miss Penny Lane Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ja jedva cekam cetvrtak i moje lepe zene... khm, nadam se da ce se mr.opaki pogled pojaviti, it's about time a mozda padne i chick fight :violent: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ja jedva cekam cetvrtak i moje lepe zene... khm, nadam se da ce se mr.opaki pogled pojaviti, it's about time a mozda padne i chick fight :violent: Hah, pa pre ce se pojaviti mr. Opaki pogled nego Mr. Sweet and tender hooligan. Da, da bice fight like a girl club. i Girl just wanna have fun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 :) jao, jedva cekam... ma ima svi da dodju... blago njima a i nama... u krajnjoj liniji, uvek mogu da se ljubim sa mojom jelenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Jer ludilo je totalno. Kako kod da bude nikad se ne zna zasto je to dobro. Vazno je da cu ja da se odsrafim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 i ja odoh da ponovim ono malo sto sam naucila widimo se sutra u pola 9 kod meka :wub: jer looodilo je totalno zheeeeeeneeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Bice - Ajmo, zene fanki fanki. Mogla bih da zovem i moju Ivu da ide sa nama. Ustvari necu idalje samo ljuta na nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ja mislim da treba da je zoves ... cisto zbog tuce bice veseljeeeeeeeeeeeee ska ska ska iako je whitesnake... e, ali ako dolazi Iva nista od Nemanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ona se jednom krljala sa njim i rekla je da nece opet. Tako da opusteno... Necu da je zovem, a i ona se ne bi tukla. Mnogo je fina. Iako mrzi nasu metu. Ijao zelim SKA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ITALIJANSKA SKA SKA SKA SKA ne bi se tukla? e bedak... nema veze, vec nas je vise od pet odoh p.s. imamo ok mesta za fest, ne brini a i smislila sam sta cemo da radimo 3.3. odusevices se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Sta god da si smislila to tako nece biti. S obzirom na nasa psihicka stanja i promene raspolozenja. Moramo bre da zovemo Kicica u cetvrtak kad se napijemo. Idem da mu zvonim na vrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 :) mozhe... ne, ovo je plan u vezi stizanja, cirkanja etc. nema veze sa goodbye teens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Naravno da nema veze ni sa kim ali, ZENO, skontaj da ja posle Alomovarovog filma mogu samo da placem, a ne da idem u kst i da pijem i da se veselim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 dobro onda... *** bilo bi lepo da bude ekv ili haustor vece... uskoro ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 I u subotu je bilo dobro. Onaj zlikovac Vojvoda me nagovorio da izadjemo. Bilo mi je super valjda zato shto je bilo svega desetak ljudi koje poznajem... A bilo je i Bijelo Dugme... A i neki pijani lik (pretpostavljam shock!) se drao Tuga, Ti i Ja, pa sam mu napolju pripomagao iz daljine (mada ja lichno preferiram Ako, Ako..)... Ah, da, i napio sam se again. Jedino shto je DJ bio smor pa je odbio Kerber - Bolje Da Sam Druge Ljubio. A za VitkeSnajke, molim forumashe da dodju u shto vecem broju. Mancha DJ reche da ako se ustanovi ekonomska isplativost, bice pomereno za subote, shto, verujem, svima nama mnogo vishe odgovara. So be there or be destroyed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 to je sigurno bio shock! on je trademark kst-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 to je sigurno bio shock! naravno da jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 naravno da jeste Ala ti falshirash na niskim tonovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 u takvom stanju vrlo verovatno Evo me, noći, stara prijateljice opet njoj ću poći niz duge puste ulice....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profa Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) Ne napisah da je subota bila ekstra, iako nije bilo naših žena Ja bio sa Milenom , opet smo ušli mnooooogo kasno (bilo je već 2:30) tako da je zabava kratko trajala, ali ono... zezanje. @CrniBombarder: Čoveče, u poslednje vreme propuštaš najinteresantnije večeri, na kojima se pojavljuju izvesni interesantni ljudi. Edited February 6, 2007 by profa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 bilo bi lepo da bude ekv ili haustor vece... uskoro ... Ekv ne verujem jer je bilo skoro. A Haustor bi mogao. Ili Azra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 azra me podseca na sinoc padam po onom sljunku sa sve mobom i pevam balkan a profo, samo da znas koliko puta smo te pomenuli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 azra me podseca na sinoc padam po onom sljunku sa sve mobom i pevam balkan a profo, samo da znas koliko puta smo te pomenuli... Ja se ne secam da smo pominjali Profu. Secam se Tatoo-a mozda je bilo tad. Vazno je da se secam svih drugih bolesnih situacija. Jedva cekam cetvrtak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 haustor vece... uskoro ... bilo bi divno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Dunja, pomenuli smo ga par puta, Uros je pricao sa njim o onim teorijama zavere, pa je pominjao juce Profu u vezi toga :) jbt, ja sam totalno prsla, bilo mi je super... sinoc... ada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) jaoooo jedva cekam sutra domacicu.....pun mi qrac ovog ispita jedva cekam da izadjem malo Edited February 6, 2007 by shock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts