miss Penny Lane Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 ja vala ulazim sa deom u 23h, zabadamo prozor i zurka Quote
:Dea Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Jao, sto je dobro bilo. Prijalo je sto sam dve domacice 80ih propustila. Samo mnogo me nervira sto sve vise pustaju pesme iz 90ih. Quote
miss Penny Lane Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 sad 90e u subotu na proslim je bilo super, iako sam 90% vremena bila u hodniku... Quote
profa Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Kul je bila Domaćica 80, ali gužva, goddamn gužva! Onaj jadni klub će se jedne subote srušiti od tolike količine ljudi... Quote
HellDynamics Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Kul je bila Domaćica 80, ali gužva, goddamn gužva! Onaj jadni klub će se jedne subote srušiti od tolike količine ljudi... svidja mi se ideja .... samo je bolje kada su domatje DVDesete ... ((((X dakle ... ima neko nekog dilera de moz' se qpi c4 ??? Quote
shock! Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 (edited) ali gužva, goddamn gužva! da, mnogo smara......bas mi je prijao LTRB onako srednje popunjen nakon sto sam zaredjao u kst-u samo subotom domacica 80's - tema veceri je takva da sta god pusta najbolje je vece....ali to moze i mora mnogo, mnogo, mnogo bolje....toliko najboljih pesama ne pusta nikad da uvek ispizdim na kraju night-a Edited December 4, 2006 by shock! Quote
:Dea Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Mogli bi oni nekako da malo porisire taj kst. Quote
miss Penny Lane Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 da, stvarno... i da basta radi i zimi... Quote
shock! Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 jao basta.... ........mrzim zimu dosadnu Quote
miss Penny Lane Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 mrzim zimu najvise na svetu... jedva cekam leto, i domacicu u basti Quote
:Dea Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Ja ne mrzim zimu. Ne verujem da opet propustam Alternation. A, sledeci put ce biti tek za dva meseca. Quote
:Dea Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Jel bio neko ovih dana u kst-u? Jel moze da se udje bez clanske? Quote
HellDynamics Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 huh ... nisam bio od subote. Ali nevidim zashto nebi izvadila chlansku kartu ??? Quote
:Dea Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Imam clansku nego nije kod mene i ne znam da li cu moci da je uzmem do subote. Samo bi mi falilo da me ne puste. Quote
HellDynamics Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 PA NASMEJ SE ... trazitje ti samo lichnu kartu (pod uslovom da si zensko) bre ... ((((X mojne se nervirash ... ((((X Quote
miss Penny Lane Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 ma moze bre... reci da si zaboravila Quote
Џрк Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Samo se vi radujte, izgleda da ce ga zatvore, kakvo crno sirenje. Corba je spasio par puta, ali izgleda da je bitka izgubljena. Bice tu neki zesci fensic koliko ja vidim Quote
Џрк Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Pa, necu da dizem dreku nikakvu, ali mislim da nije nikakva tajna da je dekan hteo da da u zakup prostor nekim fensicima jer je lokacija do jaja, samo da se jos sredi. Corba je imao moc, pa je to sprecio. Sada vise nema jer nije vise pri ministarstvu. Saberes 2 i 2 i dobijes 4. Nije tesko zakljuciti da se nazalost nece na tome zavrsiti. Mada, ne bih zeleo da prizivam nesrecu... Ko zna, mozda i ostane. Mislim, red je. Uz Masinac, to je najlegendarniji klub. Quote
MissionVao Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 jeste, a ti "fensici" ce kao da idu u onaj cucavac od wc-a? :) a ako nece samo nam fali da nam se penju gore na fax i koriste nam wc! Quote
Џрк Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 (edited) Pa ne vidim tu neku prepreku, para sve moze. Ako ga recimo bude renovirali za fensi kafic, sigurno ce uraditi nove wc-e, kao i novo sve. Recimo, one cevi na 'plafonu' sigurno nece biti vidljive kao sada Edited December 8, 2006 by Heavy jerk Quote
She. Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Neeeeeeeee...boze... Uzasna vest... Nadam se iskreno da je netacna.... Quote
Џрк Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ma alo, ne dizi dzevu, nisam nista novo rekao. To je opste poznato vec mesecima...ne siri dezinformacije Quote
Recommended Posts