miss Penny Lane Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 jbt, vi niste normalne... ja sam isto ya to napijanje na kalishu, po sistemu pijem da zaboravim (da li?! . ovo se ne odnosi na kst ) samo da ne padnemo sa zida na kalishu kao shock :) :) Quote
shock! Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 haha.....moglo je da bude i gore ...... elem.....koncert Nena Belana definitivno nije otkazan......malopre sam zvao dom omladine.... valjda ce bar nesto da naprave od ksta-a za ovih par dana.......mada ne verujem..... u subotu Corba pa na 90te....extra sto se piva tice.....vec neko vreme ga ne pijem u kst-u ali probao sam ove limenke mb-a.....najgore pivo ikad....a popust je jer im istice rok trajanja .......toceno staro jelen je bilo dobro.....ovaj novi mb koji se vise i ne toci zbog limenki nije tako los bio......najgore pivo je ubedljivo u holidayu i u starom HoF-u.....to je katastrofa prava....a belo vino u kst-u je ono najgore......najsocijalnije......smederevka mislim......mene je nerviralo sto su barmeni jedno vreme bas bezobrazno poceli da krate toceno ....... Quote
miss Penny Lane Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 ne znam idemo sutra negde da pijemo i slusamo domacicu Quote
:Dea Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 marshal pa kalish! A, izmedju Profina svirka. Dogovoricemo se sutra vec. Da ne spamujemo vise. Quote
miss Penny Lane Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 meni je svejedno. samo da vas zagrlim. Quote
Buba :) Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 kako si ti jedna zla osoba @moni pasce jedan veeeeliki zagrljaj Quote
Buba :) Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 (edited) greska nego... nedostaje mi jeftina kafa iz ksta Edited March 7, 2007 by bibili Quote
miss Penny Lane Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 bilo super na nenu * bibi, baguje mi spejs a kredita nemam... ovde ti ostavljam, znam da ovu temu prvo gledas DAKLE : 16. mart odium svira u dangubi domacicu idemoooooooooooooooooo????????? Quote
:Dea Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 16. mart odium svira u dangubi domacicu idemoooooooooooooooooo????????? 16og su i stringsi. Nema nista, nista, a onda dva dogadja isti dan. Quote
miss Penny Lane Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 svirao , proslo vreme glagola svirati :) Quote
SAMSA Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Nema gore stvari od kst-a petkom. Očajno pivo i očajna mjuza. Verovatno će tako biti i narednih dvadeset godina, pošto ovde vreme ne protiče. Quote
miss Penny Lane Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 upravo... juce je bilo ok... faithi na kraju Quote
:Dea Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Meni je za divno cudo bilo super u petak. Verovatno jer je bila dobra ekipa. I opet gubljenje uz Samar. A, sinoc je bilo super s obzirom koliko me 90e smaraju jer ranije nisam propustala. Samo ona guzva. To mogu samo pijana da podnesem. Neki lik Moni i meni - Sta vi ste kao morlane, a izlazite u kst? :) Kako sam se samo histericno smejala. Quote
miss Penny Lane Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 onaj lik je :) :) jao faithi uvek cu ih voleti Quote
Simadin Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Sinoc bilo pravo jebanje sa 100 ljudi po kvadratnom metru Da sam bio trezan, verovatno bih popizdeo Quote
:Dea Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Da sam bio trezan, verovatno bih popizdeo Hah, tako je meni bilo prosle subote. Dolazim trezna, histerisem na guzvu i govorim kako moram odmah da se napijem jer ne mogu da smislim ljude. Sinoc ako je bilo 10 treznih dusa. Quote
niking Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Sinoc bilo pravo jebanje sa 100 ljudi po kvadratnom metru Da sam bio trezan, verovatno bih popizdeo sta mislis, sto sam ja otisao gajbi u 2? Quote
Recommended Posts