Aurora Calerva Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Haaaaaahahahah!!! Bilo je eeeeextraaa!!! Najbolji LTBR do sada! Bilo je (muzichki) boljih, ali su zato sad bile na repertoaru neke "rain" pesme... Djuskanje na kishi-zakon! Cryiiiiing iiiiin theeee raaaiiin!!! Mokra zurka-skroooz! Bilo je mnogo veselo, svi su se bash zezali, a bilo je i dosta ljudi, chak i onih koji su ostali da djuskaju na kishi. Nego, ko je dobio upalu pluca? Here comes the rain... Quote
Wild Rose Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Here comes the rain... Da, da, da... Da nisi tad djuskala na kishi ne bih te vishe nikad smatrala gothicharkom! Quote
CrniBombarder Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Хе,хе... ,,Ово је једна стара панк ствар,која није била изваљена као панк ствар..." Лепо је чути да је неко претурао по старим касетама за промену... Quote
Jackie Brown Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Juce i nije bilo nesto...Petak ozbiljno pocinje da smara,a i ja nesto nisam bila raspolozena.... U buduce,dajem sve od sebe da ne idem petkom u KST Quote
shock! Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 petak smara za sve pare........juce sam se smorio ko plovak.....isto isto i opet isto.....treba zaobilaziti kst petkom do daljnjeg..... Quote
MissionVao Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Plovak postaje popularan faktor i medj' etfovcima... Necu vise ikad u kst jebo ih wc. Quote
Tatyannahhh Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 ja juce bila posle x godina...same old same old... Quote
CrniBombarder Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 juce=smor, cak i na elektru... ГЕИ к`о ГЕИ,класика,али је фино спојио(развук`о) електрични део. Направио је пар добрих изузетака(не пуштање ,,Hellraiser"-а и пуштање ,,9 while 9") и пар (as always) лоших(обраде How Soon и More). Quote
Flight_Of_Icarus Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 juce=smor, cak i na elektru... To si se ti smorio jer nije bilo mene da djuskamo. Quote
Jackie Brown Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 petak smara za sve pare........juce sam se smorio ko plovak.....isto isto i opet isto.....treba zaobilaziti kst petkom do daljnjeg..... Mada, nacuh da se koncepcija petka da se menja....Mozda kasnije bude dobro... Quote
shock! Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 (edited) Mada, nacuh da se koncepcija petka da se menja....Mozda kasnije bude dobro... svako ko dolazi u kst godinama ako nije pijan ko zemlja oseca se ko mentol u basti - ko mentol jer slusa i gubi se uz istu pesmu 13145465 put novi apsurd DJ se primio na Ain't No Love In The heart of the city na kraju da pusta...zadnjih x petkova na kojima sam bio cuo sam to na kraju.....to jeste do yaya pesma jedna od mojih WS omiljenih ali ako neki bend ima dobre balade onda je to WS moze ladno da se napravi krug od jedno 4-5 extra extra balada da ih vrti u krug i da bude svima do yaya.......ali ne ovako pogledao sam na sat i rekao evo ga krece i ono - pam pararrram- evo ga - debil.........to je naravno samo pojedinacan primer jer za svaki veci bend je manje vise istra situacija.....gledam DJ-a i dodje mi svoju ruku da iskidam da bi imao s cim da ga gadjam Edited June 27, 2006 by shock! Quote
Pecora Nera Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 ''Ain't No Love In The heart of the city '' Mozda covek vezba za koncert? To jeste lepa pesma,ali verujem da ti je dosadila...Ako cemo tom logikom, onda ti je ceo petak dosadan. Ja neko vreme nisam bila u KST-u petkom, ali imam osecaj da bih opet znala celu listu pesama napamet... Kada ce i da li ce biti mokre zurke? Osim onog H' n H'-a na kojem su ljudi pokisli? Quote
:Dea Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Naravno da ce biti mokre zurke. Prosle godine je bila 20.7. Valjda ce u tom nekom periodu i sad. Joj, jedva cekam! Quote
3MAJ Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 jbt ti ladno se sećaš datuma koji je bio. ja sam se sve nešto tripovao da je bilo tamo u junu, tipa 20 i nekog kada počinje leto kalendarsko... nemam pojma, bilo je tada extra, samo što je bilo mlogo hladno, a ja nisam poneo ništa da bih se presvukao nadam se da će ove godine biti više cica bez bruseva nego prošle Quote
shock! Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 jebote ja nikad nisam bio na mokroj zurci.....jedva cekam ove godine samo da se ne zalomi dok sam na moru Quote
profa Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Večeras Doorsi. Konačno jedno potencijalno dobro veče. Quote
Branislav Stankovic Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 (Sub)01.07 - Osamdesete (DJ team c.h.i.p.i. & Kuzma) (Sre)05.07. - Rokanje (DJ c.h.i.p.i.) (Cet)06.07. - Rock 'n' Roll 60's & 70's (Pet)07.07. - Can't stop the rock (DJ Mouse J) + dupli program (Sub)08.07. - Domacica Osamdesetih (DJ Lapac) (Sre)12.07. - Domacica (DJ team Goran & Luka ) (Cet)13.07. - Electro (DJ Bogy) (Pet)14.07 - Can't stop the rock (DJ Mouse J) + dupli rogram (Sub)15.07. - Devedesete (DJ team Duca & Mouse J)+ r'n'b & house (DJ DDT) (Sre)19.07. - The Brits (DJ c.h.i.p.i.) (Cet)20.07.- Let there be rock (Dj ream Mancha & Goxy) (Pet)21.07 - Can't stop the rock (DJ Mouse J) + dupli program (Sub)22.07. - D.I.S.C.O. (Back to back DJ team) (Cet)27.07. - Gothic (DJ team Bogy & Goxy) (Pet)28.07 - Can't stop the rock (DJ Mouse J) + dupli program (Sub)29.07 - Osamdesete (DJ team c.h.i.p.i. & Kuzma) (Ned)30.07. - Whitesnake Afterparty (DJ team Mancha & Goxy) ---------------------------------------------------- + specijalni program tokom meseca - MOKRA ZURKA!!! KST Quote
:Dea Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 jbt ti ladno se sećaš datuma koji je bio. Ti kao da me ne poznajes. Pa, ja pamtim sve gluposti. Ne mogu da verujem da ce biti domacica 80ih u sred EXIT-a. Znaci morka zurka ovog meseca! Quote
Jackie Brown Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ne mogu da verujem da ce biti domacica 80ih u sred EXIT-a. Ovo je zavera.... Neko ovo namerno radi... Quote
:Dea Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ovo je zavera.... Neko ovo namerno radi... Slazem se! Sa jedne strane omiljeno vece u KST-u, a sa druge Vile Valo. Sta sad? Quote
CrniBombarder Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Фак! `е л` ово значи да нема током лета домаћица сваке среде или је то само током јула? Quote
Jackie Brown Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Slazem se! Sa jedne strane omiljeno vece u KST-u, a sa druge Vile Valo. Sta sad? HIM Vise su Gay od domacice.... Bice domacice i posle, a HIM cekam od svoje petneste... Quote
Recommended Posts