam.... ali dobro.... proci ce i ovih meseca dana Quote
Natasha! Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Aha Bila sam na 90im i jedno od boljih večeri u Kstu ikad... Muzika je toliko bila extra u klubu da nisam ni išla u bašti. Najjači je bio onaj dens domaći blok kad je puštao 200 na sat, tap 011, funky g, djoganija, b3, kneza... Quote
Jackie Brown Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Muzika je toliko bila extra u klubu da nisam ni išla u bašti. Najjači je bio onaj dens domaći blok kad je puštao 200 na sat, tap 011, funky g, djoganija, b3, kneza... Bilo je ludo i nezaboravno..... Napokon sam se ponovo uvukla u svoju veselu,roze kosuljicu... Quote
Buba :) Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 bilo je odlicno ali prevrelo prekosuta ltbr Quote
black_bane Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 In the heat of the night... AZ TO TI KAZEM............. Quote
Jackie Brown Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 TO TI KAZEM............. Ah,Bane....Znam da mrak ume da bude jako inspirativan..... Quote
Flight_Of_Icarus Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 U subotu je bilo mnooogo dobro. Najjace vece u kst-u. Klub je objasnio Quote
Jackie Brown Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 jackie bludnice.... Ja ne bludnicim po KST-u.... Ja sam fino dete... Nemam pojma odakle tebi takve ideje.. Quote
Pecora Nera Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 U subotu je bilo zanimljivo u KST-u.Za divno cudo nije bila tolika guzva... Propustila sam blok domacice jer i nisam neki ljubitelj,ali sam zato morala o tome da slusam u naradna dva sata.... Sve u svemu,koktelima sam se najvise obradovala... Quote
Branislav Stankovic Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Sreda 21.06. The Brits by DJ c.h.i.p.i. Chetvrtak 22.06. Let There Be Rock By DJ team Mancha & Goxy Petak 23.06. Bashta - Can't stop the rock (Da li znash...) by DJ Mouse J Klub - Gothic/Alter by DJ Bogy Eto... Quote
:Dea Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 90e su bile FENOMENALNE! Ne secam se kada sam se onako dobro provela. Bibi, ja necu moci na LTBR posto sam dala uslov za genetiku i pomerili su mi ispit 5 dana unapred. Moram strebati da bi mogle da idemo na more! Quote
Buba :) Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 zar nisi juce trebala da imas genetiku??? jebote, gubim se... samo strebaj, ide nas i vise nego dovoljno. tj ako i odemo na kraju jer sam poprilicno nervozna zbog ispita Quote
shock! Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 hehe....mokra zurka ispala ...do yaya.....smrzo sam se ko picka Quote
Jackie Brown Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Bilo je fenomenalno.....Najbolji H'n H' ikada.... Kisa zakon.... Quote
Wild Rose Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Haaaaaahahahah!!! Bilo je eeeeextraaa!!! Najbolji LTBR do sada! Bilo je (muzichki) boljih, ali su zato sad bile na repertoaru neke "rain" pesme... Djuskanje na kishi-zakon! Cryiiiiing iiiiin theeee raaaiiin!!! Mokra zurka-skroooz! Bilo je mnogo veselo, svi su se bash zezali, a bilo je i dosta ljudi, chak i onih koji su ostali da djuskaju na kishi. Nego, ko je dobio upalu pluca? Quote
Recommended Posts