VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 bilo je super sinocj samo shto nisu hteli da me puste bez lichne, ali na kraju sam izmolila onog lika. ne znam koji im kurac beshe awwwwwww. finlly, da odem i na wet party Quote
Feniks . Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 bilo je super sinocj samo shto nisu hteli da me puste bez lichne, ali na kraju sam izmolila onog lika. ne znam koji im kurac beshe Sumnjiva si, jako sumnjiva Quote
:Dea Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 samo shto nisu hteli da me puste bez lichne, ali na kraju sam izmolila onog lika. Cekaj, cekaj TI si ga izmolila? E, i to mi je hvala. Bilo je savrseno kao i uvek. Oni likovi i riba sa kojima smo blejali su najjaci carevi na svetu. Ako ste culi/videli ljude koji su nenormalno vristali pred Oci boje meda to smo bili mi. Ja necu vise nista da kazem za mokru zurku, dva puta sam mislila da sigurno dolazim, pa je oba puta nesto iskrslo. Quote
Feniks . Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Ja necu vise nista da kazem za mokru zurku, dva puta sam mislila da sigurno dolazim, pa je oba puta nesto iskrslo. Necu ni ja nista da kazem, propustio sam obe. Jos pametnjakovic zaboravim tj. pomesam datume Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 (edited) dobro ti si zasluzhna za sve i tvoj fax :worship: :worship: hehe. da, dobro, dudi, bar ne mozhe da nas zadesi ;THE PROBLEM' edit: @strahinja0 Edited August 6, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
Feniks . Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 edit: @strahinja0 [/color] Hajde, lepo nam priznaj, sta si radila kad si sumnjiva? Ili samo tako izgledas? Quote
:Dea Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 dobro ti si zasluzhna za sve i tvoj fax :worship: :worship: E, to sam htela da cujem. Ne bi ti usla da on nije moj kolega + smo isti smer. Btw, kada me je pitao da li sam dala anatomiju, kada sam rekla da sam dobila 7, pa je on rekao LOSE, reko' gotovo tek sad nece da te pusti. Sto ne slagah da sam dobila vecu ocenu. I ne mogu da verujem da je lik izvalio koje si godiste. Pa, to niko ne izvaljuje. Quote
:Dea Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Ali jedan tip. Ah, videla sam ga na queen veceri i sinoc. Savrseno. Izgleda kao Johny Depp iz mladjih dana, a oblaci se kao Axl Rose. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 majke mi se vidi da je defektolog niko mi sem njega u zhivotu nije pogodio godishte rekao mi je samo " ajde udji i brzo porasti" ali, ona 'noc bez sna'.... ah. jebao te johnny depp iz mladjih dana Quote
shock! Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Proveli smo se savrseno ,ali si nam mwogo falio.... Inace,meni je bilo nikada bolje na domacici....Nisam sigurna da li je to posledica dobrog raspolozenja i drustva,ili mozda absenth od petka zaliven sa malo vodke i fante jedva cekam electro.... falıo je ı menı kst mada je ı ovde bılo dobro.........malo dızel hıtovı malo narodnjacı ovo ono.......nıje lose.......gomıla extra Srpkınja ı jos vıse Turaka kojı ıh salecu nonstop sve je to lepo alı u jednom trenutku sve bı dao za nekı Haustor EKV ılı tako nesto sto ste vı slusalı juce...... Mokra zhurka 22.08. dolazı se naravno - obavezno.........mokra zurka najacı nıght Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 pa ti pusti plejer ili trazhi nekome da te zove iz ksta- da ti prenese atmosferu Quote
Sarah_Key Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 bilo je super sinocj Ja sinoc nisam mogla doci ali u petak je takodje bilo super,kad je zaredjao na kraju par pesama, pa WS dvaput -ma extra... Quote
