miss Penny Lane Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 http://www.dobi.nu/emo/girls.htm Quote
shock! Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Moj tata je upravo saznao da veceras izlazim i rekao je da nisam normalna. moji su vec digli ruke od mene Moram da ucim, a ne mogu. eeee to je moja prica vec neko vreme jebes ispit Quote
Buba :) Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 haha i dunja se pokacila sa svojima ali dolazi samo kod mene opusteno keva mi iz zajebancije rekla mozes da izadjes veceras samo ako mi obecaj da je to izlazak do crkve zena car @moni: rekla sam duji za emo diskove Quote
Buba :) Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 you are like so eeeemo and stuuuff........ Quote
profa Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Aj' nek mi neko šibne poruku kada i gde se nalazite. Ili moj telefon neće da šalje poruke (probao sam sa Deom), ili sam ja glup. Quote
Buba :) Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 jao i profa dolazi..... weeeeeee ali nema rakije ovaj put Quote
miss Penny Lane Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 e ima da IMa kreceeeeeeeeem Quote
Machka Naopachka Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 svake srede i petka u Underworld-u a gde je to i shta je to i kako je tamo? Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................ne znam sta da kazem............bilo je dobro..........ali kraj.......moze bolje.............sad cu j ada pustim sebi ........PARNI VALJAK..........Niko ni nikad nece pustiti,,,,,,,,,BLLLLLLLLLLL Edited January 7, 2007 by shock! Quote
profa Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Au, kakvo ludilo beše večeras. Ja se pola stvari ne sećam, ali se sećam alkohola. :) :) Vidmo se u sredu! Quote
Buba :) Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 :) a jos i rakije da je bilo ne bi valjalo... meni bilo jebeno dobro ali sam jaaako zbunjena sad i ni daj mi ruku ni zaboravit cu te Quote
:Dea Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Koja je sisetina onaj dj. Fit nam nije pustio. A, ja poslednji put kad sam dosla da ga smaram on me pita - jel fit? A, ja reko' - ne ekv ili sarlo i onda je pustio jedno i drugo i to jedno za drugim. Secam se da je bila Rekla je i da sam se odusevila. Inace od kad sam ustala samo se prisecam sta je sve bilo i sta sam sve govorila i ovako umirem Biljana, bice sve uredu! Ja ne znam da li cu moci da pijem u sredu. Quote
Buba :) Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 ja OZBILJNO razmisljam da ne idem u sredu.... jer... necu moci da se oporavim do srpske,a mora da se uuuchiiii Quote
:Dea Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Ja isto ne znam kako cu da idem u sredu. Taj dan imam kolokvijum i ima da budem sva nadrndana. Jedini razlog zbog kojeg cu mozda ici je da ne ispalim, ali da pijem nema sanse. Uci, Bibi, srpska nam je bitnija. I jos nesto - Moni nema sate. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Haha, chula sam utiske Kako vas volim, vi niste normalni Ja nisam mogla, prvo kao Badnje veche, drugo udario me ofinger u oko . ALi u sredu Quote
Atheist Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 ti ofingeri mora da imaju neke veze sa limunovima... uvek znaju gde ti je oko Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 To nije smeshno . Mogla sam da idem na neki gothic sa krvavim okom Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 au brate.......probudili me za bozicni rucak ne mogu viljusku da drzim ....... pesama se slabo secam znam da je bilo dobro.......znam da je pustio paklene vozace kao zadnju ......jebote DJ je stara sisa - nista nece da pusti....... SREDA!!! can't wait..... nista ko domacice KAKO ME JE NEKO UJEO!!! a ne secam se ko Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 moni ima sate... dakle, :) :) i u isto vreme... ali prvi put me neko zagrlio uz sal od svile ... aaaaaaaaaaaaaa :) bozhe, sad sam se setila kako sam se izgubila uz macku fita ... kao loooooooooodak Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) jao da.....sal od svile i macka .....polako rekonstruisem pamcenje.......znaci na kraju - pakleni vozaci, macka , sal od svile, rekla je, neki ekv nisam siguran sta......oci boje meda valjda.....and I'm out i da bre......Noc bez sna i Na badnje vece.....nije hteo Viktoriju i Parni valjak da mi pusti Edited January 7, 2007 by shock! Quote
Recommended Posts