Jackie Brown Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) - --- ----ZNAČI VEĆ...GODINU DANA? Da je to bilo ko drugi napisao, 'ajde,ali ti.... Mislila sam da si upoznat sa brojem mojih godina, ali se ne bih zalila na to da opet imam sesnest...Te su godine bile zanimljive... Juce u KST-u je bilo simpaticno gothic-arenje...Ne toliko zbog muzike, koliko zbog nekih ljudi sa kojima sam provela veci deo veceri.... Ako nema alkohola i dobro drustvo moze da posluzi da vece prodje dobro...Samo, falila mi je jedna drugarica da vece bude jos bolje... Edited June 30, 2006 by Jackie Brown Quote
Pecora Nera Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Sinoc je bilo ok. Onaj metal deo je prijao.... Quote
Jackie Brown Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Meni nije bilo lose,mada sam u nekim momentima baaas bila smorena...Metal je bio nja...Nije bas bio nesto.Bila sam srecna kada je pustio nekoliko pesama koje volim i to je to...A, basta je takodje ozracila... Quote
Lady Of Midnight Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 bilo je extra veceras u kst-u!!toliko ljudi!! weeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
*lyllaby* Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 ..aham 80e su bile skroz kul..pustili su mi candy,dovoljno da me usreci Quote
veseli pivopija Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ozracio sam se na osamdesetim. Otisao sam oko dva.... Quote
MissionVao Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 ' date='28. 6. 2006, 18:05'] (Sub)01.07 - Osamdesete (DJ team c.h.i.p.i. & Kuzma) (Sre)05.07. - Rokanje (DJ c.h.i.p.i.) (Cet)06.07. - Rock 'n' Roll 60's & 70's (Pet)07.07. - Can't stop the rock (DJ Mouse J) + dupli program (Sub)08.07. - Domacica Osamdesetih (DJ Lapac) (Sre)12.07. - Domacica (DJ team Goran & Luka ) (Cet)13.07. - Electro (DJ Bogy) (Pet)14.07 - Can't stop the rock (DJ Mouse J) + dupli rogram (Sub)15.07. - Devedesete (DJ team Duca & Mouse J)+ r'n'b & house (DJ DDT) (Sre)19.07. - The Brits (DJ c.h.i.p.i.) (Cet)20.07.- Let there be rock (Dj ream Mancha & Goxy) (Pet)21.07 - Can't stop the rock (DJ Mouse J) + dupli program (Sub)22.07. - D.I.S.C.O. (Back to back DJ team) (Cet)27.07. - Gothic (DJ team Bogy & Goxy) (Pet)28.07 - Can't stop the rock (DJ Mouse J) + dupli program (Sub)29.07 - Osamdesete (DJ team c.h.i.p.i. & Kuzma) (Ned)30.07. - Whitesnake Afterparty (DJ team Mancha & Goxy) ---------------------------------------------------- + specijalni program tokom meseca - MOKRA ZURKA!!! KST @Marija Quote
Марија П : Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Jbg, malo sam corava, pa nisam videla. Quote
IRA Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Ideja mokre zurke je po mom misljenju potpuno degradirajuca za zenski rod Kao gomila naivnih devojaka koje su dosle da se "dobro provedu" i masa napaljenih majmuna koja je dosla samo da gleda devojkama u sise Da me interesuje ta vrsta provoda verovatno bi odlazila na neki splav a ne bih dolazila u KST ... Quote
MissionVao Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Ideja mokre zurke je po mom misljenju potpuno degradirajuca za zenski rod Kao gomila naivnih devojaka koje su dosle da se "dobro provedu" i masa napaljenih majmuna koja je dosla samo da gleda devojkama u sise Da me interesuje ta vrsta provoda verovatno bi odlazila na neki splav a ne bih dolazila u KST ... uopste me ne zanima ta poenta, meni je bitno da cu se ispolivati sa drustvom i sasvim je nebitno ko je sta obukao Quote
