Jump to content

Recommended Posts

Posted
Moj tata je upravo saznao da veceras izlazim i rekao je da nisam normalna.

moji su vec digli ruke od mene :)

Moram da ucim, a ne mogu.

eeee to je moja prica vec neko vreme :D

jebes ispit

Posted

haha

i dunja se pokacila sa svojima ali dolazi

samo kod mene opusteno

keva mi iz zajebancije rekla

mozes da izadjes veceras samo ako mi obecaj da je to izlazak do crkve :)

zena car

@moni: rekla sam duji za emo diskove :)

Posted

Aj' nek mi neko šibne poruku kada i gde se nalazite. Ili moj telefon neće da šalje poruke (probao sam sa Deom), ili sam ja glup.

Posted (edited)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................ne znam sta da kazem............bilo je dobro..........ali kraj.......moze bolje.............sad cu j ada pustim sebi :da:........PARNI VALJAK..........Niko ni nikad nece pustiti,,,,,,,,,BLLLLLLLLLLL :mhihi::muzicar::ph34r:

Edited by shock!
Posted

Koja je sisetina onaj dj. :no: Fit nam nije pustio. A, ja poslednji put kad sam dosla da ga smaram on me pita - jel fit? A, ja reko' - ne ekv ili sarlo i onda je pustio jedno i drugo i to jedno za drugim. :D

Secam se da je bila Rekla je i da sam se odusevila. :da:

Inace od kad sam ustala samo se prisecam sta je sve bilo i sta sam sve govorila i ovako umirem :):):):)

Biljana, bice sve uredu! :da:

Ja ne znam da li cu moci da pijem u sredu.

Posted

Ja isto ne znam kako cu da idem u sredu. Taj dan imam kolokvijum i ima da budem sva nadrndana. Jedini razlog zbog kojeg cu mozda ici je da ne ispalim, ali da pijem nema sanse.

Uci, Bibi, srpska nam je bitnija. :da:

I jos nesto - Moni nema sate. :)

Posted

au brate.......probudili me za bozicni rucak ne mogu viljusku da drzim :) .......

pesama se slabo secam znam da je bilo dobro.......znam da je pustio paklene vozace kao zadnju :rolleyes::rolleyes: ......jebote

DJ je stara sisa - nista nece da pusti.......

SREDA!!! can't wait..... nista ko domacice

KAKO ME JE NEKO UJEO!!! a ne secam se ko :)

Posted (edited)

jao da.....sal od svile i macka :D .....polako rekonstruisem pamcenje.......znaci na kraju - pakleni vozaci, macka , sal od svile, rekla je, neki ekv nisam siguran sta......oci boje meda valjda.....and I'm out :)

i da bre......Noc bez sna i Na badnje vece.....nije hteo Viktoriju i Parni valjak da mi pusti :no:

Edited by shock!