miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 zadnji su bili pakleni vozaci... macka je bila negde pre havarije sa tobom i prozorom ( prozor nocas mora pasti :) ) a ja sam utonula u zagrljaj uz sal od svile, i nikog nisam tad videla... Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) pre havarije sa tobom i prozorom ( prozor nocas mora pasti ) aaaaaaaaaaaaaaa? toga se ne secam Edited January 7, 2007 by shock! Quote
profa Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Secam se da je bila Rekla je i da sam se odusevila. Jao da, Rekla je! Najbolja pesma Čorbe, ever. Je l' Šal od svile bila na kraju, pre Paklenih vozača, ili ranije? Mnogo se malo stvari sećam, užas - priče sa Deom, Bibilinih... khm, farmerki , Moni u nekakvim zagrljajima, kao i Bibili, shock!-a koji je lutao tu i tamo, i naravno, moje Milene koja je došla! Upravo gledam novčanik, otišlo mi je 1750 dinara :confused: Kako, goddamnit?!?! 220 je otičlo na Merlot, 100 za ulaz, 30 za garderobu. Hm... treba mi malo vremena da izračunam Da, da li je moguće da je 1400 otišlo na pivo? Pošto se konzumiralo samo Laško, koje je 120, a 1400 nije deljivo sa 120 , pretpostaviću da sam od Milene uzeo još 40 dinara (što je vrlo verovatno) te je broj flaša na kraju bio 12. Pih, pa i nije neka količina, ipak je 0,33 u pitanju, a ja sam verovatno popio samo 5 ili 6. Mislim da najveći deo alkohola ipak treba popiti pre KST-a, a unutra samo da se održava nivo... Bože, šta ja pišem........ odo' da ćutim malo. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Profice, jel' me ti uvodish u sredu ? Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) sal od svile je bio pri kraju koliko se secam..... Upravo gledam novčanik, otišlo mi je 1750 dinara ja ne smem ni da pogledam u dzep Mislim da najveći deo alkohola ipak treba popiti pre KST-a naravno......to ja uvek radim......2l pack rules shock!-a koji je lutao tu i tamo ni on ne zna gde je lutao Edited January 7, 2007 by shock! Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 andrej u jednom trenutku si se "malo" jace naslonio na prozor i izbio prozorsko okno, nisi slomio hvala bogu... profo, ja se svega secam, e to je crnjak ... Quote
profa Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) Profice, jel' me ti uvodish u sredu ? As always, srećice. U stvari, to je sada prilično teško izvodljivo ALI videću da li mi ortak radi taj dan, pa da te uvedemo preko njega. Pitao sam i Teu da li hoće u sredu, ali ne odgovara (valjda nema kredit) - dakle Tea, ako gledaš ovu temu javi za sredu. Nego, mogli bi da probamo da okupimo celu ekipu? Edited January 7, 2007 by profa Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 ja sam za i onako mi nije dobro od emotivnih ispada sada Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 andrej u jednom trenutku si se "malo" jace naslonio na prozor i izbio prozorsko okno ......toga se ne secam Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 pa to je bilo negde oko 2 npr... jbt, tek sam sad skontala da si mogao da se iskasapis ... ali hvala bogu, sve je bilo ok mislim, skoro sve *** ja sam sad skontala da cu u sredu biti jako tuzna... hvatace me nostalgija za juce... Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) jel bilo nesto od Bajage? ne pada mi na pamet nista Edited January 7, 2007 by shock! Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 aham... poljubi me koliko mi je poznato. i cini mi se da smo svi urlali uz bajagu kao da nam je poslednje... Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 meni je ortak rekao da se ne bi drao da je dobio 7 na lotou kao ja na "Rekla je" Upravo gledam novčanik, otišlo mi je 1750 dinara Kako, goddamnit?!?! kod mene 1500.....i ja postavljam isto pitanje Quote
Buba :) Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 hahha kako je do jaja kad citam vase postove pa se prisecam svega :) :) :) jebote kako obozavam ove domacice... Quote
:Dea Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Kao sto Moni rece vece je zlo kad se svega secas! Mislim da sam ja najjaca bila kad sam pricala sa Bibi i Borisom. Profo, ti si lik kakvog nema na celom svetu. Obozavam te! Nema sanse da je bilo Poljubi me od Bajage. I da Rekla je najjaca Corbina pesma! Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 i ja ih obozavam jer se seca neko pesme od bajage? ja mislim da je bilo poljubi me ... Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) ja se ne secam poljubi me......ortak mi rece da je bilo ti se ljubis na tako dobar nacin......ja se ne secam ni toga Edited January 7, 2007 by shock! Quote
:Dea Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Nije bila Poljubi me, Moni, ne tripuj. Joj, u sredu kad puste Marcela! Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 da, bila je ti se ljubish, setih se... imam osecaj kao da imam neku bolest :) ewo kad sam tu i da napishem nekoliko hintova: PROFA: Ja nisam bas mislio da si ti u nekom tom fazonu... mislim swinger JA: hoces da sednes? jer si dobro? SHOCK: ma dobro sam ( propada u rupu u kojoj je nekad bio prozor i nedefinisano se kezi) *** meni je najlepse bilo kad je bila macka i na badnje vece i sal od svile Quote
Buba :) Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 ono badnje vece u sred veceri nikako nije bilo ok po moju psihu... Quote
:Dea Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Ko se seca kada je Profa trazio da mu namazem karmin? I kada sam ja ostavljala tragove njemu i Duji? ono badnje vece u sred veceri nikako nije bilo ok po moju psihu... O, da! :cry: Inace ceo dan vrtim Kazaliste i Ekv. Quote
miss Penny Lane Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 to sa karminom :) da te podsetim dunja, neko te je slikao dok si ostavljala duji trag na telu njegovom... *** ja sam plakala kad je bilo na badnje vece... hvala bogu svi su bili toliko pijani da me niko nije video... Quote
shock! Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) JA: hoces da sednes? jer si dobro? SHOCK: ma dobro sam ( propada u rupu u kojoj je nekad bio prozor i nedefinisano se kezi) .......ovo me podseti na cuvenu exkurziju u 2 godini....... Razredna - Jesi pijan? Ja - Ma nee(pada naglavacke sa stepenica) Edited January 7, 2007 by shock! Quote
Buba :) Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 svi smo plakali izgleda na tu pesmu Quote
Recommended Posts