Sinstrel Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Ali ima mokru zurku Gde? U WC-u pored pokvarene cesme i busnog lavaboa? Quote
:Dea Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Na aterparty-je je bilo divno. opet uhvatila euforija i osecala sam se kao da koncert idalje traje. I prijalo mi je sto sam cula i pesme koje nisu svirali, pa sam imala osecaj kao da su i to svirali. Judgment day, Looking for love, Now you're gone, Sailing ships, The deeper the love, Too many tears... I dosta je ljudi bilo. Na samom kraju su pustili Who wants to live forever. Savrseno. Ostala sam do samog kraja i ne znam kojim cudom sam uspela da izdrzim 18 sati na nogama. Quote
shock! Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 veceras wet-party ....idealno......prosle noci jedva sam zaspao koliko mi je bilo vruce Quote
MissionVao Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Bilo lepo, al martinke vise nikad!! Bile su pune ko akvarijum! Morala sam uz zid da ih prevrcem sa sve nogama Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 te mokre zurke bi trebalo da su samo za odredjeni uzrast dece.... Quote
Zagrivuk Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Super, samo sam blejao na suvom , nije mi palo na pamet da se igram vodenih sranja. Quote
profa Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Sve bi bilo kul da nije bilo nekoliko !@#%$ istripovanih riba koje su blejale u bašti, a svaku osobu koja bi ih isprskala gledale krajnje ubilačkim pogledom, ili u nekim slučajevima pokazivale srednji prst. Mislim, koj' su kurac uopšte došle, tačnije zašto su ulazile u baštu? Quote
Zagrivuk Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Sve bi bilo kul da nije bilo nekoliko !@#%$ istripovanih riba koje su blejale u bašti, a svaku osobu koja bi ih isprskala gledale krajnje ubilačkim pogledom, ili u nekim slučajevima pokazivale srednji prst. Mislim, koj' su kurac uopšte došle, tačnije zašto su ulazile u baštu? Moj prolazak kroz bastu se zasnivao na tome, "ZGRABI PIVO I BEZI< OVI NISU BAS PRI SEBI" Quote
shock! Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 bilo extra na mokroj zurci samo sam izgubio socivo nemam rezervu a sutra u 7 ujutro idem na more..........mobilisao sam se od ranog jutra i nasao sam Quote
sata Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Bilo lepo, al martinke vise nikad!! Bile su pune ko akvarijum! Morala sam uz zid da ih prevrcem sa sve nogama e to a stvarno je bilo super kad ce sledeca? Quote
MissionVao Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Sve bi bilo kul da nije bilo nekoliko !@#%$ istripovanih riba koje su blejale u bašti, a svaku osobu koja bi ih isprskala gledale krajnje ubilačkim pogledom, ili u nekim slučajevima pokazivale srednji prst. Mislim, koj' su kurac uopšte došle, tačnije zašto su ulazile u baštu? Brate kako si uspeo takve da nadjes? Sve koje sam videla su bile vise nego srecne da ih okupas Mada bilo je mozda 3 ustogljene face koje sam htela da naprskam u oci Casa vode je mozda efikasna, ali pistolj je precizan Quote
profa Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 kad ce sledeca? DJ je rekao nešto tipa 'vidimo se sledećeg meseca'. Nije valjda da će biti tek u septembru? Ja se iskreno nadam da će biti utorak posle Beer Festa. BTW. Sorry za jedno prskanje negde pred kraj - video sam da baš i nisi bila raspoložena za još vlaženja (kao ni tvoje drugarice, koje su potpuno odlepile ), ali jednostavno nisam mogao da izdržim... Quote
profa Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 (edited) Moj prolazak kroz bastu se zasnivao na tome, "ZGRABI PIVO I BEZI< OVI NISU BAS PRI SEBI" Tako nešto sam i ja radio kada sam uzimao pivo. Problem je bio i sa cigaretama. Moglo je normalno da se puši samo kod zidova, i to samo ako te ne primeti psihotična drugarica sa kofom vode, koja nema nimalo obzira prema tvojim lošim navikama. Provalio sam da tamo gotovo niko ne prska ljude koje ne poznaje - muškarce (na njihovu žalost) praktično niko sa strane nije prskao, dok su najviše najebale najlepše devojke, koje su se definitivno nagutale litara i litara vode. Edited August 2, 2006 by profa Quote
sata Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 DJ je rekao nešto tipa 'vidimo se sledećeg meseca'. Nije valjda da će biti tek u septembru? Ja se iskreno nadam da će biti utorak posle Beer Festa. BTW. Sorry za jedno prskanje negde pred kraj - video sam da baš i nisi bila raspoložena za još vlaženja (kao ni tvoje drugarice, koje su potpuno odlepile ), ali jednostavno nisam mogao da izdržim... ma opusteno niko se nije ljutio... valjda nece cekati tek septembar... Quote
Dragana Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 ko se bre ljutio..... ne znam ja za takve.... @profa posto sam jedna od drugarica mogu ti reci da se ne tripujes, nismo strasne samo takoo izgledamo ne, stvarno, sve je ok osim ako se ja nisam zestoko istripovala i ti nisi govorio sati bas je bilo super, kao i prosli put... samo je ovog puta bilo toplije pa je voda jos vise prijala Quote
