:Dea Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ne zavisi od mene, organizam kurva je kriv sto mu treba odmor. :) :) hahahahahah budalo Jbt, imam tri ispita u nedelju dana. Pa, pa zivote. Quote
miss Penny Lane Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 mene nema u subotu... kaznjena sam tako, da isto se uzme ... mislim mogu da izadjem, ali da se vratima gajbi do 12... o , ironije Quote
miss Penny Lane Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 (edited) Sutra akademija a subotu kst moni was a rebel Edited March 29, 2007 by moni-zvonchica Quote
:Dea Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Sutra akademija a subotu kst moni was a rebel Ti jebeno nisi normalna. Quote
shock! Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Can't wait saturday.....nigde mi se ne ide kao na domacicu Quote
miss Penny Lane Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 ja ozbiljno razmisljam da ne pijem nista sutra, u protivnom necu se setiti kad su bile svecane bele kosulje sto je nedopustivno... mozda samo litar vina... jeeeeeeeeeeej jedwa chekam Quote
:Dea Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 ja ozbiljno razmisljam da ne pijem nista sutra, u protivnom necu se setiti kad su bile svecane bele kosulje sto je nedopustivno... mozda samo litar vina... jeeeeeeeeeeej jedwa chekam I ja jos ne znam da li cu cirkati sutra. Mislim ne mogu da zamislim da ne cirkam, a opet ne smem da pravim sranja kao prosli put. Moraju da mi puste Voli te tvoja zwer. Quote
miss Penny Lane Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 pa pustice ti snimi mi potpis Quote
miss Penny Lane Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 weeeeeeeeee za par sati weeeeeeeeee za par sati Quote
miss Penny Lane Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 bilo je dobro. ali nekako, drugacije. Quote
shock! Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 bilo je dobro. ali nekako, drugacije. I agree..... ja se sad probudio i - rupicavo mi je pamcenje i rikno mi telefon .......kako ne znam secam se Tu noc kad si se udavala i Kada me dotakne.....STA JE JOS BILO NA KRAJU?? Quote
Buba :) Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 ja sam sa mnogo strana cula da vam je bilo jako zanimljivo! :) idemo na alternation?! Quote
Branislav Stankovic Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Posetite... www.myspace.com/moovanje Quote
miss Penny Lane Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 ja se ne secam niceg sto sam pricala... skoro niceg, ali se secam sta sam radila :) zadnja pesma je bila " kao ti i ja " i urlao si kao nenormalan :) ja ne idem biljana na alternation. ne idem do domacice. a da je bilo zanimljivo pa... ne znam ... kao i uvek... ja sam sa mnogo strana cula da vam je bilo jako zanimljivo! :) idemo na alternation?! i da... prestajem tj. prestala sam da pijem Quote
shock! Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 ja se ne secam niceg sto sam pricala... skoro niceg, ali se secam sta sam radila :) zadnja pesma je bila " kao ti i ja " i urlao si kao nenormalan :) ja ne idem biljana na alternation. ne idem do domacice. a da je bilo zanimljivo pa... ne znam ... kao i uvek... kao ti i ja? jebote ne secam se..... ceo dan sam napolju i ne mogu da se rastreznim i dalje me boli glava.... ispao sam iz forme definitivno e secam se da su bili Djavoli al ne mogu da se setim koja pesma?? Quote
shock! Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 mora da sam se pogubio skroz tad..... ja zbog tebe sizim toliko te volim aaaaa di si ti mala mala mala lipa moja mala je jebote nista na svetu ne volim ko staru domacicu Quote
miss Penny Lane Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 pa zamalo da nisi pao i urlao si kako hoces opet na koncert ili nesto tako * nevezano od svega ne verujem da sam propala kroz onaj prozor Quote
:Dea Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Oziveo mi komp. Da, pustili su mi Voli te tvoja zwer. Ali je ipak hit veceri bio Balasevic i ja kola ulecem u dj kabinu, udaram tamo nesto i govorim kako su divni sto su konacno pustili Balasevica. :) Jos samo Ringispil da dozivim u kst-u i mogu da prestanem tamo da izlazim. Zatim Duja koji zadize pantalone i izigrava Devojku sa cardas nogama. Secam se da je bilo puno kul pesma od ekv-a koje obicno ne pustaju. I Uzas je moja furka i Zdravko Colic i Prava stvar. Tad sam umrla od smeha. Ne secam se da je bilo ista od Filma. Quote
shock! Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 bilo je pjevajmo do zore koliko se ja secam.....mada to i nije neka sigurancija e sad dilema - da li sam sanjao ili je bilo od Crvene jabuke Ti znas???? i srusio sam neku letvu u hodniku na glavu ortaku i ortakinji tog Balasevica se tako ne secam.....nikad ne bih rekao..... i tek sam se sad setio da sam isao do bankomata u sred nighta i da nisam mogao da uzmem lovu(koje inace ima).......pitaj boga sta sam ja tamo pritiskao......osecam da sam password omasio i opet sam izgubio kljuceve od gajbe sve u svemu bila je ovo prava maximalno pijana-rupicava domacica Quote
:Dea Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Jbt, Moni, potpis ti je... Hocu da puste Ti zracis zrake i da nikad vise ne pustaju Krug i Enu i tako jos neke. A, u sredu kad raspale po novom Hladnom pivu! Nema sanse da je bilo to od Crvene jabuke. Quote
miss Penny Lane Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 bilo je i bilo je apsolutno tvoj na pocetku ali uzas je moja furka izgleda da se ja najbolje secam pesama dea, jbt, ja sam sabra;a : onaj pelinkovac,litar vina skoro ( prvo sa jelenom, onda sa tamarom) , 4 piva i ona tvoja votka ali mogla sam jos da pijem p.s. potpis ce se uskoro promeniti, samo da ga sastavim. ovaj je u skladu sa raspolozenjem p.p.s. EVO TI ZA TAKSI :) :) *** da dozivim supermena u sredu i da mogu da umrem. ili planetu. Quote
shock! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 sta bilo je? Crvena jabuka??? izgleda da se ja najbolje secam pesama ja sam najgori Quote
Recommended Posts