Blacksunray Verb Delikvent Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Zar onda ne bi bilo fer da muskarci dodju na mokru zurku u nekim belim lanenim pantalonama, naravno bez gaca pa bar kad se "odmeravamo" da vidimo i sta muska strana "nudi"... Ima li neko od obozavatelja mokre zurke neso protiv ove ideje? neukusnije je neuporedivo, a i bilo bi jako zanimljivo da se posle toga neko takav proseta po gradu.... Quote
Rob Swire Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Nije poenta u tome da se na splavovima organizuju mokre zurke nego je poenta u musko-zenskom odnosu... Na splavovima i slicnim mestima te procenjuju kao odrezak mesa u radnji i to je totalno degutantno ... sto do sada ja nisam dozivela u KST-u... Neka se dize muskarcima na zene, ja to podrzavam, ali onda nemojte da se lazemo. Devojke, ako imate lepe, oble i cvrste grudi a pritom zelite da ih svi prisutni muskarci vide, nemojte zaboraviti da zaboravite brushalter kod kuce kad budete kretale na mokru zurku sta pricas bre ti? kao, na splavu te procenjuju kao meso i kao objekat, a u KSTu sve sami fini ljudi koji su tu da se druze s tobom. apsolutno nemoguce.drage moje zen postioci KSTa, uz sve duzno postovanje, na splavovima su neki kriterijumi mnogo visi. a ono sto ti pricas, IRA, me dovodi do sledeceg: 1)u zivotu nisi usla na splav nego pricas napamet 2)ako te u KSTu BAS NIKO ne snima...drzi se knjige. Quote
Rob Swire Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Zar onda ne bi bilo fer da muskarci dodju na mokru zurku u nekim belim lanenim pantalonama, naravno bez gaca pa bar kad se "odmeravamo" da vidimo i sta muska strana "nudi"... Ima li neko od obozavatelja mokre zurke neso protiv ove ideje? ideja je savrseno glupa. sat, treba da se setam okolo kao upisan? plus, samo se jos Rusima dize u hladnoj vodi tako da bi ostala bez zabave... ja ne znam zasto mi vodimo ovu raspravu. niko te ne tera da dolazis na takvu zurku, devojke koje dolaze rade to iz svojih razloga, i to je njihova stvar, nikom nista, samo si ti nasla da ovde izigravas neku visokomoralnu ribu...sorry, babe, al vise se niko ne lozi na to...mozda na Hilandaru... Quote
Kakashi Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 ribu...sorry, babe, al vise se niko ne lozi na to...mozda na Hilandaru... Tamo se bas i ne loze na ribe. Quote
Rob Swire Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Tamo se bas i ne loze na ribe. which was exactly the point Quote
Branislav Stankovic Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Doshlo je do promene programa kluba...za sada vam kachim samo program za sledecju nedelju... (Uto) After EXIT - KST enter - exit zhurka! (Sre) Domcaica - DJ team Goran Che & Luke Selecta (Cet) Electro - DJ Bogy (Pet) Can't stop the rock - DJ Mouse J + dupli program by DJ Bogy (Sub) Devedesete - DJ team Mouse J & Duca + dupli program r'n'b & house by DJ DDT Kachim uskoro ostatak meseca! Vidimo se! Quote
*lyllaby* Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 jupiii..bogi i u cetvrtak i u petak...a 90e u subotu..kako izvrsno... Quote
shock! Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 nista od domacice veceras al nema veze......Billy Idol je Billy Idol sta pricas bre ti? kao, na splavu te procenjuju kao meso i kao objekat, a u KSTu sve sami fini ljudi koji su tu da se druze s tobom. apsolutno nemoguce.drage moje zen postioci KSTa, uz sve duzno postovanje, na splavovima su neki kriterijumi mnogo visi. a ono sto ti pricas, IRA, me dovodi do sledeceg: 1)u zivotu nisi usla na splav nego pricas napamet 2)ako te u KSTu BAS NIKO ne snima...drzi se knjige. taj rad Quote
IRA Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 sta pricas bre ti? kao, na splavu te procenjuju kao meso i kao objekat, a u KSTu sve sami fini ljudi koji su tu da se druze s tobom. apsolutno nemoguce.drage moje zen postioci KSTa, uz sve duzno postovanje, na splavovima su neki kriterijumi mnogo visi. a ono sto ti pricas, IRA, me dovodi do sledeceg: 1)u zivotu nisi usla na splav nego pricas napamet Ne kapiras o cemu govorim nema veze, to je u principu veoma pohvalno i za tebe i za Delikventa... 2)ako te u KSTu BAS NIKO ne snima...drzi se knjige. Quote