Jackie Brown Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 falıo je ı menı kst mada je ı ovde bılo dobro.........malo dızel hıtovı malo narodnjacı ovo ono.......nıje lose.......gomıla extra Srpkınja ı jos vıse Turaka kojı ıh salecu nonstop sve je to lepo alı u jednom trenutku sve bı dao za nekı Haustor EKV ılı tako nesto sto ste vı slusalı juce...... Ain't no fun in the heart of the city, Ain't no fun in the heart of town. Vratices se ti kuci jednog dana i bice opet domacica..... Quote
:Dea Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Sto me nervira sto su sad domacica 80ih i obicna domacica blizu. Svega par dana razlike. Da li je neko cuo sta je dj rekao za septembar? Hoce li biti domacica 80ih ili nesto drugo? Ja se sve nadam EKV veceri. Jbt, nije bila godinu dana. Quote
:Dea Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Sto me nervira sto su sad domacica 80ih i obicna domacica blizu. Svega par dana razlike. Da li je neko cuo sta je dj rekao za septembar? Hoce li biti domacica 80ih ili nesto drugo? Ja se sve nadam EKV veceri. Jbt, nije bila godinu dana. Quote
*lyllaby* Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 ma ekv ce biti ali juce... nacekacemo se... Quote
profa Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Sto me nervira sto su sad domacica 80ih i obicna domacica blizu. Svega par dana razlike. Da li je neko cuo sta je dj rekao za septembar? Hoce li biti domacica 80ih ili nesto drugo? Ja se sve nadam EKV veceri. Jbt, nije bila godinu dana. A što u poslednje vreme šalješ po dva posta? A što u poslednje vreme šalješ po dva posta? EKV će možda biti za Maginu godišnjicu (oko toga se cimaju momci iz Relikvije), ali meni se sve čini da su ih zaboravili. Quote
Jackie Brown Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Da,bilo bi jako lepo da naprave vece EKV-a Raspolozenje koje me je uhvatilo odgovara toj prilici.... Quote
:Dea Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 A što u poslednje vreme šalješ po dva posta? A što u poslednje vreme šalješ po dva posta? Nisam ja kriva. Nisam ja kriva. Ja se nadam ekv veceri u bilo kom obliku. Relikvija je odlicna! Mada bi mi vise prijalo vece. Ne znam ako ne bude uskoro, neko ce najebati! Quote
:Dea Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 (edited) A što u poslednje vreme šalješ po dva posta? A što u poslednje vreme šalješ po dva posta? Nisam ja kriva. Nisam ja kriva. Ja se nadam ekv veceri u bilo kom obliku. Relikvija je odlicna! Mada bi mi vise prijalo vece. Ne znam ako ne bude uskoro, neko ce najebati! Evo ga opet dupli post. Ne znam da li je do kompa ili cega. Edited August 8, 2006 by dea Quote
Branislav Stankovic Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Sreda 16.08. Veliko KST-ovo letnje moovanje...Ulaz za devojke besplatan... DJ team - Bogy, Duca, Mouse J & Bane + DJ lapac, DJ Kuzma & DJ Goxy Svi posetioci dobijaju znak po izboru - Green - Free Yellow - Possibly Red - Occupied Vidimo se tamo! + program za sledecju nedelju: (Uto) Pink Floyd Night (Sre) XY party (Chet) Let there be rock - DJ team Goxy & Mancha (Pet) Can't stop the rock - DJ Mouse J (Sub) Devedesete - DJ team Duca & MOuse J Quote
profa Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Za sinoć je bio najavljen electro, ali je bio gothic. Kome verovati? Quote
miss Penny Lane Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 zna li neko kad je sledeca domacica '80? Quote
NEVENA R Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 let there be rock!!!!!!!!!!!!!!!jeeeeee Quote
Branislav Stankovic Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Za sinoć je bio najavljen electro, ali je bio gothic. Kome verovati? Chitaj moje najave...sredicjemo problem azhuracije sajta ubrzo... Quote
Recommended Posts