*lyllaby* Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 ah zaboravili ste izurkicu u utorak koji dolazi..kao posle exita..za dž ulaze ljudi sa kartom sa exita.... a stop se tice mokre zurke..uh sto pre to bolje..ne slazem se da je to toliko degradirajuce i da se vezuje samo za splavove..ljudi se zajebavaju sta je tu lose..nebitno..vazno da bidne Quote
MissionVao Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 (edited) Nadam se da ce doci svi koji treba da nagrabuse racunam nece me tuci jer sam zensko a i sta ces na mokroj zurci ako hoces da ostanes suv... znam x takvih ljudi Edited July 7, 2006 by Double Fire Quote
Rob Swire Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 @IRA a na kojim splavovima se organizuju mokre zurke? osim toga, svaka riba koja je na toj zurci zna sta je ceka(u vidu gomile napaljenih majmuna, uzasno neobicna pojava da se muskarcima dize na zene), prema tome, njen problem. ja ne idem zbog zene. olesila bi me od batina... Quote
*lyllaby* Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 da narocito je glupo kad dodju neke ribe i kao poprskaju ih a one vriste kao nisu to ocekivale.. . Quote
IRA Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 @IRA a na kojim splavovima se organizuju mokre zurke? osim toga, svaka riba koja je na toj zurci zna sta je ceka(u vidu gomile napaljenih majmuna, uzasno neobicna pojava da se muskarcima dize na zene), prema tome, njen problem. ja ne idem zbog zene. olesila bi me od batina... Nije poenta u tome da se na splavovima organizuju mokre zurke nego je poenta u musko-zenskom odnosu... Na splavovima i slicnim mestima te procenjuju kao odrezak mesa u radnji i to je totalno degutantno ... sto do sada ja nisam dozivela u KST-u... Neka se dize muskarcima na zene, ja to podrzavam, ali onda nemojte da se lazemo. Devojke, ako imate lepe, oble i cvrste grudi a pritom zelite da ih svi prisutni muskarci vide, nemojte zaboraviti da zaboravite brushalter kod kuce kad budete kretale na mokru zurku Quote
MissionVao Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 a da nisi pobrkala izbor za mis mokre majice i mokru zurku? Quote
shock! Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 (edited) ma najbolje da ribe uvek idu u dugim sirokim (crnim) haljinama......a muskarci u npr. pantalonama i sirokim majcama da i se izbeglo "procenjivanje ljudi kao mesa u radnji"....... sto rece neko malopre "uzasno neobicna pojava da se muskarcima dize na zene" a i suprotno - jako neobocno ako devojka voli da vidi lepo gradjenog lika "skandalozno" stvarno nema sta pa nismo u srednjem veku jebem mu mater jedva cekam mokru zurku Edited July 7, 2006 by shock! Quote
IRA Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 a i suprotno - jako neobocno ako devojka voli da vidi lepo gradjenog lika Zar onda ne bi bilo fer da muskarci dodju na mokru zurku u nekim belim lanenim pantalonama, naravno bez gaca pa bar kad se "odmeravamo" da vidimo i sta muska strana "nudi"... Ima li neko od obozavatelja mokre zurke neso protiv ove ideje? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Nije poenta u tome da se na splavovima organizuju mokre zurke nego je poenta u musko-zenskom odnosu... Na splavovima i slicnim mestima te procenjuju kao odrezak mesa u radnji i to je totalno degutantno ... sto do sada ja nisam dozivela u KST-u... Neka se dize muskarcima na zene, ja to podrzavam, ali onda nemojte da se lazemo. Devojke, ako imate lepe, oble i cvrste grudi a pritom zelite da ih svi prisutni muskarci vide, nemojte zaboraviti da zaboravite brushalter kod kuce kad budete kretale na mokru zurku a cekaj, onolika masa u kstu je cisto radi muzike i mracne andergraund estetike, niko te ne gleda na Taj nacin.... Quote
Recommended Posts