profa Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Brate kako si uspeo takve da nadjes? Sve koje sam videla su bile vise nego srecne da ih okupas Mada bilo je mozda 3 ustogljene face koje sam htela da naprskam u oci Casa vode je mozda efikasna, ali pistolj je precizan Par njih je blejalo pored stejdža gde je bio DJ, a najgore od svega mi je bilo što se jedna moja poznanica najstrašnije nadrkala na mene kada sam je isprskao s leđa. Pošto sam provalio da se iznervirala krenuo sam da je pomazim po kosi ("there, there") - riba mi je samo sklonila ruke ("fuck off!"), bez reči. A stajala je u sred bašte... mislim ne kapiram, da li je zaista mislila da je niko neće prskati? Ostale devojke su bile kul, mada sam uglavnom ratovao sa svojim društvom. Quote
MissionVao Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 O da. NEko te unisti punom flasom, al zato se leeepo osvetis pistoljem u uvo A i super je kad stojis kod sanka i poprskas nekog u nos ko stoji na 3m Nisu znali odakle dolazi mlaz Zato su me posle dokrajcili s ledja Quote
profa Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Pih, ne mogu da verujem da je bilo ovako malo ljudi na roku '60-'70. A još je bila godišnjica smrti Jima Morrisona. Veče je bilo skroz kul, a raspametio sam se kada je na kraju pustio Hey You od Floyda i My Wild Love od Doorsa... I moram da priznam da me je pivo po prvi put uradilo posle mnooooooooooogo vremena. Do sledećeg petka... hik! Quote
Branislav Stankovic Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Program KST-a za sledecju nedelju... (Uto) Gothic Night - DJ Stevie (Sre) Domacjica - DJ team Goran Che & Luke Selecta (Cet) The Brits - DJ c.h.i.p.i. (Pet) Can't stop the rock - DJ Mouse J + dupli program (Sub) Devedesete - DJ team Duca & Mouse J Vidimo se! Quote
CrniBombarder Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 ' date='4. 8. 2006, 11:31'] (Sre) Domacjica - DJ team Goran Che & Luke Selecta (Cet) The Brits - DJ c.h.i.p.i. Лудило!!! Quote
Sinstrel Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 The Brits... koji bendovi se oprilike pustaju, koliko ljudi dolazi i jel valja to cemu? Quote
Jackie Brown Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ove 90e inflacija hitovi u klubu. Jedva cekam.... Treba pregurati ovaj dan... Sinoc je bilo krajnje...zanimljivo... Kada je electro? Zar vec nije bio jedan gothic? Quote
shock! Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 sve domacica 80-tıh ı ja nısam tu........cccc.....nema me nı na 90-tıma Quote
Jackie Brown Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 sve domacica 80-tıh ı ja nısam tu........cccc.....nema me nı na 90-tıma Eeeeeee Andrejko,nasao si da se brckas u pogresno vreme... Moram priznati da ce tvoje odsustvo biti primeceno.... Quote
Kakashi Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Zar vec nije bio jedan gothic? Kô da i nije. Quote
Jackie Brown Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Koleza,moramo da vodimo pazljivo evidenciju,da se ne zbunjujemo kada je sta... Quote
shock! Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Eeeeeee Andrejko,nasao si da se brckas u pogresno vreme... Moram priznati da ce tvoje odsustvo biti primeceno.... eeee kad god da se brckam prupustam nekı dobar night provescete se vı i bez mene Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 eh. posle mesec dana eto i mene na omiljenoj vecheri samo shto ovog puta ce biti bez jednog dela enterijera ( shocka ) Quote
CrniBombarder Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 (edited) Било је крајње занимљиво(у музичком смислу) вечерас,на моменте. Иначе синоћ гигантско уф,да не кажем УФ.Било је свега.Запита се човек (и гласно) након неких ствари: `есам ли ја параноичан или је овај КСТ премали простор за све оне који сврате у њега? Мислите о томе. Edited August 6, 2006 by CrniBombarder Quote
Jackie Brown Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 eeee kad god da se brckam prupustam nekı dobar night provescete se vı i bez mene Proveli smo se savrseno ,ali si nam mwogo falio.... Inace,meni je bilo nikada bolje na domacici....Nisam sigurna da li je to posledica dobrog raspolozenja i drustva,ili mozda absenth od petka zaliven sa malo vodke i fante jedva cekam electro.... Quote
Branislav Stankovic Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Nachekacjesh se...zbog malog pretumbavanja, godishnjih odmora i blah blah...Electro ide tek prve nedelje septembra... Mokra zhurka 22.08. Vidimo se! Quote
Recommended Posts