IRA Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 sto rece neko malopre "uzasno neobicna pojava da se muskarcima dize na zene" a i suprotno - jako neobocno ako devojka voli da vidi lepo gradjenog lika "skandalozno" stvarno nema sta Bez uvrede, ali ti se uopste ne javljaj po ovom pitanju ... Tebe ribe merkaju kao da kupuju konja a ne kao da zele muskarca. A ako tebi to ne smeta, to je vec tvoja stvar ... Quote
Feniks . Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Hm, ja sam verovatno za vikend u Bg i mozda navratim do KST. Sad, posle ovih vasih postova, ja ne znam sta da ocekujem i kako da se ponasam Quote
shock! Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 (edited) Bez uvrede, ali ti se uopste ne javljaj po ovom pitanju ... Tebe ribe merkaju kao da kupuju konja a ne kao da zele muskarca. A ako tebi to ne smeta, to je vec tvoja stvar ... ovaj....ja sam malo zbunjen !? ti znas ko sam ja? imam slicicu u profilu al ne verujem da bi me keva po njoj prepoznala .......ako nije po tome onda..... i zasto bi mene merkale ko da kupuju konja? Edited July 10, 2006 by shock! Quote
*lyllaby* Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Hm, ja sam verovatno za vikend u Bg i mozda navratim do KST. Sad, posle ovih vasih postova, ja ne znam sta da ocekujem i kako da se ponasam heheh siroti..ma slobodno dodji niko te nece pojesti... Quote
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 heheh siroti..ma slobodno dodji niko te nece pojesti... Prosla dva puta je bilo solidno, videcemo sta ce biti treci put Kazu, treca-sreca! Hm Quote
MissionVao Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Bez uvrede, ali ti se uopste ne javljaj po ovom pitanju ... Tebe ribe merkaju kao da kupuju konja a ne kao da zele muskarca. A ako tebi to ne smeta, to je vec tvoja stvar ... Ako vi fine devojcice ne birate tipa kao konja, zasto ne popricate sa onim "lepim" raspalim cikama koji prilaze i cujete sta zele Hm konj se bira po izgledu i starosti... ne vidim what's wrong with that Da ne zelis mozda knjizevno vece u kstu? Quote
*lyllaby* Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 ahahaha WORD DOUBLE FIRE... ja cu da svrnem i veceras do ksta...bice lepo Quote
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Ako dodjem za vikend, posmatrace me zene/devojke kao konja? Pardon, pastuva Quote
NEVENA R Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 da li postoji mogucnost da se u basti postavi sipka za igru oko nje? :confused Quote
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 da li postoji mogucnost da se u basti postavi sipka za igru oko nje? :confused Bolje da ne bude, posto znam dobro da djuskam, mogao bi doci u iskusenje Quote
NEVENA R Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Bolje da ne bude, posto znam dobro da djuskam, mogao bi doci u iskusenje SIPKA JE NAMENJENA ISKLJUCIVO ZE-NA-MA!!!!! Quote
*lyllaby* Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) haha bilo je reci za postavljanje neke sipke ali mislim da bi se devojke poubijale oko nje...ovako je svima bezbednije... sto se tice sinocnjeg afterpartija bilo je sjaaaaaaajnooooo.... Edited July 12, 2006 by *lyllaby* Quote
Atheist Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Imas onu sipku koja drzi nadstresnicu iznad sanka. Veruj mi da ne bi bila prva kada je zajahala. bilo nice sinoc Quote
NEVENA R Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 haha bilo je reci za postavljanje neke sipke ali mislim da bi se devojke poubijale oko nje...ovako je svima bezbednije... sto se tice sinocnjeg afterpartija bilo je sjaaaaaaajnooooo.... pa cisto sumnjam u to!obicno kada ja igram oko sipke devojke se zavuku u cosak!tako da sve devojke ovom prilikom izazivam da kada budu postavili sipku sledeci put igraju oko nje! Quote
Feniks . Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 pa cisto sumnjam u to!obicno kada ja igram oko sipke devojke se zavuku u cosak!tako da sve devojke ovom prilikom izazivam da kada budu postavili sipku sledeci put igraju oko nje! Pa to je cista diskriminacija! Znaci, ja kao muskarac ne smem da pokazem svoje plesacko umece? Quote
Pecora Nera Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 da li postoji mogucnost da se u basti postavi sipka za igru oko nje? :confused Ima ih nekoliko u basti,ali one drze nadstresnicu....Ako bas zelis da igras uz nju, moras da stanes u red...Ima da se nacekas...Sipke su krajnje popularne... Quote
Recommended Posts