IRA Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 :) :) ma sta ces bre u kstu....don't do it there are better things in life LIVING DISSECTION Imas li ti neku pametniju ideju sta bih mogla da radim Quote
:Dea Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 @Ira - I mi dolazimo dosta kasnije jer idemo na Fest. Ajde dogovoricemo se preko myspace-a kada i gde cemo se naci. Quote
shock! Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 (edited) i Pedja ide na fest pre a ostali na kopaonik......blejacu ja sam sutra vidim ja ....jos ako bude kisa Edited March 2, 2007 by shock! Quote
:Dea Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 (edited) eto mene oko 1, pola 2 Batice, sto tako kasno? Jbt, ne verujem koliko nas puno dolazi. Kako ce nam dobro biti! Ovo ce definitivno biti treca THE domacica! U, taman cemo da pokupimo Pedju i sherujemo taxi sa njim. Profo, ili ko god udje prvi neka zabode prostor kod prozora jer ce nas biti bas puno, pa da se ne skuvamo. Nadam se da cu moci da unesem vodku u Sava centar. Edited March 2, 2007 by dea Quote
shock! Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Kako ce nam dobro biti! Ovo ce definitivno biti treca THE domacica! znaci tako vi planirate .......onda cu ja biti zaduzen za prepricavanje u nedelju ....ko bi reko Quote
:Dea Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 znaci tako vi planirate .......onda cu ja biti zaduzen za prepricavanje u nedelju ....ko bi reko A, ne. Mi cemo se svega secati. Quote
Buba :) Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Batice, sto tako kasno? moram kod mihajla na rodj pre i verovatno onda s jeremyjem dolazim i .... Quote
miss Penny Lane Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 uh... ne znam ... ne znam koliko cu bas moci da se zezam, ali obecavam, i will try ... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Ma moci cesh I ja dolazim najverovatnije Quote
:Dea Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 (edited) Nema bedacenja bre! Idemo zene, ludilo, zezanje, cirkanje, djuskanje, hips don't lie i tako to! I nikom nije lepse neg' je nam! Edited March 3, 2007 by dea Quote
Buba :) Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 ako vidim nekog izbedacenog, najebao je od strane mene, a svi znamo kako sam krupna i opasna, tako da ...pazite se Quote
Buba :) Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 eto sad sam srecna kad vidim da se smejes Quote
WIZARD OF GORE Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 (edited) Imas li ti neku pametniju ideju sta bih mogla da radim ima miliJon mesta koja su bolja od ksta :) recimo ono mesto na kome sam bio do pola osam Edited March 3, 2007 by NUNSLAUGHTER Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 bilo je diwno :wub: diwnoooooooooooooo zeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee apsolutni hit je bio ono sa nemanjom u hodniku ja - ajde da mu pridjemo sad. daj mu tu votku da pije bibi - kako da mu pridjem ? ja - lepo, sedi preko puta nas bibi - moni ali ja ne mogu da ustanem. ja- dobro. i onako ja hocu jos votke. * boli me desna nogaaaaaaaa ... jbt, kako sam pala to je kad je covek optimista i misli da moze da podigne mnogoooooooooooo kilograma. * pesme su bile diwne... ubi onaj sal od svile na kraju Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 KST ide protiv svih zakona fizike, hemije, matematike, biologije, anatomije i slichno.GDe je stalo onoliko ljudi? Zaboga. Gomila nekih dizelasha koji su me ispresretali kad sam izlazila. Pesme uglavnom standardne, sve je uglavnom standardno. Eto, samo mi je drago da sam videla neke ljude i to je to. Quote
Buba :) Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 apsolutni hit je bio ono sa nemanjom u hodniku ja - ajde da mu pridjemo sad. daj mu tu votku da pije bibi - kako da mu pridjem ? ja - lepo, sedi preko puta nas bibi - moni ali ja ne mogu da ustanem. ja- dobro. i onako ja hocu jos votke. kad nisi normalna i nemanja:jesi dobro? ja: molim?? nemanja: dooobro? ja:aaa?? nemanja:jesi li dobro?? ja: aaa pa jesam jesam, odlicno! nije bila THE, ali ipak je divna neki lik: sarah jessica parker, jesi li to ti?! ja: dusane jel imam nesto sprzeno na ramenu (i pokazujem mu) dushan: biljana to je lakat Quote
shock! Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) bilo je dobro....kraj je bio extra mada bedacki....i bila je prevelika guzva......jebote sav sam od vina flekav ostao...........jel sam ja to pusio koliko se secam !?!? boli me desna nogaaaaaaaa ... jbt, kako sam pala sorryyyyyyy........ to je kad je covek optimista i misli da moze da podigne mnogoooooooooooo kilograma to je kad pijan covek zapne za jebenu ivicu Edited March 4, 2007 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 @shock- O, da. Pushio si, i to prilichno komichno Quote
shock! Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 komicno a .......neiskusan sam ja ..... Quote
Recommended Posts