Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, nije svaki dan Badnji dan, ali ja se napih kao da je bio. :alkos:

Nikada nisam imala ovoliko crnih rupa. :)

Naletela sam ja na Milenu u wc-u i pitala je za Profu i ne secam se tacno price, znam da mi je rekla da ju je ispalio, ali nemam pojma zasto.

Idalje ne verujem da sam prisla najlepsoj ribi u kst-u. :) Koji sam ja lik. :) I mislim da joj ono nije sestra. Ona plava. Prelepo se oblaci i na fax dolazi lepo obucena za razliku od nekih. :)

Da li je bilo Girl just wanna have fun? Ne mogu da se setim uz koju sam se pesmu mnogo pogubila, cini mi se da je bila ta, ali nisam sigurna. :)

Posted (edited)
:) to je bila ta pesma... vidis da se secas... p.s. vidi mi blog na msy, nisi ga komentirala :no:

Kako mislis to je bila ta pesma? Sta sam radila tad? :redface:

Jbt, nisam dva dana bila na netu, sad cu da vidim, a ti pogledaj moj personal statement ove na yumu. :D

Btw, dosao je onaj Bojan na ms. :) Sad me addovao. :)

Edited by dea
Posted

bojan??? o ne :udri: :udri: :udri:

:) :) :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o ima THE snimak

jbt, jadna jovanica, ubila sam je sa nemanjom :)

sta je personal statement...

??????????

ne znam sta si radila... tog dela se slabo secam... mislim da sam tad onu ribu sa cvikama tresnula... :) jbt, ne znammmmmmmmmmmm :)

Posted (edited)

Kakav THE snimak? Kakva riba sa cvikerima? Jbt, niceg se ne secam! :)

Jbt, udji mi u profil pa ces videti personal statement.

Edited by dea
Posted
Naletela sam ja na Milenu u wc-u i pitala je za Profu i ne secam se tacno price, znam da mi je rekla da ju je ispalio, ali nemam pojma zasto.

Ma super... Dogovorili smo se da odemo do Doma i probamo da nađemo karte za Rundeka, trebalo je da budemo tamo u 21h a ona me je zvala oko 22.30h od kuće (nisam otišao sam jer sam pretpostavljao da će tako nekako da ispadne). Onda smo se dogovorili da odemo na 80-te, posle 10 minuta sam se predomislio jer me to poprilično smara, javio joj da ipak neću da idem (pošto mi je već ranije rekla da ima s kim da ide mislio sam da je to kul), i to je to.

Hoće li biti neko okupljanje u subotu? Hoće li da ide Tea sa nama (još uvek mi ne odgovara na poruku)?

Posted

@Profa - Okup u subotu obavezno. Tea verovatno nema kredita. Daj da se dogovorimo na ekv temi. Fiki obavezno da ide! Zvacu i Plejga. Nisi mi poslao slike.

@Moni - videh pre dva sata kako nema pljuga :) :) :)

@Bibi - da dovuces sve aritetke. Puno da nas bude! :veseli:

Posted

ja idem, da se odjavim... posto mi zivot postaje paranoja bez kocnica... :cry:

a, ti biljana mi stvarno nisi jasna :) juce si mi rekla kako ides i kako cemo senaci ranije na kalishu :) :) :)

obavezno sve da zovemo :veseli:

i teJinog decka micu da zovemo ...

Posted

pa ne znam jer vec nocima crtam do 4 5 ujutro, a idem na rodj u petak... ne zavisi od mene, organizam kurva je kriv sto mu treba odmor.

tako da ne znam :)