Dragana Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEEE Quote
Feniks . Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Sta je sad u sredu u KST? Dolazim u Bg pa da navratim ako je nesto zanimljivo Quote
sata Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 juce beshe extra... a u petak mi je bilo najjace kad su pustili richarda cheese-a u basti neeee zatvaranje baste Quote
Branislav Stankovic Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 (Uto) 10.10. - W.A.S.P. afetr party - by DJ team Goxy & Mancha (Sre) 11.10 - Domacjica - DJ team GOran Che & Luke Selecta (Chet) 12.10. - MOOVANJE - Front to front DJ team (devojke ulaze za dzh!) (Pet) 13.10. Can't stop the rock (Helloween special)- DJ Mouse J + dupli program - Dj Mancha Vs. DJ Bogy (Sub) Devedesete - DJ team Duca & Mouse J + dupli program + koteli + josh mnogo toga... Predlazhem da Moovanje ne propustite - vrh zhurka! Vidimo se! Quote
shock! Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 kud je domacica bas u sredu imam ispit u cetvrtak u 9h Quote
Buba :) Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 a sutra - m00vanje!!!! dajte opet neko haustor veche..... Quote
dushmanin Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 (edited) bibii idemo na muvanjee inace vece je super zbog muzike al je super i zbog debelih gothicarki koje sve redom imaju zeleno na muvanje zurci..jeeeej edit: da ne zaboravim da kazem da uzmes zutu narukvicu i sve bude okej ) tj niko te ne cima, mada ako bude "puno" kao prvi put bice samo djevi i nas desetoro:) al drugi put je bio savrsen so hail to that ... 80te.90te,rokic:) odlicno jos kad bi neka alternativna muzika bila u klubu..eh .. Edited October 11, 2006 by belgarat Quote
Goatik Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 \m/ AmeN to debele goticarke!! iako je to pleonazzam.. Quote
dushmanin Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 ionako je to spam..ali devedesete u subotu.oce biti dizelastine ? can't wait..dvesta na sat ... Quote
niking Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 (edited) sutra za dz ulaza sa indexom? Edited October 11, 2006 by niking Quote
CrniBombarder Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Втф је у петак?Какав бре верзус?Ич ми није јасно. kud je domacica bas u sredu imam ispit u cetvrtak u 9h Срећа па си учио целу ноћ и прескочио домаћицу.Срећно. Quote
Aurora Calerva Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 ' date='9. 10. 2006, 18:49'] (Pet) 13.10. Can't stop the rock (Helloween special)- DJ Mouse J + dupli program - Dj Mancha Vs. DJ Bogy Helloween kao bend? Posto je Halloween tek za 2 nedelje Quote
shock! Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Втф је у петак?Какав бре верзус?Ич ми није јасно. Срећа па си учио целу ноћ и прескочио домаћицу.Срећно. haha morao sam da dodjem ....evo sad sam stigao kuci kupio par guarani - vec ih cepam celo vece .......ucim do ujutro ako ne zaspim pa..... nije bila losa domacica - onako......bila bolja prosla........ima jedna grupa pesama koja se stalno pusta a smara me za medalju Quote
dushmanin Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 na domacici je uvek jedna te ista grupa pesama Quote
shock! Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 (edited) njah...ne odoh veceras.......niko nece da ide oce biti dizelastine ? oce valjda na domacici je uvek jedna te ista grupa pesama pa i to je manje-vise tacno samo ima tu gomila pesama koje mi je gotivno da cujem jednom u mesec dana dok opet rekoh ima ih dosta koje su davno smorile(Daire,Balkan,Celti - complet,Samar,Za tebe itd.....) al stvarno koliko ima do yaya domacih pesama koje nikad u zivotu nisam cuo u kst-u......sta bi dao da sam ja DJ na domacici Срећа па си учио целу ноћ и прескочио домаћицу.Срећно. polozio sam - 7 a najace da sam ucio posle ksta - zaspao sam za 2 minuta kakva crna guarana Edited October 12, 2006 by shock! Quote
CrniBombarder Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 И после нек` неко каже да се не исплати искулирати пред испит у КСТу(или на домаћици). na domacici je uvek jedna te ista grupa pesama У КСТу је увек једна те иста група песама... Quote
Man at arms Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ja reko' da to nije neko teranje muva ili cak lov na muve? ako dodju gothicarke bice lov na .... necu da kazem! :> P.S.Isao bi samo da smaram pijan ljude oko toga o kakvim se muvama radi Quote
Arak Dai Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Muvanje debelih goticharki strasssnoo... Quote
dushmanin Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 hahahahahahaha sinoc je bilo extra ...samo zelim da znam dali ces ostati sam...200 na sat...+ sve one strane pesme koje su bile IN kada smo bili treci,4ti,5ti osnovne...haail mislim da su mi ovo bile 15te devedesete (za redom)... I need To Get Some Life Quote
She. Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Neeeeeeeeee....propustih i ove 90-te!!!!! Quote
shock! Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 (edited) )... I need To Get Some Life ja sam prebrojao karte iz kst-a koje sam gurao u neku fioku - 182 ... dobre bile 90's.......zatvori se basta.....neeeeeeeeeeeee Edited October 16, 2006 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 wouw. i tu nisu urachunate one koje nisu sachuvane Ja moram finally da vadim lichnu poshto nece vishe da me pushtaju bashta shmrc Shta je sledece zanimljivo? Quote
CrniBombarder Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Биће зезанција вечерас.Не мо`ш да омане. Quote
Recommended Posts