The Eagle Nature Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 ... stoga posto ja nemam nameru da jurim po ulici ljude sa majicama Opeth-a sa nozem Pazi, ideja ti nije uopste tako losa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hornburg Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Ponovo ce sada, u ovaj petak biti vece death/black metala spojeno sa Slovencem i njegovim izborom muzike. To je drugi put da ja pustam muziku sa njim i od sada ce uvek biti tako zbog dobrog odziva na svake dve nedelje. naravno, ukoliko bude doslo do izmena ja cu ih ovde uneti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 JEJ!!! Opet Satyricon i Immortal (ovaj put bi moglo da bude ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Ponovo ce sada, u ovaj petak biti vece death/black metala spojeno sa Slovencem i njegovim izborom muzike. To je drugi put da ja pustam muziku sa njim i od sada ce uvek biti tako zbog dobrog odziva na svake dve nedelje. naravno, ukoliko bude doslo do izmena ja cu ih ovde uneti. Ah lorde, donosim ti sutra neku zajebanu psihodeliju, da malo podignemo narod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Otvara li se bastica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Bashta je vec otvorena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Sinoc je muzika bila . Smorili sa heavy-em . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Smorili su sa heavy-em ..... Zato sam ja blej'o u basti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Upadoh sinoc slucajno na 80e,hehe ,ko sve tamo nije bi,od najokorelijih blackera preko gotha do fensijane.Ok je atmosfera bila,samo sto sam ja bila mrtva umorna pa nisam bas skakutala.Bas volim bastu,mnogo je bolje nego ono gusenje zimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Nisam zgutala X sinoc, a opeth sam pala u trans. Cisto da jos jednom potvrdim: "osamdesete" su definitivno najbolje vecheri u KST-u EVER!! Ne postoji bolja i jeftinija (javna) zurka u gradu! Dobro, u stvari i rejvovi su konZa, ali ovo je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Sinoc je muzika bila . Smorili sa heavy-em . zato su judasi u sofiji otkinuli.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 zato su judasi u sofiji otkinuli.... Ne seri da si ishao...Ima sve potanko da mi isprichash kako je bilo ...Dolazis u KST u ponedeljak? A na HIT vecheras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Ja sam bio posle koncerta Metalike i to je prvi put da sam ove godine otisao (mislim) ... al su sredili kst svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Nisam zgutala X sinoc, a opeth sam pala u trans. Cisto da jos jednom potvrdim: "osamdesete" su definitivno najbolje vecheri u KST-u EVER!! Ne postoji bolja i jeftinija (javna) zurka u gradu! Dobro, u stvari i rejvovi su konZa, ali ovo je... Sta se konkretno pusta tada? Nisam bio, mada je azal trebalo da mi da izvesni disk. Bas mi se nije izlazilo na celu noc, a ortak s kim bih blejao cisto neko vreme je pobegao u rodno selo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Nisam zgutala X sinoc, a opeth sam pala u trans. Cisto da jos jednom potvrdim: "osamdesete" su definitivno najbolje vecheri u KST-u EVER!! Ne postoji bolja i jeftinija (javna) zurka u gradu! Dobro, u stvari i rejvovi su konZa, ali ovo je... To su takozvani Gay night-ovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 To su takozvani Gay night-ovi zasto gay? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 (edited) Pa ono nije da ih nije bilo. A jos kad ti se ortakinja nalozi na jednog,muka ziva. Edited June 21, 2004 by Livia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 mislim da sam jenom rekao da ja njih neprepoznajem da mi nije onaj kolega sa posla uh , ah jaooooo ( ma jok ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 (edited) Ima li metala veceras? Edited June 21, 2004 by ABIGAIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flight_Of_Icarus Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Nisam zgutala X sinoc, a opeth sam pala u trans. Cisto da jos jednom potvrdim: "osamdesete" su definitivno najbolje vecheri u KST-u EVER!! Ne postoji bolja i jeftinija (javna) zurka u gradu! Dobro, u stvari i rejvovi su konZa, ali ovo je... Jednom sam bila na osamdesetim i bila je ooogromna guzva, nije moglo da se dise i prosek godina je bio trideset. Da li je uvek tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Nisam zgutala X sinoc, a opeth sam pala u trans. Kids.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Jednom sam bila na osamdesetim i bila je ooogromna guzva, nije moglo da se dise i prosek godina je bio trideset. Da li je uvek tako? Nije tako Pogotovu kada vidis nas nekoliko (Greeter, Ater, Eror, Wolf i ja) u centru kako "igraju" uz "I need a hero" A ti znas koliko smo svi mi Gay... a bogami dve ribe koje su bile do mene su se jace izvatale A s'obzirom da je to bilo za vreme skolske godine tako da nije bilo mnogo ljudi, ali zato ce ih sada biti Ihahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spiritual holocaust Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Smorili su sa heavy-em ..... Zato sam ja blej'o u basti Zato nam je Zuzulio bio u top formi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Nije tako Pogotovu kada vidis nas nekoliko (Greeter, Ater, Eror, Wolf i ja) u centru kako "igraju" uz "I need a hero" A ti znas koliko smo svi mi Gay... a bogami dve ribe koje su bile do mene su se jace izvatale A s'obzirom da je to bilo za vreme skolske godine tako da nije bilo mnogo ljudi, ali zato ce ih sada biti Ihahaha Konfuzije moj desnonozni, ne pricaju oni o tome. to na cemu smo mi bili je Back to Back Party, koji se odrzava cetvrtkom u proseku jednom mesecno. ovde se prica o redovnom terminu 80's subotom. dakle, nemoj ljude bezveze da lozis, nije to ista manifestacija (a ni da ima otkrivas kakav genijalan RETRO & GAY night postoji, pa da svi nasrnu ) i da, tada se ne pustaju samo 80's tako da... a Holding Out For a Hero je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 ... i da, zna li se na kraju ko radi Gothic night? (da ne kazem ko je DJ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts