Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja jedva cekam cetvrtak i moje lepe zene... khm, nadam se da ce se mr.opaki pogled pojaviti, it's about time :):wub:

a mozda padne i chick fight :violent: :violent:

Hah, pa pre ce se pojaviti mr. Opaki pogled nego Mr. Sweet and tender hooligan. :sad:

Da, da bice fight like a girl club. :) i Girl just wanna have fun. :zeleni:

Posted

Ona se jednom krljala sa njim i rekla je da nece opet. Tako da opusteno... Necu da je zovem, a i ona se ne bi tukla. Mnogo je fina. Iako mrzi nasu metu. :)

Ijao zelim SKA! :zeleni::mhihi:

Posted

Sta god da si smislila to tako nece biti. :) S obzirom na nasa psihicka stanja i promene raspolozenja. :)

Moramo bre da zovemo Kicica u cetvrtak kad se napijemo. :wub: Idem da mu zvonim na vrata. :)

Posted

Naravno da nema veze ni sa kim ali, ZENO, skontaj da ja posle Alomovarovog filma mogu samo da placem, a ne da idem u kst i da pijem i da se veselim.

Posted

I u subotu je bilo dobro.

Onaj zlikovac Vojvoda me nagovorio da izadjemo.

Bilo mi je super valjda zato shto je bilo svega desetak ljudi koje poznajem... A bilo je i Bijelo Dugme... A i neki pijani lik (pretpostavljam shock!) se drao Tuga, Ti i Ja, pa sam mu napolju pripomagao iz daljine (mada ja lichno preferiram Ako, Ako..)...

Ah, da, i napio sam se again. :D

Jedino shto je DJ bio smor pa je odbio Kerber - Bolje Da Sam Druge Ljubio.

A za VitkeSnajke, molim forumashe da dodju u shto vecem broju. Mancha DJ reche da ako se ustanovi ekonomska isplativost, bice pomereno za subote, shto, verujem, svima nama mnogo vishe odgovara. So be there or be destroyed! :D

Posted (edited)

Ne napisah da je subota bila ekstra, iako nije bilo naših žena :no: Ja bio sa Milenom :wub:, opet smo ušli mnooooogo kasno (bilo je već 2:30) tako da je zabava kratko trajala, ali ono... zezanje. :)

@CrniBombarder: Čoveče, u poslednje vreme propuštaš najinteresantnije večeri, na kojima se pojavljuju izvesni interesantni ljudi. :bigblue:

Edited by profa
Posted

azra me podseca na sinoc :) padam po onom sljunku sa sve mobom i pevam balkan :) a profo, samo da znas koliko puta smo te pomenuli... :wub:

Ja se ne secam da smo pominjali Profu. :) Secam se Tatoo-a :D mozda je bilo tad. :D Vazno je da se secam svih drugih bolesnih situacija. :)

Jedva cekam cetvrtak. :rockdevil: