Sarah_Key Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 A, u sredu kad raspale po novom Hladnom pivu! . Vec pustaju novo hladno pivo u kstu ili se nadas da ce pustiti... Quote
:Dea Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) Ja retko koje pesme mogu da setim ako me neko podseti da je bila. Ne secam se te Crvene jabuke. Niti icega od Filma i Idola. Secam se Evo ti za taxi. Obozavam tu pesmu. Hahahah evo ti dinar idi kuci! :) Prebicu vas za to sto ste mi krali vodku. Upamti kao sto Joey kaze u Prijateljima: "Joey doesn't share food", e pa DUNJA DOESN'T SHARE ALCOHOL! A, sto se novog Hladnog piva tice zahvaljujuci my space-u znamo da ce biti novo Hladno pivo i to vise od jedne pesme. Edited April 3, 2007 by dea Quote
Sarah_Key Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 A, sto se novog Hladnog piva tice zahvaljujuci my space-u znamo da ce biti novo Hladno pivo i to vise od jedne pesme. I dalje ne mogu da verujem...kad se samo setim koliko im je trebalo da puste nesto sa Samar-a i to uglavnom Samar Quote
shock! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 da,bila je crvena jabuka to mi reci...znaci nisam sanjao Prebicu vas za to sto ste mi krali vodku. Upamti kao sto Joey kaze u Prijateljima: "Joey doesn't share food", e pa DUNJA DOESN'T SHARE ALCOHOL! I knew it! you finally admitted it sto domacica ne pada 18-og nego 11-og da mogu da se prekinem za rodjendan....ovako ce da padne nego usrano muvanje....mada mogu i tamo da se prekinem Quote
miss Penny Lane Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 tebi to jednostavno nikad nije bio problem. * dunja - evo ti dinar i idi kuci :) :) - ne radim veceras :) :) mogli bi da puste nekad malena od idole. nisu mi bile svecane bele kosulje Quote
:Dea Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 :) :) Ali ne radim veceras. Mislim da NEMA bolje provale od te. Trala je car! Da, nikad ne pustaju neke balade od Idola. Malena ili Nebeska tema. Mada ni od Filma. Ali odusevilo me je sto su prosli put bili Signali u noci. Ali nikad nije bilo Mi nismo sami ili tako nesto. A, ni od Bajage. Ok, definitivno pravimo balade vece kod mene. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Postala sam like baba :(/ DUnja, Moni- molim vas terajte me u taj kst Shta je sledece sad za raspust da idemo ? Quote
:Dea Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Postala sam like baba :(/ DUnja, Moni- molim vas terajte me u taj kst Shta je sledece sad za raspust da idemo ? Aww! Ides sa nama 11og u sredu na domacicu. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Mouzheeee! Taman sam kupila nove krpice da proshetam . Super, malo obichne domacice mi treba . Quote
:Dea Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! I ja imam neke nove krpice. Shopoholic. Bice nam divno na domacici. Dodji i ti kod mene na balada-skuc vece. Sad cu da te zovem da ti sve objasnim. Quote
miss Penny Lane Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee majooooooooooooooooooo trala je najveci car Quote
shock! Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 kako sam odjednom pozeleo da sam u kst-u da cirkam i da me bole q za sve..... ako okinem ovaj ispit sutra jebote skucacu se najstrasnije.... Quote
miss Penny Lane Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 ajde malo nemoj da se gubis. naravno da ne bi pozeleo da si u kst-u jer je juce uvece bilo muvanje, bila sam jednom i nikad vise, gomila isfrustriranih riba i tipova kojima treba NESTO suprotnog pola te veceri po svaku cenu. ako si ucio neces okinuti ispit. u suprotnom,hoces. ili ako si maler. in any case, postoji junski rok, u kome se SVE moze ispraviti ... Quote
:Dea Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Jbt kako je meni dobro bilo. Sad dodjoh gajbi. Sreli smo Dzonsona u busu. Predivan provod bez kapi alkohola uz divnu muziku. Koliko je samo Pearl jama bilo. Mnogo dobro vece i mnogo dobro drustvo. Idem sad da spavam. Quote
shock! Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 (edited) ako si ucio neces okinuti ispit. u suprotnom,hoces. ili ako si maler. 8 in any case, postoji junski rok, u kome se SVE moze ispraviti mnogo meni treba da bi ispravio sve......u svakom slucaju jun je najvazniji slazem se 'teo sam juce da dodjem al sanse nije bilo - samo sam se srusio i spavao 15h sa kracim prekidima... Edited April 6, 2007 by shock! Quote
miss Penny Lane Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 (edited) meni je bilo diwno, bey napijanja... posle dosta vremena... jedino, sto mi se oko 3 prispavalo... i bilo mi je uzasno kad su pustili down in a hole... * idem da nastavim da spavam, u suprotnom necu moci da izdrzim i danas u sutra night out Edited April 6, 2007 by moni-zvonchica Quote
Buba :) Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 meni tak tak.... tj! za vreme svih bendova zbog kojih sam dosla sam bila vam kluba Quote
Buba :) Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 bitno da si ti pojela dusanovu hranu i da moni@niking - dok joj otvara unuche ruma (uspesno): "e vi s tehnickih fakulteta!" :) Quote
Jeremy Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 @bibi: meni bilo chudno da te gledam treznu bilo ok, davno nisam bio na ovako nechemu... dobar izbor muzike po prvi put sam chuo dinosaur jr. u kstu i 'ebo ih disk sa jeremyem, bash na toj pesmi je nashao da preskache Quote
miss Penny Lane Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 bitno da si ti pojela dusanovu hranu i da moni@niking - dok joj otvara unuche ruma (uspesno): "e vi s tehnickih fakulteta!" :) bilo je dobro ono pecivo stvarno ne verujem da nismo bile cirke u ksty... to zvuci nemoguce ... ali je MOGUCE i ne , nije bilo tako... ja sam dala nikingu unuce ruma, i on je pokusavao da ga otvori normalno, nije uspeo. i onda je sistemom poluge + uvrtanja u smeru kazaljaljke na satu uspeo da ga otvori sa otvaracem za pivo. i to je ona fora : UM CARUJE SNAGA KLADE VALJA :) i tada sam ja rekla nikingu : " e vidis to s ljudi sa tih tehnickih fakulteta. ovoga se dramaturg nikad ne bi setio ! " :) Quote
:Dea Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 moni@niking - dok joj otvara unuche ruma (uspesno): "e vi s tehnickih fakulteta!" :) :) :) :) Jbt, zasto je to nisam cula. Umrla bih. Najjace mi je bio na kraju kada su krenuli fejti kako smo svi poceli da pevamo. I Oceans na kraju. Toliko Pearl jama. Aww. I Staind, 3 doors down i Creed. Jbt, jedva cekam opet. Najvece posle domacica. Quote
Recommended Posts