Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dunja, pomenuli smo ga par puta, Uros je pricao sa njim o onim teorijama zavere, pa je pominjao juce Profu u vezi toga :) :) :)

Setila sam se posle. I onda sam ja rekla da ce on i Milena da se vecnaju. :wub:

Setil sam se i jos gomile stvari, ali o tome cemo sutra.

WS! :rockdevil: Ako bude kao na afterparty-ju bice fenomenalno! :rockdevil:

Posted

svi domacica a niko nije bio :razz::razz: .........bilo onako......na momente do yaya na momente smor.....al zato na kraju "Sve jos mirise na nju" konacno i to pijan da cujem :mhihi: ..........i jos plus video "nju" danas posle nekog vremena.........jebote :zeleni: .......sutra WHITESNAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............ :muzicar::muzicar::muzicar::muzicar::muzicar::muzicar::muzicar: .............TOOOOOOOOOOOOOO.................kako ce samo biti dobro.......inace veceras nije bilo zive duse :no::no: .

Posted

AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Vecheras VitkeSnajke!!!!!!!!!!!!

Can't wait!!!

Dogovorih se sa Manchom i Goxyjem da ponesu jedan moj "izvesni" diskic... Muhahaha Redneck Girlfriend - G.H.F. muhahaha...

I da, zabranih da puste Firehouse.

Posted (edited)

prvo....sorry ljudi za sinoc ja se ne ne secam nicega ali Pedja mi je pricao......nazalost......

prevarila me prokleta rakija a jos plus sam na dijeti nista konkretno nisam jeo ceo dan - prazan stomak....

znaci u zivotu se nisam tako napio......izgubio sam sve zivo......lovu,kljuceve......pocepao farmerke....otekla mi saka, noga, sav sam razderan stigao gajbi u 9h....................katastrofa jebote........pivo ne pijem vec neko vreme a posle ovoga bataljujem i zestinu.......jebes alkohol.....od Ws-a nisam cuo nista a i bilo bas malo ljudi

Edited by shock!
Posted

maaah, malo ljudi bilo za petak, a ozvuchenje me ubija vec koliko dugo, ne znam shto ne srede to. i opet neki chudni Cirkoni i Cirkonke invadiraju mesto.... :)

s druge strane, doshla sam do zakljuchka da uopshte ne vredi izlaziti. ikuda.

Posted

Meni je u petak bilo skroz kul (kako te bre nisam video, bibili?!?!). Pustili su i originalnu Enjoy The Silence (i spot), koje se ne sećam kada je poslednji put bila u KST-u - uvek ide remix. Jebem li ga, malo vina i piva i sve je ok. :)

Posted

Ovako:

1) VitkeSnajke su bile super, izbor pesama VRH, drushtvo malo ali odabrano i to je super (bolje nego milionske guzhve subotama). Mancho & Goxy, puno hvala za Warlock, ZZ Top i ostalo, a dabogda umirali u mukama po 5 meseci obojica zbog pushtanja Firehouse - All She Wrote;

2) Subota '90. je bila ekstra, samo, kao shto rekoh, preshljemao sam se pa se ne secam mnogih stvari... A trebalo bi...

Posted

mene nece biti do 3.3. :da: profo, tad idemo zajedno samo da znas, domacica je '80ih...

whitesnake :no: nekako, bio mi je lep samo jedan deo u hodniku ( ovde se dea javlja, quotuje me i kaze : " Izgledali ste kao ono troje iz "Sanjara" :) :) :redface: ) a ostatak je bio zanimljiv ali bolan - imam modricu na kolenu :) eto, sta se desi, kad pokusavate drugara da podignete sam poda :)

Posted

Ma meni je na Snajkama bilo najjache onda kad je Goxy pustio ZZ Top - Gimme All Your Lovin', a neki likovi pokushali da skinu koreografiju koju standardno izvodimo Ragnanor, Gotmog, Michael i ja, i izgledali su kao bedne kopije... Chak su neke cice pored nas komentarisale nama neshto kao "aj' se vi nacrtajte na binici, ovi su jadni..." :D Jebiga, omatoresmo!

Posted

zna li se kad ce da bude sledece vece nekog benda?

haustor :wub:

Queen :wub:

Profchek, iskreno se nadam da dolazis 3.3. na domacicu 80ih jer sam ja vec rekla Tei i Maji da idu sa nama i da ces ti da ih uvedes. Zvali smo i Plejga, ali on je penzos, mozda ga i dovucemo. :D

Posted
Profchek, iskreno se nadam da dolazis 3.3. na domacicu 80ih jer sam ja vec rekla Tei i Maji da idu sa nama i da ces ti da ih uvedes. Zvali smo i Plejga, ali on je penzos, mozda ga i dovucemo. :D

Ako budem u Beogradu ok, ali uvođenje ne zavisi od mene već od ortaka koji radi unutra. Jebem li ga, valjda mu neće biti veliki problem da uvede dve maloletnice. :)

Kad je bre Maji rođendan? Ja sam mislio da je ona već uveliko punoletnica. :redface: