Jump to content

Recommended Posts

Posted
bice za mesec dana, a posto nema nista na ovaj fazon ovih dana, vodi nas powerslayer u provod :razz:

Vodim vas u Cobanov Odmor, na veprovu glavu u saftu i domacicu (a la Nedeljko Bilkic). Deal. :mhihi:

Posted
ako ne bude padala kisa, ja sam za!

pazi... jel u sredu svirka profina?! ako da... odemo tamo a posle na kalish ili tako negde do jutra :D

Nadajmo se da nece padati! :D Ako bude padala ja cu da se ubijem.

Znaci sve ljude koje smo planirali za kst vodimo na Profinu svirku, posle zabadamo na Kalish, Profa ce da svira, pevacemo se i opiti i ne moze da bude lose. A, ako vidimo da ce biti lose vreme daj da iscimamo Irish da idemo u Skojevsku. :D

Posted

Pa, sad :)

Kad je domacica u Vuduu?

Sa kstovog site-a:

Izvinjavamo se posetiocima zbog otkazivanja, ali se nadamo da će novo ruho kojim će klub zasijati posle ovih radova biti dovoljna kompezacija za dve propuštene žurke.

:puke: :puke:

Ruho kojim će klub zasijati. :) Rupa bila i ostace. Hocu domacicu!

Posted
voodoo bre ne radi vise...

Jbt, da. :no: U sta se pretvara ovaj grad? :( Ne verujem da postoji samo jedno jebeno mesto gde ima domacica. U kurac!

Posted
idemo u marshal da 'vatam konobara za dupe!!! :D do kad radi to?!

Ne znam do kad radi, ali mozemo tamo pre svirke. Samo sto cemo imati mali problem. Moj dragi izlazi u Marshal 1, atvoj konobarise u Trojci. :D

Ustvari bolje da zabodemo u Marshal do kad god da radi i da pustamo domacicu za sve pare.

Posted

Ne znam samo gde da nadjem pare za sva ova planinarenja, ali snacicu se vec. :)

Ljubim, mico, idem da ucim sad. :( Ajde zovi sutra, ja sam ceo dan gajbi, strebam. :(

Posted

jebote, al ste ispamovale :D novo ruho KSTa? verovatno ga opet farbaju u roze :) i to su se bas sad setili kad je domacica.. pf.. sledeca je za mesec dana, ali mozemo da zahtevamo da krene u 9 i da traje do 5 :D ko je za?

Posted
sledeca je za mesec dana, ali mozemo da zahtevamo da krene u 9 i da traje do 5 :D ko je za?

Samo do 5? Ma, dok ne svane. :D I da nam svima ispune po barem 5 muzickih zelja. I 2 piva po ceni jednog. :D

Posted

ustvari, da, u pravu si.. ono pivo je govnavo.. a i naravno da sam u top.. Domacica moj dobar drugar! :D iskreno, meni bolje sto nema domacice.. ionako ne bih mogao da dodZem :P