Simadin Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 bice za mesec dana, a posto nema nista na ovaj fazon ovih dana, vodi nas powerslayer u provod Vodim vas u Cobanov Odmor, na veprovu glavu u saftu i domacicu (a la Nedeljko Bilkic). Deal. Quote
Buba :) Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 aj radije na neke postene pljeskavice s lukom ...a domacicu cemo lako naci Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Monin tata je rekao da kupimo keks Domacicu i zabodemo negde. Daj da kupimo alkohol, zabodemo negde i pevamo. Quote
Buba :) Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ako ne bude padala kisa, ja sam za! pazi... jel u sredu svirka profina?! ako da... odemo tamo a posle na kalish ili tako negde do jutra Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ako ne bude padala kisa, ja sam za! pazi... jel u sredu svirka profina?! ako da... odemo tamo a posle na kalish ili tako negde do jutra Nadajmo se da nece padati! Ako bude padala ja cu da se ubijem. Znaci sve ljude koje smo planirali za kst vodimo na Profinu svirku, posle zabadamo na Kalish, Profa ce da svira, pevacemo se i opiti i ne moze da bude lose. A, ako vidimo da ce biti lose vreme daj da iscimamo Irish da idemo u Skojevsku. Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Extra! Samo da je sto vise ljudi da ubijemo tugu. Ako bude kisa ne odgovaram za svoje postupke. Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Pa, sad Kad je domacica u Vuduu? Sa kstovog site-a: Izvinjavamo se posetiocima zbog otkazivanja, ali se nadamo da će novo ruho kojim će klub zasijati posle ovih radova biti dovoljna kompezacija za dve propuštene žurke. :puke: Ruho kojim će klub zasijati. Rupa bila i ostace. Hocu domacicu! Quote
Buba :) Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 voodoo bre ne radi vise... ostace blago sanirana rupa Quote
:Dea Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 voodoo bre ne radi vise... Jbt, da. U sta se pretvara ovaj grad? Ne verujem da postoji samo jedno jebeno mesto gde ima domacica. U kurac! Quote
Buba :) Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 idemo u marshal da 'vatam konobara za dupe!!! do kad radi to?! Quote
:Dea Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 idemo u marshal da 'vatam konobara za dupe!!! do kad radi to?! Ne znam do kad radi, ali mozemo tamo pre svirke. Samo sto cemo imati mali problem. Moj dragi izlazi u Marshal 1, atvoj konobarise u Trojci. Ustvari bolje da zabodemo u Marshal do kad god da radi i da pustamo domacicu za sve pare. Quote
:Dea Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Ne znam samo gde da nadjem pare za sva ova planinarenja, ali snacicu se vec. Ljubim, mico, idem da ucim sad. Ajde zovi sutra, ja sam ceo dan gajbi, strebam. Quote
Simadin Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Ajd, a ja vam dam svima po jedan ovakav sticker Quote
Pajaga Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 jebote, al ste ispamovale novo ruho KSTa? verovatno ga opet farbaju u roze i to su se bas sad setili kad je domacica.. pf.. sledeca je za mesec dana, ali mozemo da zahtevamo da krene u 9 i da traje do 5 ko je za? Quote
:Dea Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 sledeca je za mesec dana, ali mozemo da zahtevamo da krene u 9 i da traje do 5 ko je za? Samo do 5? Ma, dok ne svane. I da nam svima ispune po barem 5 muzickih zelja. I 2 piva po ceni jednog. Quote
Pajaga Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 e ako nam ostvare ta 2 piva po ceni jednog ne mora nista vise.. nek traje do 4, i ne mora ni jedna zelja inace, za one koji nisu znali, Domacica nam se modernizovala Quote
:Dea Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Cekam apruv. A, ti si vidim u top prijateljima. Ja bih ipak muzicke zelje umesto piva. Quote
Pajaga Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 ustvari, da, u pravu si.. ono pivo je govnavo.. a i naravno da sam u top.. Domacica moj dobar drugar! iskreno, meni bolje sto nema domacice.. ionako ne bih mogao da dodZem Quote
Simadin Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Da, kad smo vec kod piva, KST ima ubedljivo najgore pivo na svetu. Jeb'o onog ko je birao sponzora... Quote
Recommended Posts