Buba :) Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 mi idemo da se smrznemo pa nek ide zivot Quote
:Dea Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 mi idemo da se smrznemo pa nek ide zivot Ma, opusteno, mico, ponecu onu vodku sto je ostala kod mene da nas zagreje. Mislim da cu poneti flasicu od pola litre voda vode za prskanje. Najvise me brine sto sam sveze ofarbana, pa ce farba da mi se ispira na sred baste. Quote
shock! Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 mi idemo da se smrznemo pa nek ide zivot taj rad Quote
Jackie Brown Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Ma, opusteno, mico, ponecu onu vodku sto je ostala kod mene da nas zagreje. Mislim da cu poneti flasicu od pola litre voda vode za prskanje. Najvise me brine sto sam sveze ofarbana, pa ce farba da mi se ispira na sred baste. Ljubavi,vi se uvek na tecnoj bazi zabavljate... i grejete.... Ja necu doci,ali zato vam zelim dobar i mokar provod.... Quote
Dragana Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 kako to da je sledeceg cetvrtka guns-bon jovi ??? kada je onda gothic??? Quote
Buba :) Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 sinoc je bilo....aaaaaa...... savrseno. zacudo - nisam bila nimalo pijana, ali aaaaaaa najbolje vece u kstu ikad!!!! moja isecena coca-cola od 2 l je sjebala mnoge i taman sto sam presvukla majicu, neki lik sa puskom me isprskao ispred kluba nazalost necu biti tu 1og Quote
shock! Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 dobro bilo ....malo sam kasno usao ali odmah sam bio mokar.........idem 3 na more taka da dolazim i 1og Quote
shock! Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Sta, 1. je opet mokra zurka? o daa ...... sutra LTBR Quote
MissionVao Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 TO MI RECI!! Do tad ima da nabavim sta mi treba... Quote
shock! Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 (edited) kako to da je sledeceg cetvrtka guns-bon jovi ??? a? ja to nisam video.....ako je tako extra TO MI RECI!! Do tad ima da nabavim sta mi treba... sto nisi juce bila? mene kidaju ledja od sinoc a bas mi nije bilo hladno......mozda sam ipak trebao da ponesem presvlaku i da se osusim na vreme Edited July 19, 2006 by shock! Quote
MissionVao Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Ma niko nije bio raspolozen da pravi drustvo Quote
Feniks . Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Ma niko nije bio raspolozen da pravi drustvo Sram ih bilo, sigurno svi znaju da bi bili u tvojoj senci pa zato nisu hteli da ti prave drustvo Ljubomora, sta ces Quote
:Dea Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Ljubavi,vi se uvek na tecnoj bazi zabavljate... i grejete.... Ti nisi normalna. Prvog avgusta me nista nece spreciti da dodjem. Quote
Archibald Reiss Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Zvanični program KST-a Sreda 19.jul: Brits dj c.h.i.p.i. Četvrtak 20.jul: Let There Be Rock dj goxy & dj mancha Petak 21.jul: Can\'t Stop The Rock veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 22.jul: D.I.S.C.O dj\'s: b2b dj krew Sreda 26.jul: veče posveceno u2 dj manca i goxy Četvrtak 27.jul: veče grupe Bon Jovi i Guns \'n\' Rosses dj manca i goxy Petak 28.jul: Can\'t Stop The Rock veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 30.jul: Osamdesete dj c.h.i.p.i. & dj kuzma Quote
MissionVao Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Sram ih bilo, sigurno svi znaju da bi bili u tvojoj senci pa zato nisu hteli da ti prave drustvo Ljubomora, sta ces Mora da mislis na zensko drustvo, to ne gajim... Quote
Feniks . Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Mora da mislis na zensko drustvo, to ne gajim... I muskarci znaju da bi bili u tvojoj senci Quote
Jackie Brown Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Ti nisi normalna. Prvog avgusta me nista nece spreciti da dodjem. Mozda vam se i ja pridruzim,ali nista nije sigurno.... Quote
:Dea Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Sreda 26.jul: veče posveceno u2 dj manca i goxy Četvrtak 27.jul: veče grupe Bon Jovi i Guns \'n\' Rosses dj manca i goxy Jao, jao. Ove dve veceri ne smem da propustim. Samo ne znam koga cu da smaram da ide sa mnom na U2 kada ih niko ne slusa. Quote
shock! Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 cetvrtak obavezno - GNR i BJ - moze li bolje? samo da su WS ubacili to bi moglo biti bolje........U2 night - smor Quote
:Dea Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Pa bice ws posle koncerta na afterparty-ju. Quote
*lyllaby* Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 hm..vece posveceno U2 bilo je nesto na jesen ako me pamcenje dobro sluzi...da ne putujem dosla bi neizostavno na G'N'R i BON JOVIJA Quote
Recommended Posts