Simadin Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) sad pocinje da mi bude bedak sto nisam dosao odmah... ali kad ste me ti i Uros upoznavali jedan sa drugim :) kraljevi! obozavam vas! Jes' vala, i ja pozelim da budem gej kad se pogledam u ogledalo Znaci jedan od njih se zove Uros? Napredujemo Ja se ne secam ni sta sam sve lupao, a kamoli ko se kako zove.. Moraces da mi prepricas kad se budemo videli Edited January 15, 2007 by Powerslayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ok, svih 4,5 minuta u ti ispricati potanko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Da li je Powerslayer onaj decko iz wc-a sto je pricao na engleskom sa Moni, pa sam se ja zbunila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 yup dea, that's him Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Jbt, na domacici 80ih sam izgubila jednu od svojih omiljenih mindjusa koja je bila poklon od moje prve srednjoskolske ljubavi, a u sredu moju klopmu koju sam donela iz Holandije. Nikad vise sa dragocenostima u KST! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) au sta sam ja sve izgubio u kstu:)))......highlight je bilo gubljenje dobitnog tiketa na 11700 Edited January 16, 2007 by shock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ja sam nasao neke djindjuve-alke bijou fazon pre par nedelja.. Ali mi se cini da su stigle do vlasnika/ce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flight_Of_Icarus Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Joj Simo koliko si bio pijan u subotu. Zaboravila sam kakav si car kad se napijes (i inace si al ovo je drugacije ) Celo vece si trckarao i ispustao raznorazne zvukove Bas je bilo dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 :) ja nita nisam izgubila u ksty osim mobilnog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Joj Simo koliko si bio pijan u subotu. Zaboravila sam kakav si car kad se napijes (i inace si al ovo je drugacije ) Celo vece si trckarao i ispustao raznorazne zvukove Bas je bilo dobro! Vrh bese Bio sam totalno zaboravio na svoju staru meru zvanu "litar crnog vina + otprilike isto toliko koka kole, mozda malo manje", pa sam se te veceri podsetio i.. meni do jaja Jedino sto sam usrao omiljenu mi nezno plavu majicu Glupi debili sto se guraju.. Nikad vise crno vino u kstu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 kako je bilo na mooooooooovanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) na mooovanju bilo sranje a bogami i veceras na back2back-u.........nema zive duse.......ne znam sta se desava sa kstom........nema ljudi....pre nego sto su poceli da traze clanske subote su bile tako pune da nije moglo da se dise.......bolje tako nego ovako ....... jedva cekam sledecu domacicu 80's da pazarim flajku tekile za sebe pa da bude do yaya kako god..... Edited January 21, 2007 by shock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 :) pa ni ja ne znam zasto je prazno ... ja ne idem do 3. marta... moraces da pricas kako je bilo na toj domacici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 morace i meni neko da prica detalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ja, kao always-sober, pobrinucu se da vam sve bude isprichano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 super... i da, majo, samo nemoj sve bukvalno da shvatas kao pijana biljana koja je nemanji rekla : Nemanja, pozdravila te Moni ! pri tom, ja nisam bila ni u ksty, nego gajbi :) sad, uopste ne znam sta sam htela da ti kazem andrej - samo dalje od prozora molim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ja, kao always-sober, pobrinucu se da vam sve bude isprichano to je dobro andrej - samo dalje od prozora molim vazi ..... domacica 80's i domacica obicna su jedini nightovi jos na koje mi se bas ide i to zbog zike.....na ostale kad dolazim vise je to zbog drustva,cirke,navike...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 nema tu wazhi :) morash da ne pijesh obetjaooooooo si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 nema tu wazhi :) morash da ne pijesh obetjaooooooo si :) pa nije to zauvek ......napravio sam neki kompromis - pivo stvarno ne pijem do daljnjeg(leta).....a jednom u dve nedelje kupim neku kvalitetnu zestinu - two fingers ili finlandiu recimo i napijem se posteno .....i to ce naravno da padne na domacicu 80's .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 :) o , bozhe... ja pijem samo vino od danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Ko je bio u Rupchagi u petak i u subotu, video je show samo takav. U petak smo again izveli striptiz na Sisters of Mercy - Temple of Love, a u subotu smo gledali pijanog Ronina kako dvaput poliva istu ribu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layla Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Imam pitanjce... Jel' pustaju bez clanske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Moj ti je savet - lepo odjesh na veche i izvuchesh odmah chlansku i ne cimash se vishe oko toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) a sta ako nema index licnu sta vec?! verovatno ne moze da izvadi pa zato i pita edit: a posto vidim da je 86o, onda se slazem s tim sto si napisao Edited January 24, 2007 by bibili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts