VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 PA da, dodushe nechemu jesi iskusan(alkoholisanje ). Dobar i realan potpis Quote
:Dea Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 E, bas sam i ja rekla da nije bila THE, ali je bila dobra, nekako skroz drugacija. Bibi, tvoj potpis apsolutno opisuje moje stanje od sinoc do sad. Hah, opet su ti rekli da licis na Saru. Guzva je bila nikad gora i ne verujem da nisu oslobodili mali klub! Pesme u toku veceri su bile bas bezveze, ali su se izvukli na kraju. Puno balada. Signali u noci. I fajront je bio kasnije koliko mi se cini. Secam se kako nikome nisam dala vodku i kako sam bila u panicnom strahu da cu se brzo otrezniti. I moja majica je ispolivana vinom. Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 joj biljana to sa nemanjom i da, zazmurila si na jedno oko kad si pricala sa njim :) aaaaaaaaaaaa jbt, ali kako smo bile smesne shock - nema sad izvinjavanja nisi normalan ... ali kako samo smesno drzis cigaru... :) btw, pedja kaze da nisi zapalio pljugu 6 meseci uopste nisi delovao pijano... dunja - volim te bilo je diwno... jbg, ja sam malo previse pricala o necemu sto ne treba ali jbg sad joj, jedva cekam sreeeeeeeeeeeeedu Quote
shock! Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 PA da, dodushe nechemu jesi iskusan(alkoholisanje ). to jeste ........mada odvikavam se......juce mi recimo uopste nije prijalo u sredu necu da pijem nista btw, pedja kaze da nisi zapalio pljugu 6 meseci kojih crnih 6 meseci.....zadnji put sam zapalio pljugu u gimnaziji uopste nisi delovao pijano... pa nisam bio pijan nesto posebno......onako malo - 2l vina popio izgazili su me za sve pare...... Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 meni jos nije dobro... mrzim jutro posle pijanstva najvise na svetu. treba mi 12 sati da se sastavim... u sredu poslednje obeznanjenje i kraj - zeneeeeeeeeeeeeeeee onda nestajem iz drustvenog zivota ksta jedno mesec dana moram da ucim... jer bio juce el.org? ja sam htela da mi puste ovo : Prljavo Kazalište - (Zlatne Godine, 1985) - Heroj ulice Uvijek sam zelio biti heroj Ne kao James Bond, prokleti tajni agent Zelio sam biti heroj, heroj ulice Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat. Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice Ja bih bio Romeo, a ti Juliet Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice Koji ce promijeniti bas citavi svijet. Prisiljen da razmisljam, ja shvatio sam sve Nisam roden da budem heroj O ne ne ne. Uvijek sam zelio biti heroj Ne kao James Bond, prokleti tajni agent Zelio sam biti heroj ulice Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat. Uvijek sam sanjao da je neko drugo vrijeme Ja bi bio Romeo, a ti Juliet Uvijek sam sanjao da sam ja heroj Koji će promijeniti baš čitavi svijet. Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 e, treba da idem u subotu na neko sranje u kst. sta ce se uopste pustati? Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 i da... bio je samo jedan bajaga sto nije fer zaista... i bilo je previse b.dugmeta... i mogla je da bude AZRA ako znas bilo sto na kraju... da se lepo raspadnemo... * " DA LI MZOES DA LI ZELIS DA SI TAKO JAKA? " Quote
shock! Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 jer bio juce el.org? Debela devojka je bila sta ce se uopste pustati? 90's sledece subote mrzim jutro posle pijanstva najvise na svetu to jeste .........ja kad sam mamuran uvek blejim na keju i cepam guarane i coca-cole..... Quote
shock! Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 i bilo je previse b.dugmeta... ja se secam Za Esmu i Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo............bilo jos nesto? i stvarno treba vise Bajage da pusti.....Pilote i Djavole ne pusti skoro nikad.... bila "detektivska prica" Quote
Buba :) Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 kojih crnih 6 meseci.....zadnji put sam zapalio pljugu u gimnaziji kako seres, ja sam ti letos davala cigare u kstu Quote
shock! Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 kako seres, ja sam ti letos davala cigare u kstu hahahha toga se ne secam Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 ja kad sam mamurna slusam neke srcedrapajuce pesme i ne ustajem iz kreveta do 5-6 popodne... ja vise wolim modernu devojku... koju nikad skoro ne pustaju... Quote
shock! Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 uf ja uvek gledam da sto pre izadjem iz kuce...... dobro je sto DJ polako poceo da kapira da treba da pusta vise balada na kraju......samo tako nek nastavi...... a jedva cekam leto i bastu............smara klub......guzva,vruce,zagusljivo,smrdis na duvan,izgaze te..... Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 basta... bibi ajde sa nama u sredu ... Quote
Buba :) Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 ne verujem da cu moci. ustvari...mozda. videcu kako se dogovorim s mojima... a posto koliko znam nema ama bas nista zanimljivo za vikend, postoje velike sanse Quote
IRA Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Ono je bila prevelika guzva za moj ukus stvarno nije normalno sto pustaju onoliko ljudi Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 ajde molim te... bilo bi bas super... stwarno se najbolje ljubis, niejdan tip ti nije ravan Quote
:Dea Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) Ova tema Moni, bile su ti i Svecane bele kosulje. Bibi, ajde u sredu. Idu samo zene (cak i Nastju dovodim) idemo da docekamo 8i mart zajedno i da se odvalimo, a onda karantin. Mora se poceti strebati za april. Setila sam se jos nekih stvari. Sto smo se mi dodjavola pogubili onako uz Pljuni i zapjevaj? Kao neki najgori jugonostalgicari. Jedva cekam sredu. Mnogo je vise volim sad. Nadam se Marcelu. Edited March 4, 2007 by dea Quote
Buba :) Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) eto ja se radi tebe nadam marchelu odvaljivanje obavezno, a svim silama se trudim da dodjem batice mi ne znam uz sta nismo skakale... ali ti moni koje mene terate kad je krenula pojescu sve kolachice p.s. a potpis je jedan veliki wub Edited March 4, 2007 by bibili Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 dea potpis je samo mi nije jasno kad su bile svechane bele koshulje ne mogu da se setim eeeeee bibi moja devojka a i ti dunja polako ali sigurno podlezes globalnom uticaju Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 ko jos moze nama da odoli? :) snimi mi potpis * kafa? u utorak uvece? Quote
Buba :) Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 sutra oko 2 kafa u kstu?! u utorak sam do 9 na faxu i imam mnogo da radim kad dodjem gajbi Quote
Recommended Posts