profa Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 ko se bre ljutio..... ne znam ja za takve.... ...pogotovu kada je dve od vas nekoliko likova isprskalo po 1000-ti put... mislio sam da ćete im isisati svu krv. @profa posto sam jedna od drugarica mogu ti reci da se ne tripujes, nismo strasne samo takoo izgledamo ne, stvarno, sve je ok Ma izgledale ste skroz kul, samo su vam falili rekviziti. Od vašeg društva sam isprskao samo Nadu jer je u tom trenutku izgledala najpozitivnije (mada verujem da ni 20% vode nije stiglo do nje jer je uspela da pobegne) , a moram da priznam da je strašno dobro podnela prskanje na samom kraju, jer su je neki likovi u odmazdi bukvalno zalivali vodom. bas je bilo super, kao i prosli put... samo je ovog puta bilo toplije pa je voda jos vise prijala Da, samo se treba priviknuti na nju jer izgleda hladnije (voda *izgleda* hladnije? nešto sam ovde promašio ). Činjenica je da je bilo bolje neko prošli put zbog temperature, ali mi je i muzika ovaj put bolje legla, mada nisam siguran da je bilo ikakve razlike. Quote
Dragana Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 ...pogotovu kada je dve od vas nekoliko likova isprskalo po 1000-ti put... mislio sam da ćete im isisati svu krv. ok.... sada ne znam na koga mislis.... mada stvari cesto nisu onakve kako izgledaju Od vašeg društva sam isprskao samo Nadu jer je u tom trenutku izgledala najpozitivnije (mada verujem da ni 20% vode nije stiglo do nje jer je uspela da pobegne) , a moram da priznam da je strašno dobro podnela prskanje na samom kraju, jer su je neki likovi u odmazdi bukvalno zalivali vodom. ne znam da li da komentarisem ili..... ima veze sa nekim postom od ranije.... ko je najvise stradao i tako to Da, samo se treba priviknuti na nju jer izgleda hladnije (voda *izgleda* hladnije? nešto sam ovde promašio ). Činjenica je da je bilo bolje neko prošli put zbog temperature, ali mi je i muzika ovaj put bolje legla, mada nisam siguran da je bilo ikakve razlike. hocemo ponovo Quote
profa Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 ...pogotovu kada je dve od vas nekoliko likova isprskalo po 1000-ti put... mislio sam da ćete im isisati svu krv. ok.... sada ne znam na koga mislis.... mada stvari cesto nisu onakve kako izgledaju Najniža devojka u društvu, koja se nadrkala na nekog lika koji je stalno prskao i na kraju mu pokazala mu oba srednja prsta (ovde zaista nije moglo da se provali da li je u pitanju ortak ili neki uvaljivač), i visoka devojka koju je nekoliko ljudi sve vreme prskalo. No kapiram da je možda bila samo trenutna iziritiranost. Od vašeg društva sam isprskao samo Nadu jer je u tom trenutku izgledala najpozitivnije (mada verujem da ni 20% vode nije stiglo do nje jer je uspela da pobegne) , a moram da priznam da je strašno dobro podnela prskanje na samom kraju, jer su je neki likovi u odmazdi bukvalno zalivali vodom. ne znam da li da komentarisem ili..... ima veze sa nekim postom od ranije.... ko je najvise stradao i tako to Činjenica je da je jedna od najlepših devojaka koje dolaze u KST. I nekoliko mojih (slatkih) drugarica se propisno nagutalo vode, ali su ove vraćale sa kamatom, pogotovu jedna koju je neki lik stalno smarao - kao prskaju se, a onda je zagrli i pokuša da je poljubi... ne podnosim takve face, a 'fala Bogu u KST-u ih ima i previše. hocemo ponovo Samo da padne što pre, dok traju ove vrućine... Quote
CrniBombarder Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Хихи(да не кажем хики),ове мокре журке су заиста зло. Стварно би их требали правити чешће,много чешће.Атмосфера је толики конза,да човеку дође да се губи и уз тотално срање од музика(а било га је). Наредне среде Бритси или...? Quote
sata Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Najniža devojka u društvu, koja se nadrkala na nekog lika koji je stalno prskao i na kraju mu pokazala mu oba srednja prsta (ovde zaista nije moglo da se provali da li je u pitanju ortak ili neki uvaljivač), i visoka devojka koju je nekoliko ljudi sve vreme prskalo. No kapiram da je možda bila samo trenutna iziritiranost. ma to su bili u pitanju ortaci eto kao sto kaze dragana stvari cesto nisu onakve kako izgledaju Quote
profa Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 (edited) ma to su bili u pitanju ortaci eto kao sto kaze dragana stvari cesto nisu onakve kako izgledaju Eto... a dešava se da uopšte ne provalim da lik koji je krenuo da priča sa mojom drugaricom nije njen drug, već starter. A sad odo' malo da ćutim. Bar do večeras, i jedne od mojih omiljenih večeri u KST-u. Edited August 3, 2006 by profa Quote
Dragana Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 pa da... stvari definitivno nisu onakve kakvim se cine da, u pitanju su ortaci.... jos sam ispala naroguseni partypooper uglavnom, sta su rekli, da li ce i kada biti ponovo??? Quote
Alita Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 ...ali pistolj je precizan O da. NEko te unisti punom flasom, al zato se leeepo osvetis pistoljem u uvo Quote
Recommended Posts