Jump to content

Recommended Posts

Posted
Brate kako si uspeo takve da nadjes? Sve koje sam videla su bile vise nego srecne da ih okupas laugh.gif

Mada bilo je mozda 3 ustogljene face koje sam htela da naprskam u oci icon_smile.gif Casa vode je mozda efikasna, ali pistolj je precizan mhihi.gif

Par njih je blejalo pored stejdža gde je bio DJ, a najgore od svega mi je bilo što se jedna moja poznanica najstrašnije nadrkala na mene kada sam je isprskao s leđa. Pošto sam provalio da se iznervirala krenuo sam da je pomazim po kosi ("there, there") - riba mi je samo sklonila ruke ("fuck off!"), bez reči. sad.gif A stajala je u sred bašte... mislim ne kapiram, da li je zaista mislila da je niko neće prskati?

Ostale devojke su bile kul, mada sam uglavnom ratovao sa svojim društvom. icon_smile.gif

Posted
O da. NEko te unisti punom flasom, al zato se leeepo osvetis pistoljem u uvo icon_rockdevil.gif

A i super je kad stojis kod sanka i poprskas nekog u nos ko stoji na 3m icon_smile.gif Nisu znali odakle dolazi mlaz laugh.gif

Zato su me posle dokrajcili s ledja icon_smile.gif

Posted

Pih, ne mogu da verujem da je bilo ovako malo ljudi na roku '60-'70. A još je bila godišnjica smrti Jima Morrisona. sad.gif Veče je bilo skroz kul, a raspametio sam se kada je na kraju pustio Hey You od Floyda i My Wild Love od Doorsa... I moram da priznam da me je pivo po prvi put uradilo posle mnooooooooooogo vremena. icon_biggrin.gif

Do sledećeg petka... hik! pivopije.gif

Posted

Program KST-a za sledecju nedelju...

(Uto) Gothic Night - DJ Stevie

(Sre) Domacjica - DJ team Goran Che & Luke Selecta

(Cet) The Brits - DJ c.h.i.p.i.

(Pet) Can't stop the rock - DJ Mouse J + dupli program

(Sub) Devedesete - DJ team Duca & Mouse J

Vidimo se! pivopije.gif

Posted
sve domacica 80-tıh ı ja nısam tu........cccc.....nema me nı na 90-tıma no.gif

Eeeeeee Andrejko,nasao si da se brckas u pogresno vreme... no.gifno.gif Moram priznati da ce tvoje odsustvo biti primeceno.... icon_sad.gif

Posted
Eeeeeee Andrejko,nasao si da se brckas u pogresno vreme... no.gifno.gif Moram priznati da ce tvoje odsustvo biti primeceno.... icon_sad.gif

eeee kad god da se brckam prupustam nekı dobar night biggrin.gif

provescete se vı i bez mene icon_mrgreen.gif

Posted (edited)

Било је крајње занимљиво(у музичком смислу) вечерас,на моменте.

Иначе синоћ гигантско уф,да не кажем УФ.Било је свега.Запита се човек (и гласно) након неких ствари:

`есам ли ја параноичан или је овај КСТ премали простор за све оне који сврате у њега?

Мислите о томе.

Edited by CrniBombarder
Posted
eeee kad god da se brckam prupustam nekı dobar night biggrin.gif

provescete se vı i bez mene icon_mrgreen.gif

Proveli smo se savrseno icon_wink.gif ,ali si nam mwogo falio.... no.gif

Inace,meni je bilo nikada bolje na domacici....Nisam sigurna da li je to posledica dobrog raspolozenja i drustva,ili mozda absenth od petka zaliven sa malo vodke i fante icon_redface.gificon_redface.gif

jedva cekam electro.... icon_da.gificon_redface.gificon_rolleyes.gif