Platina Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Veselo onda, ako budem u mogućnosti, tj. u bg-u svratiću. Quote
:Dea Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Veceras U2 vece, a ja ga po drugi put propustam. Quote
MissionVao Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 1 avgust kad je sledeca mokra zurka treba da bude najtopliji dan ove godine po nekoj prognozi Al ce da lete muski shorcevi Quote
shock! Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Al ce da lete muski shorcevi kako bre sorcevi? majce oce al sorcevi tesko Quote
Dark Sonja Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 'Aaaaajdeeeee,idemo....Dugo nisam pravila gluposti....Soooooonjaaaaaa znas ti da nisam ja za te "mokre" varijante ali veceras - obavezno! Quote
НС 14-8-8 Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 po mojoj skromnoj proceni veceras nece biti pun KST. 1.Tru metalci naravno bojkotoju "te americke P****CE" 2.ljudi na odmoru 3.a i oni koji vole mrzi ih... tako da sve ostaje na redovnoj ekipi KST-a da izvuce maximum na ovoj veceri.Prema tome pivo u ruke i Quote
MissionVao Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Ma jebe mi se za sorceve samo sam tako cula za neku zurku od pre ja bih radije da lete majice Quote
Feniks . Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Ma jebe mi se za sorceve samo sam tako cula za neku zurku od pre ja bih radije da lete majice Majice ce sigurno leteti, bilo bi glupo da ne bude tako, zar ne? Quote
Jackie Brown Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 znas ti da nisam ja za te "mokre" varijante ali veceras - obavezno! One wild night Da ostanemo u okviru teme ove veceri Quote
:Dea Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Sinoc je bilo ok. Nije mi se dopao izbor pesama bon jovi-ja, gunsi su bili ok. Nije bilo nista od queena. Ja sam tek sinoc skontala (kada su pustili don't break my heart again) da idem na koncert ws-a i bas sam bila happy! Ah Quote
shock! Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 slabo se ja secam night-a od sinoc ......secam se da sam kukao jer nisu pustili od BJ-a nista sto sam cekao..... subota - osamdesete nedelja - Whitesnake utorak - mokra zurka sreda - na more Quote
:Dea Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 slabo se ja secam night-a od sinoc I bolje. Jel zna neko sta je sledece subote? 5og? Quote
Dark Sonja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 play lista je mogla biti i bolja... ali dobro... nije bila tako ni losa. meni je bilo super. izmedju ostalog, zato sto sam srela gomilu ljudi koje nisam duuuugo videla. sve u svemu - zacin C. Quote
Archibald Reiss Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 jes vrteli su stare albume... mada onda presek sa 2000-tim... 90-te su totalno preskocili.... osecam da DJ nije imao te diskove ... negde mu se zagubili ili nije uspeo da ih nabavi al' dobro bilo je ljudi.... i vecina su znali textove i skakali.. Quote
Dragana Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Jel zna neko sta je sledece subote? 5og? domacica jaaaooooo, sa'ce prvi Quote
:Dea Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 domacica Jao, jao. Domacica. Mislim to je valjda domacica 80ih. Svejedno! Quote
Sinstrel Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 KST je glup. Sinoc smo bez greske pogadjali koja je sledece pesma koju ce da puste. Da nema dragih i ne tako dragih ljudi ne bih ni ulazio. KSTu bas nedostaje jaka konkurencija. Quote
Archibald Reiss Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 ******Whitesnake AfterParty********** U saradnji sa оrganizatorima koncerta grupe Whitesnake KST će posle koncerta praviti \"afterparty\". Svi ljudi koji imaju sačuvanu ulaznicu sa koncerta moći će da uđu besplatno. Muzika kreće od 22 ćasa a istu će puštati dj\\\'s Mancha & Goxy. Ako ne budu suviše umorni od koncerta postoji šansa da lično dođu i članovi grupe Whitesnake Quote
Wild Rose Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 ******Whitesnake AfterParty********** U saradnji sa оrganizatorima koncerta grupe Whitesnake KST će posle koncerta praviti \"afterparty\". Svi ljudi koji imaju sačuvanu ulaznicu sa koncerta moći će da uđu besplatno. Muzika kreće od 22 ćasa a istu će puštati dj\\\'s Mancha & Goxy. Ako ne budu suviše umorni od koncerta postoji šansa da lično dođu i članovi grupe Whitesnake Ma na after se ide, ali mi se neshto chini da ce pre da ih vode u Voodoo i sl. ako uopshte pomisle da idu na neka takva nasha mesta... Nadamo se u svakom sluchaju da ce se pojaviti! Quote
Branislav Stankovic Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 (edited) Program za sledecju nedelju: (Uto) Wet party - u sluchaju losheg vremena - najludja suva zhurka!!! (Sre) Rokanje - DJ c.h.i.p.i. (Cet) Rock 'n' Roll 60's & 70's - DJ Cjomi (Pet) Can't stop the rock - ovaj put ostatak front to front tima... (Sub) Domacjica osamdesetih - DJ Lapac I ne zaboravite - vecheras - WS afterparty - vidimo se tamo! KST Edited July 30, 2006 by [adept] Quote
Branislav Stankovic Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Ma na after se ide, ali mi se neshto chini da ce pre da ih vode u Voodoo i sl. ako uopshte pomisle da idu na neka takva nasha mesta... Nadamo se u svakom sluchaju da ce se pojaviti! Ne, necje ih voditi u voodoo jer je u KST-u OFICIJALNI AFTERPARTY - shto znachi da je KST izabran od strane oraganizatora... end. Quote
Wild Rose Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 ,30. 7. 2006, 13:23]Ne, necje ih voditi u voodoo jer je u KST-u OFICIJALNI AFTERPARTY - shto znachi da je KST izabran od strane oraganizatora... end. Jao, diiiiivnoooo!!!! Quote
Recommended Posts