genius Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Famozni miljenik maloletnica chika Marko Miranovic pochinje da pushta muziku u petak u KST-u, tako da ce biti i black i death metala i svachega sto chika Slovenac preskache, I presume . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Super onda cu doci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Famozni miljenik maloletnica chika Marko Miranovic pochinje da pushta muziku u petak u KST-u, tako da ce biti i black i death metala i svachega sto chika Slovenac preskache, I presume . Nema sta, covek postaje popularan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Nema sta, covek postaje popularan Pitam se ko li je kriv za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraath Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Famozni miljenik maloletnica Marko Miranovic pochinje da pushta muziku u petak u KST-u, tako da ce biti i black i death metala i svachega sto chika Slovenac preskache, I presume . Bice klanja sutra u KSTu, konacno nesto dobro da se desilo Sigurno dolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethor Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Bice klanja sutra u KSTu, konacno nesto dobro da se desilo Sigurno dolazim Ave Luciferi.Zlo pocinje da vlada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 ja nachuo neshto da je sutra grunge... ima li ishta od ovoga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 ja nachuo neshto da je sutra grunge... ima li ishta od ovoga ? Ma jesi normalan? Bice bre black i death!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Ma jesi normalan? Bice bre black i death!!! Jes' vala bilo dobre krlje sinoc Cak se i Slovenac nije mogao prepoznati, nesto je bio agresivno raspolozen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 ja nachuo neshto da je sutra grunge... ima li ishta od ovoga ? isprakva> grunge je 11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Ave Luciferi.Zlo pocinje da vlada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 (edited) Sinoc je moglo da se cuje dosta dobr mjuze...samo shto sam ja nesto bila skenjana pa mi nije bilo do skakutanja... Kad opet pochinje da se vraca metal u ponedeljak? Je l' kad se otvori bashta pa posle? Edited June 5, 2004 by genius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 E konacno malo dobre muzike u kstu. Svaka cast na emperoru, darkthroneu i satyriconu. Kako sam se samo izgubio. Nego jel pushtao mozda immortal. Nisam ostao do kraja pa me zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Mislim da nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diva Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Shta je vecheras u KST-u??????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Kakvi su oni klosari na ulazu, nisu hteli da me puste bez legitimacije... Zaboravih da im kazem da sam Veljov covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Mene su pustili, a da nisu trazili ni clansku kartu (posto sam kupio ulaznicu od 60 din.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Mene su pustili, a da nisu trazili ni clansku kartu (posto sam kupio ulaznicu od 60 din.) Pa i ja sam kupio ulaznicu!!! Cak sam i uzeo od nekog lika zdravstvenu knjizicu , ali me opet nisu pustili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Pa i ja sam kupio ulaznicu!!! Cak sam i uzeo od nekog lika zdravstvenu knjizicu , ali me opet nisu pustili Pa mora da si ultra mega giga maloletan, koliko znam pustaju od '87 pa nadalje, uz dokument sa slikom, znaci moze i povlastica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Bice klanja sutra u KSTu, konacno nesto dobro da se desilo Sigurno dolazim I bilo je...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Pa mora da si ultra mega giga maloletan, koliko znam pustaju od '87 pa nadalje, uz dokument sa slikom, znaci moze i povlastica. Ja sam 86. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Kad opet pochinje da se vraca metal u ponedeljak? Je l' kad se otvori bashta pa posle? Da sta ce biti sa tim ponedeljkom kada se otvori basta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Ja sam 86. ... Pa dobro, onda ti treba samo dokumenat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Ma da sam im samo rekao da sam iz Cacka odmah bi me pustili zbog tog cike sa slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 isprakva> grunge je 11. Aha, dobro da si dojavio... doci cu i ja ako nishta drugo barem malo da slusam garden, alice, j m... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts