Layla Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Bilo je OK sinoc, ali otkad je ozvucenje onako lose?! Quote
:Dea Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Veceras sat krace 80e. Moram priznati da se petak popravlja. Sinoc je bilo divno! Quote
miss Penny Lane Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 ne kapiram??? kako sat krace? juce je bilo diwno dodushe, dea nama je bilo diwno iz raznih razloga Quote
:Dea Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Sreco, doslo prolece. Pa, znas ono sat se pomera. Bice jako zanimljivo. Ima u 5h da svane. Nije svaki dan Badnji dan. Quote
miss Penny Lane Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 bilo je diwno juche dea, moramo da pitamo tvoju koleginicu gde se oblaci Quote
shock! Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 dobre osamdesete bile.....mnooooogo guzva opet domacica 80's sledeca..... Quote
shock! Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 i pauza... no more ... nema bre pauze Quote
miss Penny Lane Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 naravno da ima moram da dam 6 ili 8 ispita... profo sto te nije bilo u subotu ? Quote
:Dea Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Da, nije svaki dan Badnji dan, ali ja se napih kao da je bio. Nikada nisam imala ovoliko crnih rupa. Naletela sam ja na Milenu u wc-u i pitala je za Profu i ne secam se tacno price, znam da mi je rekla da ju je ispalio, ali nemam pojma zasto. Idalje ne verujem da sam prisla najlepsoj ribi u kst-u. Koji sam ja lik. I mislim da joj ono nije sestra. Ona plava. Prelepo se oblaci i na fax dolazi lepo obucena za razliku od nekih. Da li je bilo Girl just wanna have fun? Ne mogu da se setim uz koju sam se pesmu mnogo pogubila, cini mi se da je bila ta, ali nisam sigurna. Quote
miss Penny Lane Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 to je bila ta pesma... vidis da se secas... p.s. vidi mi blog na msy, nisi ga komentirala bilo je super... Quote
:Dea Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 (edited) to je bila ta pesma... vidis da se secas... p.s. vidi mi blog na msy, nisi ga komentirala Kako mislis to je bila ta pesma? Sta sam radila tad? Jbt, nisam dva dana bila na netu, sad cu da vidim, a ti pogledaj moj personal statement ove na yumu. Btw, dosao je onaj Bojan na ms. Sad me addovao. Edited March 26, 2007 by dea Quote
miss Penny Lane Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 bojan??? o ne :udri: :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o ima THE snimak jbt, jadna jovanica, ubila sam je sa nemanjom sta je personal statement... ?????????? ne znam sta si radila... tog dela se slabo secam... mislim da sam tad onu ribu sa cvikama tresnula... jbt, ne znammmmmmmmmmmm Quote
:Dea Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 (edited) Kakav THE snimak? Kakva riba sa cvikerima? Jbt, niceg se ne secam! Jbt, udji mi u profil pa ces videti personal statement. Edited March 26, 2007 by dea Quote
miss Penny Lane Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 jao mico diwan je statement jedwa chekam sutra, clubbing i kafitjarenje all the way p.s. ja cu u subotu da pijem cherry i vino samo jos tralu da ubedim Quote
profa Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Naletela sam ja na Milenu u wc-u i pitala je za Profu i ne secam se tacno price, znam da mi je rekla da ju je ispalio, ali nemam pojma zasto. Ma super... Dogovorili smo se da odemo do Doma i probamo da nađemo karte za Rundeka, trebalo je da budemo tamo u 21h a ona me je zvala oko 22.30h od kuće (nisam otišao sam jer sam pretpostavljao da će tako nekako da ispadne). Onda smo se dogovorili da odemo na 80-te, posle 10 minuta sam se predomislio jer me to poprilično smara, javio joj da ipak neću da idem (pošto mi je već ranije rekla da ima s kim da ide mislio sam da je to kul), i to je to. Hoće li biti neko okupljanje u subotu? Hoće li da ide Tea sa nama (još uvek mi ne odgovara na poruku)? Quote
miss Penny Lane Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 okup I guess u suboty na kalishuuuuuuuuu Quote
miss Penny Lane Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 mozhe ali pre toga mora da se zavrsi rad no more pljuZe ... evo vec treci dan izdrzavam... Quote
:Dea Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 @Profa - Okup u subotu obavezno. Tea verovatno nema kredita. Daj da se dogovorimo na ekv temi. Fiki obavezno da ide! Zvacu i Plejga. Nisi mi poslao slike. @Moni - videh pre dva sata kako nema pljuga :) @Bibi - da dovuces sve aritetke. Puno da nas bude! Quote
miss Penny Lane Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ja idem, da se odjavim... posto mi zivot postaje paranoja bez kocnica... a, ti biljana mi stvarno nisi jasna juce si mi rekla kako ides i kako cemo senaci ranije na kalishu :) obavezno sve da zovemo i teJinog decka micu da zovemo ... Quote
Buba :) Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 pa ne znam jer vec nocima crtam do 4 5 ujutro, a idem na rodj u petak... ne zavisi od mene, organizam kurva je kriv sto mu treba odmor. tako da ne znam Quote
Recommended Posts